امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت
******

ارسال‌ها: 4,637
موضوع‌ها: 216
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۳

تشکرها : 560
( 6550 تشکر در 2384 ارسال )
ارسال: #1
دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
با یه کیبورد 4*4 و یه LCD 2*16 و یه ATmega 8 یک دفترچه تلفن با قابلیت جستجو درست کنید . بهمراه فلوچارت و توضیح کامل برنامه و تست مدار در PROTEUS 6.9 اگه دوست دارید یه دفترچه تلفن کوچولو درست کنید !

توضیحات برنامه و اصل برنامه بهمراه فایل HEX و شماتیک مدار و فایل شبیه سازی در PROTEUS و فلوچارتهای برنامه را با حجم فقط 470 KB بگیرید .
در ضمن اصل پروژه مربوط به یکی از دوستانم بنام هاشم هستش .


با تشکر

ANT


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   NoteBook_TEL_ANT.zip (اندازه: 470.41 KB / تعداد دفعات دریافت: 701)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-مهر-۱۳۹۱, ۱۴:۰۹:۱۸، توسط babyy.)
۱۴-فروردین-۱۳۸۷, ۰۸:۱۲:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : HoseinVig, رسول, WhiteNoise, t3r!p3000, engmadelat, alinavidy, vokalaei, elinaa, hadikh73, Ambassador, orange signal, GOLDOST
amoosa آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 17
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 10
( 17 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #2
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
با سلام
با اجازه اساتید من خواستم یه تغییری تو دفترچه بدم یعنی کاری کنم که شماره مورد نظر نیز بتونه شماره گیری کنه
اما وقتی نوشتمDTMFOUT دیگه برنامه توقسمت وارد کردن نام و شماره ، کار نمیکه که احتمالا بخاطر اینه که تایمر و اینتراپ و DTMF همه روی یک پایه است
من قسمتی که تغییر دادم تو لیبل View هستش به صورت زیر
کد php:
'................................Viwe........................................

 Halat1:
 Cls : Lcd "IS View!"
 Ab = A
 Wait 1
 U = 0
 View:
 If A = 0 Then : A = Ab : Cls : Lcd "End View ..." : Wait 1 : Goto Main : End If
 Cls '
ghesmat namayesh
 Xx 
1
 Clumn 
1
 
' desigend by A.N.T & HASHEM
 Do

 Readeeprom Key , U
 If Key = 1 Then : Xx = 2 : Clumn = 1 : Incr X : Readeeprom Key , U : End If
 If Key = 4 Then : Wait 1 : Incr U : Decr A : Goto View : End If
 Y = Chr(key)
 Locate Xx , Clumn
 Lcd Y
 [color=#FF0000]If Xx = 2 Then
 Dtmfout Y , 50
 End If[/color]
 Incr Clumn
 Incr U
 Loop

 '
..................................halat0................................... 



لطفا کمک کنید که هم بشه DTMF داشت و هم بتوان اسم وارد کرد
قبلا تشکر میکنم
راستی سال نوتون هم مبارکClapClapHeart
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۴۶:۳۶، توسط babyy.)
۰۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۴:۳۸:۰۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
amoosa آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 17
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 10
( 17 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #3
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
کسی نمیدونه

کد:
'................................Viwe........................................

Halat1:
Cls : Lcd "IS View!"
Ab = A
Wait 1
U = 0
View:
If A = 0 Then : A = Ab : Cls : Lcd "End View ..." : Wait 1 : Goto Main : End If
Cls 'ghesmat namayesh
Xx = 1
Clumn = 1
' desigend by A.N.T & HASHEM
Do

Readeeprom Key , U
If Key = 1 Then : Xx = 2 : Clumn = 1 : Incr X : Readeeprom Key , U : End If
If Key = 4 Then : Wait 1 : Incr U : Decr A : Goto View : End If
Y = Chr(key)
Locate Xx , Clumn
Lcd Y
If Xx = 2 Then
Dtmfout Y , 50
End If
Incr Clumn
Incr U
Loop

'..................................halat0...................................
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۰۰:۰۹، توسط babyy.)
۰۵-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۵۵:۱۸
ارسال‌ها
پاسخ
amoosa آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 17
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۹

تشکرها : 10
( 17 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #4
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
ممنون فقط باید بگم وقتی DTMFOUT استفاده میکنیم،
تو قسمت وارد کردن نام و شماره، نمیشه نامی وارد کرد اما وقتی تایمر را بجای اینکه TIMERرو که در ابتدای برنامه و در طول برنامه استفاده شده یه تایمر دیگه ای استفاده میکنیم فقط حرف اول اسم تایپ میشه و همونجا می مونه مثلا اگر تایمر 1 هست به تایمر 0 تغییر بدیم
۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۵:۲۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
siamak92 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
سلام با تشکر از برنامتون /اما برنامه موقع تست کردن به خط 369خطا میده ممنون میشم اگه مشکلمو سریع حل کنین
۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۳۶:۲۰
ارسال‌ها
پاسخ
رسول غایب
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,458
موضوع‌ها: 237
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 15003
( 20191 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #6
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۳۶:۲۰)siamak92 نوشته است: سلام با تشکر از برنامتون /اما برنامه موقع تست کردن به خط 369خطا میده ممنون میشم اگه مشکلمو سریع حل کنین

سلام

شما درست میگین منم امتحانش کردم و در همون خط به S ارور میداد

اما این برای اینه که شما این برنامه رو در ورژن جدید بیسکام امتحان کردین

بهتره در یک ورژن قدیمی تر هم امتحان کنین حتما درست میشه ... چون خود این برنامه در ورژن قدیمی تری نوشته شده !!
۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۹:۴۵:۱۵
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, omid_phoenix, babyy
pouya6771 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۲

تشکرها : 0
( 15 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #7
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
برای شماره گیری میتونید از ایسی های مربوطه که تون عدد مذکور رو تولید میکنه استفاده کنید. البته میتونید از سیستم پالس استفاده کنید یعنی برای عدد 6 شش پالس مربعی البته ن خیلی سریع یا تند در حد چرخش تلفن قدیمی که دیگه نیازی به ایسی خاصی نیست ولی فکر نکنم بشه میکرو رو به برق تلفن وصل کرد و باید از یه درایور یا یه ایزوله گر استفاده کنید.
۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۶:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, omid_phoenix, رسول
رسول غایب
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,458
موضوع‌ها: 237
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 15003
( 20191 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #8
RE: دفترچه تلفن با AVR و تحت Bascom
(۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۶:۱۴)pouya6771 نوشته است: البته میتونید از سیستم پالس استفاده کنید یعنی برای عدد 6 شش پالس مربعی البته ن خیلی سریع یا تند در حد چرخش تلفن قدیمی که دیگه نیازی به ایسی خاصی نیست

لطفا کمی بیشتر توضیح دهید ... خودتون اینکار رو کردین؟
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۱:۲۴:۳۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A maxn@morteza 45 39,210 ۲۸-اسفند-۱۳۹۶, ۱۴:۵۰:۵۲
آخرین ارسال: ali1998el
  شبيه سازي PT2272 با استفاده از AVR ha_60 9 8,286 ۲۱-اسفند-۱۳۹۶, ۱۴:۱۴:۳۲
آخرین ارسال: 1نفر
  اتصال کیبورد کامپیوتر به AVR تحت برنامه کدویژن Ambassador 2 7,997 ۱۴-آبان-۱۳۹۶, ۲۱:۲۳:۱۳
آخرین ارسال: 1نفر
  ریموت کنترل مادون قرمز و ارتباط با AVR t3r!p3000 30 64,513 ۲۷-آذر-۱۳۹۵, ۱۴:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: safeland
  9IN1 - نه برنامه با یک برنامه با AVR و تحت BASCOM ha_60 5 10,215 ۰۴-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۲۶:۳۰
آخرین ارسال: mtbalikhani
  پروژه ارتباط سریال AVR با hyper terminal و matlab و Labview 2nafar 13 36,868 ۰۵-دى-۱۳۹۳, ۲۰:۱۵:۱۹
آخرین ارسال: biner
  ساخت مولتی متر دیجیتالی دقیق با میکرو avr omid_phoenix 10 25,814 ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۲۱:۲۹
آخرین ارسال: helma
  RPM METR یا دور موتور سنج بهمراه ترموستات با AVR t3r!p3000 11 25,070 ۱۷-شهریور-۱۳۹۳, ۱۱:۴۲:۰۳
آخرین ارسال: a.mehran
  [مقاله] avr oscilloscope h0x00i 3 5,552 ۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۵۳:۳۴
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  ساعت با تايمر لجوج ، ترموستات و نمايش تاريخ شمسي با AVR ha_60 8 12,450 ۲۰-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۰۸:۳۱
آخرین ارسال: sky_man847

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS