امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter
نویسنده پیام
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 104

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #3
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter
من یه explorer.exe دارم که اتفاقا با حروف کوچک نوشته شده. خواستم با یه explorer.exe دیگه که رو سیستم پایین بود Replace کنم اما حجمشون دقیقا یکی بود (بایت به بایت) من هم منصرف شدم گفتم حتماً تمیزه.
یک درایو FAT32 دارم که مشکلی با هیچکدوم نداره. اما سه تا درایو NTFS دار که با Defrag و Scan مشکل دارند.
یه فایل مشکوک بود که با Rundll اجرا میشد. از تو msconfig تیکش رو برداشتم و از تو رجیستری آدرسش رو تغییر دادم. اما هنوز پنجره سوم (احتمالا نرم افزار Sender) ظاهر میشه.

ببخشید دو تا dll مشکوک. البته سایزشون 1KB فرق میکنه ولی اسمای هر دوشون بی ربط هستند. پیوست کردم...

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   skeptic.rar (اندازه: 125.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 48)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۵۸:۱۵، توسط mojtabamalaekeh.)
۱۳-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۵۳:۱۷

پیام‌های داخل این موضوع
Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط mojtabamalaekeh - ۱۳-دى-۱۳۸۷, ۱۱:۳۳:۱۵,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط Payman62 - ۱۳-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۳۹:۱۷,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط mojtabamalaekeh - ۱۳-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۵۳:۱۷
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط Payman62 - ۱۳-دى-۱۳۸۷, ۲۱:۰۷:۱۶,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط mojtabamalaekeh - ۱۴-دى-۱۳۸۷, ۰۹:۱۴:۳۷,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط Payman62 - ۱۴-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۵۰:۵۰,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط t3r!p3000 - ۱۵-دى-۱۳۸۷, ۰۴:۴۸:۳۹,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط mojtabamalaekeh - ۱۵-دى-۱۳۸۷, ۰۸:۰۸:۵۴,
RE: Can't run Scan Disk or Disk Defragmenter - توسط Payman62 - ۱۵-دى-۱۳۸۷, ۱۴:۳۰:۲۸,

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS