کانال تلگرام انجمن   @iranledcom

| 
					استفاده از سنسورها و ارسال مقادیر خونده شده از فواصل دور!
				 | |
| نویسنده | پیام | 
| student-p   كاربر دو ستاره   ارسالها: 168 موضوعها: 24 تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تشکرها : 18 ( 125 تشکر در 76 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۰۲:۱۰:۲۴ | 
 | 
| behzady   مدیر بازنشسته      ارسالها: 1,169 موضوعها: 57 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تشکرها : 4094 ( 6339 تشکر در 2085 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۰۵:۰۳ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | aKaReZa75, hadikh73, student-p, babyy | 
| aKaReZa75   حسین باقری      ارسالها: 1,610 موضوعها: 23 تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تشکرها : 4898 ( 4700 تشکر در 1593 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۳۴:۲۹ | 
 | 
| salehjg   مدیر بخش      ارسالها: 1,281 موضوعها: 133 تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تشکرها : 9560 ( 8557 تشکر در 2603 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴:۴۶ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | hadikh73, aKaReZa75, babyy, a.mehran | 
| student-p   كاربر دو ستاره   ارسالها: 168 موضوعها: 24 تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تشکرها : 18 ( 125 تشکر در 76 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۵۹:۴۱ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | a.mehran, salehjg | 
| salehjg   مدیر بخش      ارسالها: 1,281 موضوعها: 133 تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تشکرها : 9560 ( 8557 تشکر در 2603 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۸:۲۳ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | babyy, aKaReZa75, behzady, رسول | 
| behzady   مدیر بازنشسته      ارسالها: 1,169 موضوعها: 57 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تشکرها : 4094 ( 6339 تشکر در 2085 ارسال ) | 
 | ||
| ۳۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۳۵:۵۲ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | babyy, aKaReZa75, salehjg, رسول | 
 | ||
| ۰۲-تير-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۱۰ | 
 | ||
|  تشکر شده توسط : | salehjg, a.mehran | 
|  | 
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه اصلی
صفحه اصلی انجمن
انجمن جستجو
جستجو فهرست اعضا
فهرست اعضا افزونه های فایرفاکس
افزونه های فایرفاکس 
 »
» 

ک دو مزیت عمده داره:
ک دو مزیت عمده داره:
 (تازه بعد فرکانس میزنیم تو کار ارسال دیجیتال
(تازه بعد فرکانس میزنیم تو کار ارسال دیجیتال بله اینجوری میشه دور تا دور کره زمین رو سیم کشید بدون هیچ گونه افت ولتاژی در اون طرف خط(در حالت بی باری
بله اینجوری میشه دور تا دور کره زمین رو سیم کشید بدون هیچ گونه افت ولتاژی در اون طرف خط(در حالت بی باری )
)
 ؛
؛ ،فعلا دارم رو مبدل جریان ب ولتاژش کار میکنم برا اون ور خط ک بشه سیگنال خروجی سنسور رو بازسازی کرد،
،فعلا دارم رو مبدل جریان ب ولتاژش کار میکنم برا اون ور خط ک بشه سیگنال خروجی سنسور رو بازسازی کرد، ) ی شماتیک میذارم.
) ی شماتیک میذارم. ،ولی نمیدونم موضوعی ک عنوان کردم چ مشکلی داره ک استقبال نمیشه!!!!!)
،ولی نمیدونم موضوعی ک عنوان کردم چ مشکلی داره ک استقبال نمیشه!!!!!)