امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16f873a
نویسنده پیام
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 88
( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #1
16f873a
سلام دوستان
من یدونه 16f873a دارم که اشتباهی خریداری کردم، حالا میخوام اگه دوستان مداری داشته باشند که من از اون میکرو هم استفاده بکنم؟AmazeAmazeAmaze
ترجیحا اگه بشه باهاش دماسنج درست کرد خیلی عالی میشه، ولی من اصلا نمی دونم آیا میشه یا نه، چون اطلاعات کافی از الکترونیک ندارمBiggrin
در ضمن میشه برنامه 16f876a رو طوری تغییر داد که بجاش از 16f873a استفاده کرد؟ اگه سوالم خیلی ضایعه ببخشید!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-آذر-۱۳۹۰, ۲۰:۰۳:۴۴، توسط sinohe.)
۰۴-آذر-۱۳۹۰, ۱۹:۱۶:۱۵
علي برقي آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 25

تشکرها : 477
( 406 تشکر در 166 ارسال )
ارسال: #2
RE: 16f873a
سلام
دوست عزيز من تا حالا با PIC كار نكردم . ولي فكر كنم مثل AVR ميشه برنامه اي كه براي يه مدل نوشته شده رو براي مدل ديگه اي به كار برد .
من يه نمونه شرو از يكي از سايتا گرفته بودم . ببين بدردت ميخوره.

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   LCD_Thermometer-C[Techno-Electro.com].zip (اندازه: 189.47 KB / تعداد دفعات دریافت: 61)

من تو را دوست دارم.. دیگری تو را دوست دارد.. دیگری دیگری را دوست دارد.. و این چنین است که ما تنهاییم..
۰۴-آذر-۱۳۹۰, ۲۳:۳۶:۲۵
تشکر شده توسط : رسول, sinohe, h0x00i
ECM-tank آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 44
( 77 تشکر در 27 ارسال )
ارسال: #3
(۰۴-آذر-۱۳۹۰, ۱۹:۱۶:۱۵)sinohe نوشته است: سلام دوستان
من یدونه 16f873a دارم که اشتباهی خریداری کردم، حالا میخوام اگه دوستان مداری داشته باشند که من از اون میکرو هم استفاده بکنم؟AmazeAmazeAmaze
ترجیحا اگه بشه باهاش دماسنج درست کرد خیلی عالی میشه، ولی من اصلا نمی دونم آیا میشه یا نه، چون اطلاعات کافی از الکترونیک ندارمBiggrin
در ضمن میشه برنامه 16f876a رو طوری تغییر داد که بجاش از 16f873a استفاده کرد؟ اگه سوالم خیلی ضایعه ببخشید!!!
سلام
ديتا شيت اين ميكرو رو ما اوني كه مد نظرتون بود با هم مقايسه كنيد اگه از نظر سخت افزاري يكي باشن ميتوني استفاده كني.

باشد كه رستگار شويم.
۰۵-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۲۳:۰۲
تشکر شده توسط : رسول, sinohe
sinohe آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 13

تشکرها : 88
( 23 تشکر در 14 ارسال )
ارسال: #4
(۰۵-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۲۳:۰۲)ECM-tank نوشته است: سلام
ديتا شيت اين ميكرو رو ما اوني كه مد نظرتون بود با هم مقايسه كنيد اگه از نظر سخت افزاري يكي باشن ميتوني استفاده كني.

خیلی ممنون که جواب دادید
من چون زیاد این جور چیزا حالیم نیست خواهش میکنم به جای من شما یه نگاهی به این دیتاشیت بندازید و ببینید که آیا میشه کاری کرد یا نه؟ در ضمن من فایل هگزی رو که برای 16f876a هست رو هم میزارم که اگه میشه تبدیلش کنید به 16f873a ، البته اگه زحمتی نباشه!Amaze
شرمنده دیگه!Biggrin
فایل هگز یادم رفت!!Amaze
البته تمام مدار رو همراه با فایل پروتئوس میزارم تا اگه زحمتی نباشه یه کاریش بکنید.
با تشکر

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   16f87Xa.pdf (اندازه: 2.54 MB / تعداد دفعات دریافت: 64)
.rar   outo.rar (اندازه: 91.03 KB / تعداد دفعات دریافت: 42)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۵۰:۱۹، توسط sinohe.)
۰۵-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۴۵:۵۱

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS