امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی
نویسنده پیام
albaloo123 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 2
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی
استاد میدونم گیر میاد خسته نباشید مشکل من هم با همان فرستنده اش است میخوام فرستندس را به چیز دیگری وصل کنم!!
خوش به حالتان اینجا فقط مادون قرمز گیر میاد ان هم با قیمت...(خیلی)1کاناله6 تومان!!
دوستان خواهشت هرکس میتونه کمک کنه احتیاج فوری دارم 1طرح پیدا کردم ولی ای سی هاش قدیمی هستن!! گیر نمیان!!
۳۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۳:۰۰:۲۰

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط albaloo123 - ۳۰-مرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۴۷:۳۷,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط m.mohammadi - ۱۴-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷:۴۶,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط albaloo123 - ۳۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۳:۰۰:۲۰
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط albaloo123 - ۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۳۵:۱۶,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط t3r!p3000 - ۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۵۳:۴۱,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط ilgar - ۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۰۸:۲۹,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط mic2lab - ۰۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۳۴:۵۲,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط t3r!p3000 - ۰۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۱۴:۰۱,
RE: درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی - توسط omid_phoenix - ۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳:۳۳,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [پروژه] نقشه مداراینورتر 60 وات ساده وعملی a.mehran 1 2,614 ۱۴-مهر-۱۳۹۴, ۰۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  [پروژه] نقشه مدار شمارنده دورقمی با CD4026 a.mehran 1 2,882 ۲۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۳:۵۸:۰۶
آخرین ارسال: alimogmov
  کنترل کامپیوتر با استفاده از ریموت کنترل تلویزیون lord_viper 2 6,770 ۲۲-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۴۲:۵۲
آخرین ارسال: surena99
  درخواست نقشه ی پشت و روی مدار shs8 3 6,091 ۰۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۴:۱۲:۰۷
آخرین ارسال: saged2000
  ریموت کنترل ilgar 24 27,774 ۰۸-تير-۱۳۹۱, ۰۱:۴۹:۴۰
آخرین ارسال: golnaz
Shy کمک : پروگرامر | میکرو کنترلر | برنامه نویسی | و....... IT.M@N 24 23,076 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۱۰:۰۱
آخرین ارسال: Pardazesh-Gar
  تغییر فرکانس ریموت کنترلر{فوری} sha2w2012 12 23,533 ۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۵۱:۰۵
آخرین ارسال: sha2w2012
  [سوال] ریموت کنترل parviz2012 3 3,696 ۱۴-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۱۱:۰۹
آخرین ارسال: abbasalifix
  نقشه اصلی طرف مسی فرستنده و گیرنده 16 کاناله رادیویی sha2w2012 0 4,431 ۲۷-شهریور-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳:۴۴
آخرین ارسال: sha2w2012
  ریموت کنترل و دوربین mr.boroojerdi 12 10,657 ۱۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۴۶
آخرین ارسال: t3r!p3000

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS