امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
نویسنده پیام
links4web آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹

تشکرها : 5
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام
دوستان كسي سريال يا كرك اكتيو ريپورت 6 را داره ؟

من يك فايل رجيستري خودم پيدا كردم و اونو اجرا مي كنم متن قرمز رنگ پايين صفحه محو ميشه ولي يك خط قرمز رنگ در صفحه ظاهر مي شه ؟

خواهش مي كنم راهنمايي كنيد
متشكرم
۲۶-تير-۱۳۸۹, ۱۸:۳۸:۴۴
ارسال‌ها
پاسخ
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,334
موضوع‌ها: 231
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 1250
( 2632 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #2
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
با سلام
اکتیو ریپورت درست رجسیتر شده .
اون خط قرمز مربوط به تنظیمات صفحه است .
با کم کردن عرض گزارش اون خط هم حذف میشه و یا مقدار حواشی رو تنظیم کنین Margin

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)


تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۶-تير-۱۳۸۹, ۱۹:۰۱:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : links4web
links4web آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹

تشکرها : 5
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام جناب آقاي حامد ارفعی
خيلي ممنون از راهنماييتون.
آقاي ارفعي من توي سيستم خودم كه تست مي كنم گزارشو درست نمايش مي ده ولي گزارش را وقتي در يك سيستم ديگر نصب مي كنم اون مشكل خط قرمز ظاهر مي شه.
آيا اي امكان دارد ؟ يا راه حل ديگري داريد ؟
خيلي متشكر
۲۶-تير-۱۳۸۹, ۲۳:۲۰:۰۱
ارسال‌ها
پاسخ
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,334
موضوع‌ها: 231
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 1250
( 2632 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #4
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
اینو تست کنین :
کد:
Private Sub ActiveReport_ReportStart()
Me.PageSettings.LeftMargin = 200
Me.PageSettings.TopMargin = 200
Me.PageSettings.BottomMargin = 200
Me.PageSettings.RightMargin = 200
End Sub
عرض گزارش رو هم 20 سانتی متر .

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)


تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۸-تير-۱۳۸۹, ۰۰:۵۸:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : links4web
links4web آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹

تشکرها : 5
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام
تشکر از لطفتون

آقای مهندس من این تابع رو کجای برنامه بنویسم؟
در خود خصوصیات viewer1 ها margin 3,3,3,3 بود و من اونهارو 200,200,200,200 عوض کردم.
می تونید علت این کارو بفرمایید؟
سوال دیگر اینکه چطوری عرض صفحه رو 20 سانتی متر کنم ؟

ممنون از کمکتون

موفق باشید.
۲۹-تير-۱۳۸۹, ۱۷:۳۳:۲۰
ارسال‌ها
پاسخ
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,334
موضوع‌ها: 231
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 1250
( 2632 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #6
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام

بصورت پیشفرض حواشی حدود 2.5 سانت در نظر گرفته میشن که من انا رو به حدود نیم سانت تغییر دادم .
چاپ بدون حاشیه یکم بد دیده میشه .

عرض گزارش رو با کمک خط کشهای بالای محیط طراحی تنظیم کنین و یا از خصوصیات PrintWidth استفاده کنین .

واحد اندازه گیری خود محیط براساس Twip است که تقریبا هر 570 Twip میشه 1 سانت .
پس 20*570=11400

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)


تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۹-تير-۱۳۸۹, ۲۰:۵۸:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
links4web آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹

تشکرها : 5
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام

آقای مهندس من این تنضیمات رو انجام دادم متاسفانه جواب نداد.

البته من در محیط سی شارپ کار می کنم و PrintWidth در اینجا در حالت پیش فرض 6.5 هستش و من وقتی او مثلا 6 یا 7 می کنم متن های داخل گزارش از حالت مرکزیت خارج میشه. و margin هارو فلوت می خواد . یعنی من 200 که می دم error میده ؟
شما با VB کار می کنین یا #C ?
آقا این امکان هست که در یک سیستم خط قرمز بیاد ولی در یک سیسستم دیگر ظاهر نشه؟
شرمنده دیگه مزاحمتون می شم.

خیلی خیلی ممنون از کمکتون
موفق باشید.
۲۹-تير-۱۳۸۹, ۲۳:۰۷:۳۷
ارسال‌ها
پاسخ
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,334
موضوع‌ها: 231
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 1250
( 2632 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #8
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام .
شرمنده من به سوالتون دقیق توجه نکرده بودم و فکر میکردم با اکتیو ریپورت 2 کار میکنین اونم با وی بی 6 D:
الان نسخه 6 رو دانلود کردم و نصبش کردم .

هر چند تفاوت چندانی نداشت .
اول اینکه واحد اندازه گیریشو از اینچ به سانتیمتر تغییر بدین .
Global Setting
بعدا حواشی رو نیم سانت در نضر بگیرین و عرض گزارش رو 20 سانت

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)


تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۳۱-تير-۱۳۸۹, ۰۲:۴۳:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : links4web, رسول
links4web آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹

تشکرها : 5
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #9
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام.

آقای ارفعی من PrintWidth رو 6.25 کردم و فعلا مشکل حل شده.
اگر من از نرم افزارم Setup درست کنم توی سیستم مقصد لازمه که ar رو نصب کنم؟؟

از راهنماییهاتون خیلی متشکرم.
۳۱-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۱۷:۵۳
ارسال‌ها
پاسخ
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,334
موضوع‌ها: 231
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 1250
( 2632 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #10
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
(۳۱-تير-۱۳۸۹, ۲۲:۱۷:۵۳)links4web نوشته است: اگر من از نرم افزارم Setup درست کنم توی سیستم مقصد لازمه که ar رو نصب کنم؟؟
اینو دیگه نمیدونم و منتظر میمونم شما بهم بگین .

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)


تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۰۱-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۱۲:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
links4web آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹

تشکرها : 5
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #11
RE: كرك يا سريال نامبر اكتيو ريپورت 6 را كسي داره ؟
سلام
من setup درست کردم و فایل های Dll رو در سیستم مقصد نصب و می کنه و نیازی به نصب دوباره اکتیو ریپورت نداره.

چه جوری می تونم گزارش رو طوری تنظیم کنم که مثلا "بسمه تعالی" از تقریبا چسبیده باشه به صفحه A4.
در حالت پیش فرض 2 یا 3 سطر پایین تر از سر A4 چاپ میکنه؟

ممنون از لطفتون
۰۹-مرداد-۱۳۸۹, ۲۱:۴۹:۵۹
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hamed_Arfaee


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كرك ActiveReport.Net ali.jyan 2 3,672 ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۶:۰۹:۴۷
آخرین ارسال: samarrokhi
  اكتيو ريپورت رو فراموش نكنين tanhatarin 4 3,789 ۰۱-مهر-۱۳۸۶, ۱۶:۰۹:۴۵
آخرین ارسال: ali.jyan

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS