امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژگی ها ترفند ها و امکانات جدید ویندوز 7
نویسنده پیام
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #1
ویژگی ها ترفند ها و امکانات جدید ویندوز 7
سلام.
بالاخره بعد از چند هفته ویندوز 7 64 بیتی و 32 بیتی رو از خود سایت ماکروسافت دانلود کردم. هم 32 و هم 64 بیتی رو رو سیستمم نصب کردم و بدون مشکل کار میکنن. الآن چند روزی میشه از ویندوز 7 64 بیتی استفاده میکنم.
خوشبختانه چون خود ماکروسافت سریال نامبر در اختیارم قرار داد به راحتی اکتیوشون کردم.

خوب دوستان زیادی از ویندوز 7 استفاده میکنن. این تاپیک رو زدم تا ترفندها و مطالب جدیدی که از این ویندوز یاد میگیریم رو در اختیار هم قرار بدیم.

من ابتدا به چند تا از امکانات اولیه و جدید ویندوز 7 اشاره میکنم.

اولین ویژگی جدید و جالب ویندوز 7 نمایش هم زمان پنجره هاست. طوری که بین پنجره ها میچرخیم و پنجره مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم. بسیار هم کاربردیه.
[تصویر:  Switch.jpg]

ویژگی بعدی هم مثل مورد اول برای پیمایش بین پنجره هاست. در ویندوز های قبلی هنگامی که کلید های Alt + Tab رو برای عوض کردن پنجره ها میزدیم فقط آیکون پنجره به علاوه تایتلش نمایش داده میشد. اگه مثلا چند تا ie باز بود پیدا کردن پنجره مورد نظر مشکل بود. ولی ویندوز 7 این مشکل رو حل کرده. هنگام چرخیدن بین پنجره ها میتونیم محتویات اون هارو هم ببینیم. ضمن این که رو هر پنجره ای بریم پنجره های دیگه به حالت مخفی در میان. اما کادر دور پنجره باقی میمونه که اینم جالبه.
[تصویر:  Switch2.jpg]

امکان جدید بعدی قرار دادن پنجره های هم نوع در یک آیکون در تسک بار هست که از شلوغ شدن تسک بار جلوگیری میکنه. رو هر آیکونی در تسک بار کلیک کنیم پنجره های موجود در اون آیکون رو به صورت کوچیک نمایش میده و اگر موس رو روی یکی از اون ها ببریم پنجره های دیگه مخفی میشن و اون پنجره به نمایش در میاد.
[تصویر:  ShowAll.jpg]

ویژگی جالب دیگه نمایش پیشرفت پروگرس در آیکون های تسک بار هست. مثلا هنگام کپی فایل یا دانلود فایل میتونیم پیشرفت کار رو در تسک بار در آیکون مربوطه مشاهده کنیم.
[تصویر:  Progress.jpg]

از این امکانات جدید که بگذریم تم بسیار زیبا و جذاب و user friendly بودن وین 7 باعث جذب کاربران بیشتری به سمت خودش شده.
جالبه نوار title پنجره ها حالت شیشه ای داره و پشتشون دیده میشه. همین طور تسک بار حالت شیشه ای داره که میتونیم رنگشون رو هم تغییر بدیم.
به تایتل پنجره و تسک بار توجه کنید.
[تصویر:  Transparent.jpg]

یه مورد جالب دیگه هنگام بستن یا minimize کردن پنجره ها به چشم میاد.
پنجره ها هنگام بسته شدن در یه لحظه نا پدید نمیشن. بلکه به صورت ملایم ابتدا شفاف و سپس ناپدید میشن. هنگام مینیمایز کردن هم پنجره ها به حالت شفاف در میان و به سمت تسک بار جمع میشن.
[تصویر:  Minimize.jpg]
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۵۲:۴۶
تشکر شده توسط : Loyal, Darg, t3r!p3000, Mr.pRoGraMmer, hamed_Arfaee, mojtabamalaekeh, mahdi20, alaska, amirjan, mvig

پیام‌های داخل این موضوع
ویژگی ها ترفند ها و امکانات جدید ویندوز 7 - توسط Payman62 - ۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۵۲:۴۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیش نمایش تصاویر در ویندوز 7 Loyal 25 31,883 ۲۰-آبان-۱۳۹۳, ۰۲:۵۶:۰۴
آخرین ارسال: spider-man
  [آموزشی] حذف فایلها و پوشه هایی که حذف نمیشوند در ویندوز babyy 2 5,476 ۲۹-تير-۱۳۹۳, ۲۰:۴۳:۰۶
آخرین ارسال: babyy
  ارور موقع نصب ویندوز aKaReZa75 4 4,535 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۳۷:۰۹
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] ویندوز 7 mehdiwin 5 5,377 ۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۲۶:۴۸
آخرین ارسال: Loyal
Question [سوال] آموزش event viewer در ویندوز 2008 javaweb 0 2,079 ۰۶-دى-۱۳۹۱, ۰۸:۵۱:۴۰
آخرین ارسال: javaweb
Question سرچ ویندوز خوب کار نمی کنه mhjiranled 4 5,415 ۰۲-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۳۷
آخرین ارسال: mhjiranled
  قبل از ارتقاء کامپیوترتان به ویندوز ۸ این نکات مهم را رعایت کنید peyman59 0 2,547 ۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۰۷:۵۵
آخرین ارسال: peyman59
  نحوه قرار دادن عکس در یک موضوع جدید؟ حجت آقا 12 11,175 ۱۱-تير-۱۳۹۱, ۱۵:۰۸:۳۰
آخرین ارسال: abbasalifix
  پیام فعال سازی ویندوز 7 h0x00i 2 4,822 ۱۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۶:۵۲:۵۴
آخرین ارسال: علي برقي
  مدت زمان ویندوز نصب شده park 2 5,432 ۲۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۵۲:۵۹
آخرین ارسال: PouriaAmid

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS