امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا )
نویسنده پیام
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 3779
( 3261 تشکر در 1342 ارسال )
ارسال: #35
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا )
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
منم خیلی به این کتاب علاقه دارم
سعی کنید یه ترجمه بی محتوا حویل ندید
منم سعی کردم ترجمش کنم اما میدونید که کار یه نفر دو نفر نیست
یه نرم افزار بابیلون هم نصب کنید میتونید مثل من هر روزی 10 صفحه کامل و تخصصی ترجمه کنید
اینو بگم اگر عمقی ترجمه کنید این مطالب هیچ وقت از یادتون نمیره
منم دستم بند پروژست
منم میتونم کمک کنم
مننظر تقسیمات هستم
فعلا

زندگی مدیریت فرصت هاست.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-اسفند-۱۳۸۹, ۲۳:۴۲:۵۰، توسط reza555.)
۱۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۱:۱۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, lord_viper

پیام‌های داخل این موضوع
ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۲۹:۵۸,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط amirjan - ۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۵۹:۱۷,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۰۹:۲۹:۳۴,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۰۷:۳۹,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط amirjan - ۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۲۵:۵۶,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۰۶:۴۱:۲۸,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۱۲:۱۳,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۰۳:۲۱,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۹:۰۷,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط amirjan - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۰۱:۲۵,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۱۴:۰۷,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۰۲:۱۶,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط man4toman - ۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۵۲:۲۹,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط 1nafar - ۰۹-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۶:۴۳:۴۱,
RE: ترجمه کتاب (هر کی انگلیسی میدونه بیاد اینجا ) - توسط reza555 - ۱۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۱۱:۱۵

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS