امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرکانس متر با 7Segment توسط Codevision
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #1
فرکانس متر با 7Segment توسط Codevision
یه فرکانس متر دیجیتال با رنج اتوماتیک بهمراه فایل PCB و ... که تا 4 مگاهرتز رو اندازه می گیره .

ادامه مطلب
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۵۵:۰۱، توسط t3r!p3000.)
۰۲-مهر-۱۳۸۴, ۱۵:۳۳:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, aliavr1, keivanjan
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2
فرکانس متر

فرکانس متر با سون سگنمت و برنامه تحت کدویژن AVR

به عنوان اولین برنامه می خوام یه چیز توپ بزارم  :
یه فرکانس متر دیجیتال با رنج اتو ماتیک با AVR که تا 4MHZ رو اندازه می گیره.

حالا این چه جوری کار می کنه :

اول ۱۰ms تعداد پالسها رو میشمره  اگه از ۹۰۰۰۰ کمتر بود زمان رو ۱۰ برابر می کنه  و دو باره اندازه گیری می کنه و اگه باز کمتر بود زمان رو باز ۱۰ برابر می کنه .

به خاطر کمبود پایه از روش مالتی پلکس استفاده کردم یعنی در هر زمان فقط یکی از سون سگمنت ها روشنه , ولی سرعت اینقدر زیاده که کاربر متوجه نمی شه .

یه کانتر هم توی ورودی اضافه کرده بودم که بتونم ماکزیمم فرکانس اندازه گیری رو تا ۶۰MHz افزایش بدم ولی این شمارنده نامرد خروجیش  زمان صفر  و یک بودنش برابر نیست و در نتیجه  فرکانس رو کاهش نمی ده .

تمام فایلهای مورد نیاز رو براتون تو فایل زیپ گذاشتم فقط اگه خواستین PCB رو بدین به کسی براتون بزنه یادتون باشه موقع پرینت کوچیک و بزرگ نشه . این آدوب زوم ۹۷٪ رو به صورت پیش فرض داره که برای در آوردن پدر آدم کافیه !

راستی برای پروگرام کردن IC نیاز به یک پروگرامر دارین و این مدار هم یه نمه خفنه اگه صفر کیلومترین جون من اینو بی خیال شین  و برین سراغ یه مدار ساده تر !

فایل برنامه تحت کدویژن و شماتیک مدار و فایل PCB را در پیوست دریافت کنید .

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Frequency_Metr.rar (اندازه: 41.04 KB / تعداد دفعات دریافت: 1,440)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۰۲:۴۶، توسط t3r!p3000.)
۰۲-مهر-۱۳۸۴, ۱۵:۳۳:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, morteza_stp, mansoure.98, fabienmartin, behzady, samianfarzad123, aKaReZa75, aliavr1, orange signal, keivanjan, alimogmov, Mohsenniaraki
Mohsenniaraki آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: فرکانس متر
(۰۲-مهر-۱۳۸۴, ۱۵:۳۳:۴۲)ha_60 نوشته است: [/url]

[url=http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=18064&pid=131270#pid131270]

اول ۱۰ms تعداد پالسها رو میشمره  اگه از ۹۰۰۰۰ کمتر بود زمان رو ۱۰ برابر می کنه  و دو باره اندازه گیری می کنه و اگه باز کمتر بود زمان رو باز ۱۰ برابر می کنه .

به خاطر کمبود پایه از روش مالتی پلکس استفاده کردم یعنی در هر زمان فقط یکی از سون سگمنت ها روشنه , ولی سرعت اینقدر زیاده که کاربر متوجه نمی شه .

یه کانتر هم توی ورودی اضافه کرده بودم که بتونم ماکزیمم فرکانس اندازه گیری رو تا ۶۰MHz افزایش بدم ولی این شمارنده نامرد خروجیش  زمان صفر  و یک بودنش برابر نیست و در نتیجه  فرکانس رو کاهش نمی ده .

تمام فایلهای مورد نیاز رو براتون تو فایل زیپ گذاشتم فقط اگه خواستین PCB رو بدین به کسی براتون بزنه یادتون باشه موقع پرینت کوچیک و بزرگ نشه . این آدوب زوم ۹۷٪ رو به صورت پیش فرض داره که برای در آوردن پدر آدم کافیه !

راستی برای پروگرام کردن IC نیاز به یک پروگرامر دارین و این مدار هم یه نمه خفنه اگه صفر کیلومترین جون من اینو بی خیال شین  و برین سراغ یه مدار ساده تر !

سلام مهندس ممنون از سایت خوبت این برد دو لایه است؟ و قطعات روی برد رو چطوری تشخیص بدیم؟
۰۸-بهمن-۱۴۰۱, ۱۹:۱۸:۲۹
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1721
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #4
RE: فرکانس متر با 7Segment توسط Codevision
سلام
آره دو لایه هست ؛ اینم یه عکس از جایگذاری قطعات بازم چک کنید اگه اشتباه بود یا جایی مشخص نبود بگید

[تصویر:  157735.PNG]

فرکانس متر های ساده تر از اینم هست چرا این؟؟

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۰۹-بهمن-۱۴۰۱, ۰۰:۵۹:۱۰
Mohsenniaraki آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
(۰۸-بهمن-۱۴۰۱, ۱۹:۱۸:۲۹)Mohsenniaraki نوشته است:
(۰۲-مهر-۱۳۸۴, ۱۵:۳۳:۴۲)ha_60 نوشته است: [/url]

[url=http://www.iranled.com/forum/showthread.php?tid=18064&pid=131270#pid131270]

سلام مهندس ممنون از سایت خوبت این برد دو لایه است؟ و قطعات روی برد رو چطوری تشخیص بدیم؟

(۰۹-بهمن-۱۴۰۱, ۰۰:۵۹:۱۰)1نفر نوشته است: سلام
آره دو لایه هست ؛ اینم یه عکس از جایگذاری قطعات بازم چک کنید اگه اشتباه بود یا  جایی مشخص نبود بگید

[تصویر:  157735.PNG]

فرکانس متر های ساده تر از اینم هست چرا این؟؟

ساده تر از این کجا هست؟ 
و سون سگمنت ها آند مشترک هست یاکاتد مشترک و به جای آی سی ۷۴۵۹۰ و ۷۴۱۳۸ چه آی سی های میشه گذاشت؟
۰۹-بهمن-۱۴۰۱, ۱۳:۰۹:۰۲
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

ارسال: #6
بجای ۷۴۵۹۰ و ۷۴۱۳۸ چیزی مشابه به ذهنم نمیرسه 7 سگمنت ها کاتد مشترکن

.rar   FR16f628.rar (اندازه: 8.07 MB / تعداد دفعات دریافت: 31)

.rar   frequency-meter-1.1-lcd.rar (اندازه: 447.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 31)

مدار این تاپیک رو  گفته تا 4 مگ هست از این دوتا اولی رو خودم ساختم و تا 50 مگ جواب میده(خیلی با حوصله و مو به مو توضیح داده)  نمایشگر هم اولی lcd یک در 16 (2در16 هم میشه گذاشت) و دومی 2در  16 ، خیلی راحت تر از این مدار هستن اگه حوصله و وقتشو هم داشته باشین میتونین برد کوچیکتر و باب میلتون براشون طراحی کنید،فعلا مدار ساده بدرد بخور اینا رو تو سیستم پیدا کردم بازم اگه پیدا کردم آپلود میکنم

ORG 00H
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۴۰۱, ۰۰:۳۵:۱۱، توسط 1نفر.)
۱۰-بهمن-۱۴۰۱, ۰۰:۱۴:۴۸
Mohsenniaraki آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
(۱۰-بهمن-۱۴۰۱, ۰۰:۱۴:۴۸)1نفر نوشته است: بجای ۷۴۵۹۰ و ۷۴۱۳۸ چیزی مشابه به ذهنم نمیرسه 7 سگمنت ها کاتد مشترکن

مدار این تاپیک رو  گفته تا 4 مگ هست از این دوتا اولی رو خودم ساختم و تا 50 مگ جواب میده(خیلی با حوصله و مو به مو توضیح داده)  نمایشگر هم اولی lcd یک در 16 (2در16 هم میشه گذاشت) و دومی 2در  16 ، خیلی راحت تر از این مدار هستن اگه حوصله و وقتشو هم داشته باشین میتونین برد کوچیکتر و باب میلتون براشون طراحی کنید،فعلا مدار ساده بدرد بخور اینا رو تو سیستم پیدا کردم بازم اگه پیدا کردم آپلود میکنم

مهندس اولی چرا دو تا فایل سورس کد داره با کدوم باید پروگرام کنم آی سی رو؟
۱۰-بهمن-۱۴۰۱, ۱۹:۰۸:۱۹
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

ارسال: #8
اونا هیچ ،توی صفحه اصلی فایل هگز هست (pic16f628 Frequency meter.HEX)همونو پروگرم کنید

ORG 00H
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۱۰-بهمن-۱۴۰۱, ۲۱:۴۳:۲۵
تشکر شده توسط : hadikh73

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تشخیص حرکت توسط وبکم sharin 1 6,446 ۰۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳:۵۸
آخرین ارسال: lolipop
  كنترل موتور با PWM (توسط ولوم و کلید) aKaReZa75 5 10,608 ۰۲-بهمن-۱۳۹۱, ۱۷:۴۲:۴۱
آخرین ارسال: aKaReZa75
  فرکانس متر و ساعت و دماسنج و کرنومتر و .... با AVR t3r!p3000 7 25,928 ۰۲-فروردین-۱۳۹۱, ۱۸:۴۹:۵۰
آخرین ارسال: mobah

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS