امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی در مورد طراحی سایت
نویسنده پیام
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
راهنمایی در مورد طراحی سایت
با سلام خدمت دوستان عزیز و برنامه نویسان ایران ویج

گروه معلمین کامپیوتر مدرسه ما می خوان یه سایتی ایجاد کنن که از طریق اون بتونن با دیگر معلمها ارتباط داشته باشن و سوالات علمی و فنی خودشون رو از طریق یه انجمن گفتگو انجام بدن . یکسری هم مطالب کلی هم می خوان در قالب وب سایت ارائه بدن و .... .
برای اینکار تقریباٌ تا اواخر مرداد ماه طرحها جمع آوری شده و در نهایت وب سایت ایجاد می شه . البته متاسفانه آموزش و پرورش هیچ هزینه ای رو متقبل نمی شه و کلیه هزینه ها شخصی هست .
اگه دوستان در این موارد بنده رو راهنمایی کنن ممنون می شم .
1. اولاٌ برای ایجاد انجمن های گفتگو بهتره از کدام تکنولوژِی استفاده کنم . ASP یا PHP . البته تا کنون من این کار رو نکردم .
2. آیا طرحهای از قبل آماده ای برای این کار هست یا خیر ؟
3. برای این کار از چه نرم افزار ادیتوری استفاده کنم بهتره ؟ یا خود ASP و یا PHP ادیتورهای خاصی رو پیشنهاد می کنن .

ممنون می شم که راهنمایی کنین .
با تشکر _ مشمولی
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۶:۲۶:۲۹
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #2

به آقا مشمولي مگه اينكه سوالي داشته باشي ياد ايران ويج بيفتي Biggrin Biggrin (شوخيه ها جدي نگيري)
برا ايجاد انجمن پي اچ پي بهترينه البته من تاحالا انجمني با اي اس پي نديدم :(
برا اينكار هم پورتال هاي خوبي هست مثلا ماله پرشين تولز رو ديدي يا ماله ايران ويجAmaze
يا اينجا www.4shir.com
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۰
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3

سلام
آقا مهدی لطف کردی جواب دادی . بله شاید سوالی داشته باشم تا بیام ایران ویج . :cry: فقط اینو بگم که در بین این مشکلات فقط ادای زنده ها رو در میاریم .

اما در مورد ASP من هم ندیدم که فرم گفتگو داشته باشه . ولی دلیل پرسیدن اینکه من یکم ASP بلدم و سایت رو هم با همین درست کردم ( البته کامل نیست هنوز ) و می خواستم ببینم آیا میشه انجمن گفتگو بهش اضافه کرد یا نه . یا حتی یه چیزی شبیه یه نظر سنجی . یعنی یه موضوعی باشه و بقیه بیان نظر بدن ؟ :?: :?:

خلاصه اگه ممکنه در مورد سایر موارد راهنمایی کنین .
با تشکر _ مشمولی
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۲:۲۳:۰۵
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

سلام خدمت اقاي مشمولي
راستش انجمن با asp هم داريم مثلا PersianTalk.Com
اسمشم WebWiz Forum بود ولي سايتش يادم نيست يه سرچ بكني پيدا ميشه ضمنا بايد خودت فارسي كني كه جمعا 1 روز كار ميبره.
ولي به نظر من فروم رو با پي اچ پي راه بنداز ( مگه هاست ويندوز نميگيري؟! پي اچ پي هم ساپورت ميشه ) مثلا پي اچ پي بي بي (همين فروم ايرانويج) يا وي بولتين مثل فروم جديد مجيد انلاين كه جدا اونم قويه ولي مجاني نيست.
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم 8)
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۰:۳۴:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #5

سلام .
من پرشین تالک رفته بودم ولی نمی دونستم با ASP هست . ولی اگه بشه با ASP یه انجمن کوچیک راه انداخت خیلی عالی می شه . در مورد فارسی کردن فکر نمی کنم مشکلی باشه ولی اگه بشه که خیلی عالیه
در ضمن برای این انجمن ها گزینه های از پیش تعیین شده ای وجود داره یا نه ؟ ببینید مثلاٌ این انجمن گفتگوی ایران ویج از اول به این صورت بوده یا نه تغییراتی رو در اون انجام دادن و البته بیشتر تغییرات در کدام قسمتهاست . یعنی کدام بخشها از پیش تعیین شده هست ؟

در ضمن نگفتین برای ادیت سایت از چه نرم افزارهایی استفاده می کنین ؟

با تشکر _ شمولی
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۵:۱۹:۲۸
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #6

سلام
براي اديت صفحات php من از DZSoft PHP Editor استفاده ميكنم و براي ASP از InterDev مايكروسافت.

در ضمن اين فرومها 99 درصد كارشون انجام شده! يعني شما فقط مياي بخش ها رو ايجاد ميكني مثلا اين فروم ايرانويج آمادس فقط آقا اشكان بخش ها رو ايجاد كرده همين!
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۵:۳۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

سايت آماده شد لينك بده ببينيم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۷:۴۰:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #8

سلام
آقا کامران ممنون . من از سایت اصلی وب بیز تونستم اونو دان لود کنم . العان هم مشغول فارسی کردن اون هستم . البته یکی از دوستان هست که می گه نسخه فارسی شده رو داره . اگه خوب باشه ازش استفاده می کنم . خلاصه ممنون که راهنمایی کردین .

در ضمن شاید پژوهشکده معلم شهرمون حمایت کنه و هزینه های دومین و هاست رو بپردازه . اگه این کار هم عملی بشه می شه گفت سال بعد تحصیلی معلمهای کامپیوتر شهرمون یه سایت دارن و خوب لینکش هم مطمئناٌ می دم . :wink:

با تشکر _ مشمولی
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۴:۲۹:۰۸
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #9

سلام
PHPNuke خوبه نسخه هاي فارسي اون هم متعدده !
ولي اگر صرفا ميخواي انجمن باشه من PHPBB رو صد در صد پيشنهاد ميكنم سايت فارسي اون هم اين آدرسشه:
www.PHPBB.ir

تشكر
نبي

۳۰-شهریور-۱۳۸۴, ۱۱:۲۲:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS