امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبدیل میلادی به شمسی و برعکس با #c
نویسنده پیام
mahbooob آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 221
موضوع‌ها: 24
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۷

تشکرها : 1422
( 2312 تشکر در 367 ارسال )
ارسال: #1
تبدیل میلادی به شمسی و برعکس با #c
سلام.
قبل از اینکه این تاپیکو بزنم سرچ کردم و دیدم که چیزای مشابهی در مورد این موضوع وجود داره.ولی هیچ کدوم با سی شارپ نوشته نشده.
تبدیل میلادی به شمسی و برعکسو میخوام.کامل باشه ها.دستتون درد نکنه.آخه امشب دارم میرم شمال تا دوشنبه و وقتی ندارم که خودم بنویسم وگرنه به شماها زحمت نمیدادمShy

برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل داشت

Tongue

۱۲-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۴۷:۵۰
ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,192
موضوع‌ها: 70
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۴

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #2
RE: تبدیل میلادی به شمسی و برعکس با #c
خوب خود دات نت تاریخ شمسی رو داره. توی:
کد:
System.Globalization.PersianCalendar
یه دونه متغیر از نوعش تعریف کنید و ازش استفاده کنید. مثلا دادن تاریخ امروز:
کد:
System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
MessageBox.Show(pc.GetYear(DateTime.Now)+"/"+pc.GetMonth(DateTime.Now)+"/"+pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now));

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۲۴:۰۵، توسط ajlajlajl.)
۱۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۲۳:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahbooob
mahbooob آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 221
موضوع‌ها: 24
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۷

تشکرها : 1422
( 2312 تشکر در 367 ارسال )
ارسال: #3
RE: تبدیل میلادی به شمسی و برعکس با #c
(۱۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۲:۲۳:۲۱)ajlajlajl نوشته است: خوب خود دات نت تاریخ شمسی رو داره. توی:
کد:
System.Globalization.PersianCalendar
یه دونه متغیر از نوعش تعریف کنید و ازش استفاده کنید. مثلا دادن تاریخ امروز:
کد:
System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
MessageBox.Show(pc.GetYear(DateTime.Now)+"/"+pc.GetMonth(DateTime.Now)+"/"+pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now));

نه.نمیخوام از تابعهای خودش استفاده کنم.با دستورات اولیه وساده ی سی شارپ.همون تابعها و کلاس.همین.حتی تاریخ را هم میخوایم به صورت یک رشته بگیریم.

برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل داشت

Tongue

۱۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۴:۲۲:۲۵
ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,192
موضوع‌ها: 70
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۴

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #4
RE: تبدیل میلادی به شمسی و برعکس با #c
بفرماید. فکر نکنم مشکلی داشته باشه.


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Date convertor.rar (اندازه: 41.32 KB / تعداد دفعات دریافت: 756)

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۶:۲۶:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahbooob
elsachsz آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: دى ۱۳۹۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: تبدیل میلادی به شمسی و برعکس با #c
وای مرسی من برای سایتم خیلی وقته دنبال این کد بودم. ممنون از شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-دى-۱۳۹۸, ۲۱:۱۱:۲۴، توسط 1نفر. دلیل ویرایش: حذف لینک تبلیغ )
۲۲-دى-۱۳۹۸, ۱۲:۵۸:۳۶
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارسال عدد از avr به پورت سریال و پردازش آن با csharp و نمایش در lcd با پورت سریال alasht 1 4,761 ۱۵-اسفند-۱۳۹۰, ۱۷:۱۶:۵۵
آخرین ارسال: abb_saleh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS