امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری)
نویسنده پیام
amiraliforoozandeh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 101
( 46 تشکر در 29 ارسال )
ارسال: #18
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری)
سلام
از بد شانسی من ایسی MT8888 گیرم نیو مدSad
باز هم بر گشتیم همان جا ی اول!!!
خوب بهتر باز هم زور بزنیم شاید شدShy
این بار که تست کردم با همون چوک ابی امتحان کردم که ظاهرا بهتر جواب داد !!
وقتی تغذیه مدارو وصل میکنم یه پارازیت مزاهم هم مییاد رو خط!!!!
و وقتی با خطوط ورودی یه عددی میسازی انگاری شماره می گیره ولی اون پرازیته نمیزارهAmaze
راستی کاره پایه ی IRQ چیه ؟
خدا حافظ
۲۶-دى-۱۳۸۷, ۲۰:۱۱:۰۸

پیام‌های داخل این موضوع
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۱۹-دى-۱۳۸۷, ۲۳:۴۱:۴۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۱-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۰۵:۲۸,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط Varnosfaderan - ۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۴۲:۰۶,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۰-دى-۱۳۸۷, ۱۸:۱۹:۲۷,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۱-دى-۱۳۸۷, ۰۱:۲۵:۲۰,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۳-دى-۱۳۸۷, ۰۱:۰۲:۲۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۵-دى-۱۳۸۷, ۰۰:۳۲:۵۳,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط amiraliforoozandeh - ۲۶-دى-۱۳۸۷, ۲۰:۱۱:۰۸
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۷-دى-۱۳۸۷, ۰۱:۳۷:۲۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۷-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۴۰:۰۷,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط پیچک_تنها - ۰۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۰۸:۵۸,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۱۵:۵۷:۳۰,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۰۲:۱۰:۲۳,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۲-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۲۹:۱۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۱۵:۰۳:۱۰,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۰۸:۴۹,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۳-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۵۷:۰۷,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۶-مهر-۱۳۸۹, ۰۲:۱۳:۲۹,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۶-مهر-۱۳۸۹, ۱۹:۰۰:۳۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۰۳:۵۴:۲۹,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۳:۳۴:۵۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۳۴:۲۴,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۸-مهر-۱۳۸۹, ۰۰:۳۶:۴۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۸-مهر-۱۳۸۹, ۲۲:۳۲:۱۶,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۲۸-مهر-۱۳۸۹, ۲۳:۰۳:۳۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط madtoy - ۲۹-مهر-۱۳۸۹, ۱۴:۳۶:۵۲,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط 0000a - ۲۸-آبان-۱۳۹۰, ۰۵:۳۷:۱۷,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط mdsi.feb - ۲۸-بهمن-۱۳۹۰, ۰۸:۳۲:۵۹,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط EBKA - ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۴۹:۳۱,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۰۱-اسفند-۱۳۹۱, ۲۳:۵۶:۰۸,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط EBKA - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۰۴:۲۰,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۰۹:۵۶,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط EBKA - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۲۴:۰۸,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۲۸:۵۵,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط EBKA - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۳۱:۲۰,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط ilgar - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۴۱:۱۱,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط EBKA - ۰۲-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۴۵:۰۴,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط erfanjann - ۱۹-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۵۴:۳۴,
RE: چه ججوری MT8880 رو به میکرو وصل کنم(فوری) - توسط erfanjann - ۲۰-خرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۳۳:۲۵,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] یک کمک ساده و فوری questnet 5 4,014 ۱۶-مرداد-۱۳۹۷, ۱۸:۳۶:۴۳
آخرین ارسال: questnet
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
Rolleyes [سوال] احتیاج فوری !ایجاد حالات مختلف کاری برای یک سوئیچ در بسکام sadegh1rezaei 6 3,636 ۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۵۷:۴۶
آخرین ارسال: aKaReZa75
  میکرو و ال ای دی dostane 4 3,376 ۲۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: a.mehran
  کمک فوری در برنامه نویسی کانتر lightlife 0 1,814 ۰۹-مرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۰۷:۱۵
آخرین ارسال: lightlife
  [سوال] کمک فوری درباره HM-T و HM-R blackstar368 47 33,341 ۱۹-اسفند-۱۳۹۲, ۲۱:۳۵:۱۹
آخرین ارسال: GoldenFishID
  txdمیکرو(فوری،نیازمندم) saeed.b1368 10 6,472 ۱۲-دى-۱۳۹۲, ۲۰:۴۱:۴۲
آخرین ارسال: Ambassador
  mt8880 code vision AVR hessam2012 2 2,637 ۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۱:۴۲:۴۵
آخرین ارسال: hessam2012
  ای سی mt8880 یا mt8888 EBKA 1 3,310 ۰۹-بهمن-۱۳۹۱, ۱۴:۱۰:۳۰
آخرین ارسال: EBKA
  نیاز به کمک فوری برای حل مشکل ADC Mega32 Nadergh007 12 10,237 ۱۹-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۲۳:۵۷
آخرین ارسال: Nadergh007

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS