امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات بدون انتهای من!
نویسنده پیام
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #1
سوالات بدون انتهای من!
سلام.این تاپیک رو زدم که سوالات خودمو در اینجا بپرسم.
اگه دوستان دیگه ای هم سوالی داشتن اونا هم میتونن بپرسند.

۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, رویای ماه
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوالات بدون انتهای من!
سلام.
ببخشید واسه راه اندازی سون سگمنت هیچ آی سی ای وجود نداره؟

دوستان میشه یک سسنسور رنگ بم معرفی کنید که با پروتکل های uart یا i2c به میکر وصل شه؟(ترجیها Uart)
قیمتشم هر چی باشه مهم نیس فقط بدون دردسر باشه کار باهاش آسون باشه و دقتشم بالا باشه.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۶:۰۹، توسط aka.ReZa.)
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۳:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,394
موضوع‌ها: 82
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 1496
( 2197 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #3
RE: سوالات بدون انتهای من!
ای سی هایی هست که مبدل باینری به سون سگمنت هست
7447

74192

7492
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰:۴۱
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aka.ReZa, orange signal, رویای ماه
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #4
RE: سوالات بدون انتهای من!
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰:۴۱)abbasalifix نوشته است: ای سی هایی هست که مبدل باینری به سون سگمنت هست
7447

74192

7492

سلام.
عباس جان میشه لطف کنی یه شماتیک از این آی سی ها که به سون سگمنت متصل هستش واسم بزاری؟
یه توضیح کوچیک رو هم بدی ممنونت میشم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۱۹:۴۹، توسط aka.ReZa.)
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۱۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رویای ماه
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,394
موضوع‌ها: 82
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 1496
( 2197 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #5
RE: سوالات بدون انتهای من!
برای مثال اگه به دیتاشیت مدار نگاه کنید(ضمیمه کردم)
باینری رو به 4تا پایه ورودی ای سی میدیم

ای سی تبدیل هارو انجام میده و به ما خروجی میده
برای اینکه ای سی کار کنه باید با 5ولت تغذیه بشه
هریکی از این ای سی ها میتونه یک نمایشگر7قسمتی رو روشن کنه

مثلا اگه به ورودیش بدیم0001 روی نمایشگر هم 1نمایش داده میشه

این جدول هم میتومه مفید باشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۳۴:۲۴، توسط abbasalifix.)
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۳۲:۰۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aka.ReZa, orange signal, رویای ماه
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #6
RE: سوالات بدون انتهای من!
ممنون عباس جان.
اگه لطف کنی سوال دومم روهم جواب بدی ممنونت میشم.همونی که پرسیدم:
دوستان میشه یک سسنسور رنگ بم معرفی کنید که با پروتکل های uart یا i2c به میکر وصل شه؟(ترجیها Uart)
قیمتشم هر چی باشه مهم نیس فقط بدون دردسر باشه کار باهاش آسون باشه و دقتشم بالا باشه.

۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۱:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
abbasalifix غایب
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 1,394
موضوع‌ها: 82
تاریخ عضویت: دى ۱۳۸۸

تشکرها : 1496
( 2197 تشکر در 1065 ارسال )
ارسال: #7
RE: سوالات بدون انتهای من!
یکی از دوستان زحمت این کار رو قبلا کشیدن
اگه توی پرتال رو یه نگاهی بندازین سری پیداش میکنین
با I2C هم هستش
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۱۰:۲۹
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #8
RE: سوالات بدون انتهای من!
ببخشید دوستان عزیز
فرق بین lcd graph معمولی با lcd graph sed چیه؟

ببخشید من تو بیسکام یک مشکل دارم.
اونم این هستش
کد:
$regfile = "m128def.dat" : $crystal = 8000000

Config Lcdpin = Pin , Rs = Portf.2 , E = Portf.3 , Db4 = Portf.4 , Db5 = Portf.5 , Db6 = Portf.6 , Db7 = Portf.7 : Config Lcd = 20 * 4
Config Timer1 = Counter , Edge = Rising : Config Timer2 = Counter , Edge = Rising
Config Timer1 = Timer , Prescale = 1024
Config Portc = Input
Enable Interrupts : Enable Timer1

Dim Sanie As Byte : Dim Deyghe As Byte : Dim Saat As Byte
Dim B As Byte
Cursor Off

Timer1 = 0

Start Timer1

Deflcdchar 0 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31
Deflcdchar 1 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31
Deflcdchar 2 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31 , 31
Deflcdchar 3 , 32 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31 , 31 , 31
Deflcdchar 4 , 32 , 32 , 32 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31
Deflcdchar 5 , 32 , 32 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31
Deflcdchar 6 , 32 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31
Deflcdchar 7 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31 , 31

Lcd Chr(1)

End
نمیدونم چرا ولی همش از تک تک اون Deflcdchar ها ایراد میگیره و همشم ارور 61 رو میگیره.
ولی وقتی Deflcdchar هارو پاک میکنم یا رم میکنم دیگه ارور نمیگیره.
بنظر شما مشکل از کجا آب میخوره؟
لطفا هر دوتا شوالمو جواب بدین یکی دیگه هم اون بالا هستش

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۰۶:۴۲، توسط aka.ReZa.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۳۴:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #9
RE: سوالات بدون انتهای من!
آقا لطفا جوابه منو بدین پلیززززز

۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۷:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,056
موضوع‌ها: 28
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹

تشکرها : 3714
( 8167 تشکر در 2774 ارسال )
ارسال: #10
RE: سوالات بدون انتهای من!
متن error رو بذاريد.
در help بسكام نگاه كردم مربوط به پيدا نكردن label مي شه.
مثلا شما اينتراپت رو فعال كرديد در اين برنامه. خوب ليبل وقفه كجاست ؟

من قبلا اين رو امتحان كردم و مشكلي ندارهه .

موفق باشيد.

۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۰۲:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aka.ReZa, abbasalifix
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,417
موضوع‌ها: 20
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4956
( 4331 تشکر در 1396 ارسال )
ارسال: #11
RE: سوالات بدون انتهای من!
اره مشکله حل شد خیلی منون.
یه سوال دیگه هم پرسیده بودم اون بالا:
فرق بین lcd graph معمولی با lcd graph sed چیه؟

۱۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۲:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS