امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت ***
نویسنده پیام
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #23
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت ***
ممنون از همه دوستان ....

دقتیکه من میخوام فراتر از ADC میکروی AVR هست و ارزش داره چند تومنی بیشتر براش خرج کنم ، با این تفاسیر به پیشنهاد بعضی دوستان اگر از ADC 12 یا 16 بیتی مجزا استفاده کنم فکر کنم کار دقیقتر باشه چون همه راه هایی که شما فرمودید درست ولی درصد خطای یک آی سی ADC از همه روشهای بالا باید کمتر باشه ..

حالا بحث استفاده از چه نوع ADC خارجی رو دارم ، شنیده ام از دوستان که 16 بیتی خیلی نویز پذیره و حساس و برای کار من 12 بیتی کافیه پس میرم سراغ 12 بیتی ، خوی نوع ارتباط هم مختلف هست موازی آسان ولی پایه زیاد میبره و سری مشکل و پایه کم میبره ، اگر من بخوام دوتا ADC12 بیتی موازی و یک LCD به یک میکرو مثلا مگا32 وصل کنم فکر کنم پایه کم بیاد ، پس باید سراغ نوع سری یا روش ارتباط دیگری رفت ..

حالا یکی از دوستان لطف کنه نحوه ارتباط این دو مدل ADC رو مختصر توضیح بفرماید
ممنون

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۱۱:۴۷، توسط bozonghare.)
۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۰۱:۵۱

پیام‌های داخل این موضوع
*** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۲۸:۰۶,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۴۳:۰۲,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۱۶:۱۴,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۲۱:۰۴,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۰-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۵۰:۲۰,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۲-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۰۵:۱۲,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۲-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۴۰:۲۷,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط t3r!p3000 - ۲۲-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۴۹:۲۶,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۱۳:۴۶,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۲۹:۵۶,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۰۲:۲۰,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۴-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۴۴:۱۲,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۲۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۰۴:۲۸,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۱۲:۵۲,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۳۶:۳۶,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۰۳:۰۲,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۴۳:۰۴,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۳۶:۱۸,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۱۵,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۱:۴۴:۱۱,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۱۳:۴۰,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۱۰:۴۳,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۰۱:۵۱
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ha_60 - ۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۰۵:۲۶,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۴۱:۳۴,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۴۸:۳۵,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۴۵:۰۹,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۱:۲۹:۵۷,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۵۰:۵۷,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۴۸:۱۱,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۵:۰۶:۰۷,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط pentagon - ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۳:۰۲:۳۷,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۵۲:۰۸,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۰۱-خرداد-۱۳۸۸, ۰۸:۴۰:۲۷,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۰۱-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۳۰:۵۲,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۰۲-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۱۱:۳۵,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط ilgar - ۰۴-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۷:۲۱,
RE: *** استفاده از ADC ده بیتی برای 12 بیت دقت *** - توسط bozonghare - ۰۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۴۰:۱۷,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از SIM900 برای انتقال دیتا از طریق GPRS amirtebyan 12 12,379 ۳۰-آذر-۱۳۹۸, ۱۰:۵۶:۳۷
آخرین ارسال: hadikh73
  کمک برای شرط گذاشتن برای یک فرکانس خاص sinohe 5 4,170 ۱۱-آذر-۱۳۹۳, ۰۰:۱۵:۱۸
آخرین ارسال: sinohe
  خواندن مقدار 8 بیتی ADC فروم باز 6 4,490 ۲۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۵۶:۵۱
آخرین ارسال: sharin
  ضرب دو عدد 16 بیتی در codevision ashaebani2002 0 3,147 ۰۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: ashaebani2002
  [سوال] ساختن فرکانس PWM 36KHz با تایمر 8 بیتی شماره 2 در ATMEGA8 jenab 5 7,615 ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴:۰۷
آخرین ارسال: ha_60
  کمک برای ساخت چراغ برای کف ماشین با LED saeid000 21 25,206 ۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۳:۳۴:۳۱
آخرین ارسال: ha_60
  استفاده از پروگرامر avr-DIP برای پروگرام کردن avr-SMD salehjg 1 8,840 ۰۹-خرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۳۲:۵۲
آخرین ارسال: t3r!p3000
  استفاده از سنسورهای 8051 برای avr park 1 1,832 ۱۱-دى-۱۳۸۷, ۰۱:۲۴:۱۱
آخرین ارسال: ilgar
  کد دریافت 8 بیتی از avr (بیسیک) ahmad_r 5 3,741 ۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۳۴:۱۴
آخرین ارسال: t3r!p3000
  بهترین راه برای استفاده از USB در پروژه ها bioosun 9 4,239 ۱۸-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۲۹:۰۶
آخرین ارسال: Majid_Ebru

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS