امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منو سازی با atmega16
نویسنده پیام
shomakher آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 2
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
منو سازی با atmega16
با سلام و خسته نباشید . کسی میتونه کمکم کنه یه برنامه منو سازی با زبان c میخوام با atmega16 که 3تا منو داشته باشه به شکلی که 2تاکلید به میکرو وصل باشه که هر وقت کلید اولی رو میزنیم به منوی بعدی forward بشه و هر وقت کلید دومی رو میزنیم به منوی قبلی بره و این طوری بین 3 منو پیمایش کنیم با تشکر
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۴۴:۰۸
ارسال‌ها
پاسخ
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,482
موضوع‌ها: 21
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4895
( 4563 تشکر در 1472 ارسال )
ارسال: #2
RE: منو سازی با atmega16
سلام من این برنامه رو با بیسیک دارم اگه میخوای واست میزارم ولی خوب کامل نیست.اگر که عجله نداری به زبان C هم میتونم واست بنویسم.
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۱۵:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : shomakher
shomakher آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 2
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: منو سازی با atmega16
(۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۱۵:۱۸)h.unique نوشته است: سلام من این برنامه رو با بیسیک دارم اگه میخوای واست میزارم ولی خوب کامل نیست.اگر که عجله نداری به زبان C هم میتونم واست بنویسم.

ممنون به زبان c باید بنویسم ممنون میشم اگه کمک کنید.
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۳۷:۰۷
ارسال‌ها
پاسخ
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,482
موضوع‌ها: 21
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4895
( 4563 تشکر در 1472 ارسال )
ارسال: #4
RE: منو سازی با atmega16
چشم رو سرم.
فقط اینو بگین
1.که منو های چی باشن؟
2.و میخوای با اون 2تا کلید چیکار کنی؟فقط میخوای یک سری اطلاعات نمایش داده بشه و با اون کلید ها اطلاعات دیگه ای نمیاش داده شه؟
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۵۹:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
shomakher آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 2
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: منو سازی با atmega16
(۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۵۹:۴۴)h.unique نوشته است: چشم رو سرم.
فقط اینو بگین
1.که منو های چی باشن؟
2.و میخوای با اون 2تا کلید چیکار کنی؟فقط میخوای یک سری اطلاعات نمایش داده بشه و با اون کلید ها اطلاعات دیگه ای نمیاش داده شه؟

مهم نیست منوها چی باشند اصلا یه کلمه تو هر منو باشه کافیه. با زدن کلید یک ازمنوی اولی بره دومی و اگه دوباره کلید رو بزنیم بره منوی سومی. با زدن کلید 2 از منوی 3 بیاد منوی 2 و ..... فقط اگه منبع تغذیه قطع شد و دوباره روشنش کردیم روی همون منویی که قبل از خاموش شدن بوده روشن شه. ممنون از لطفت
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۳۰:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,482
موضوع‌ها: 21
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4895
( 4563 تشکر در 1472 ارسال )
ارسال: #6
RE: منو سازی با atmega16
خب من میتونم اینکارو واست انجام بدم ولی متاسفانه چند روزی نیستم(آخه بیمارستانم)اگه عجله نداری واستا تا برگردم اگه عجله داری از دوستان دیگه کمک بگیر.
یا حق
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۲۱:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,169
موضوع‌ها: 57
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #7
RE: منو سازی با atmega16
(۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۴۴:۰۸)shomakher نوشته است: با سلام و خسته نباشید . کسی میتونه کمکم کنه یه برنامه منو سازی با زبان c میخوام با atmega16 که 3تا منو داشته باشه به شکلی که 2تاکلید به میکرو وصل باشه که هر وقت کلید اولی رو میزنیم به منوی بعدی forward بشه و هر وقت کلید دومی رو میزنیم به منوی قبلی بره و این طوری بین 3 منو پیمایش کنیم با تشکر

الان شروع کرده بودی خودت بنویسی تموم شده بود ها!Exclamation

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۳:۲۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin
aka.ReZa آفلاین
حسین باقری
*****

ارسال‌ها: 1,482
موضوع‌ها: 21
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱

تشکرها : 4895
( 4563 تشکر در 1472 ارسال )
ارسال: #8
RE: منو سازی با atmega16
سلام دوسته من.
عذر میخوام اگه دیر شد یکم سرم شلوغ بود نتونستم برنامه رو واست بنویسم اما الان سرم خلوت شد و برنامه رو واسته نوشتم.
این برنامه 9تا منو داره که میشه هم زیادش کرد و هم کمش کرد و هر متنی که خودت بخوای رو واسش بنویسی و نمایش بدی.
کلید next به منوی بعدی میره و کلید back به منوی قبلی برمیگره و وقتی منوها تموم شدن میکرو علام میکنه که دیگه منو ای نیس و back کنید.و اگه میکرو خاموش شه هنگ کنه یا ریست شه از همون منو شروع که این اتفاق واسش افتاده شروع میشه.
راستی شبیه ساز و فایل های کدویژن رو پیوست کردم واست.

اینم برنامه:
کد:
#include <mega16.h>
#include <delay.h>
#include <alcd.h>
#include <stdio.h>

eeprom unsigned int a;

void menu1();
void menu2();
void menu3();
void menu4();
void menu5();
void menu6();
void menu7();
void menu8();
void menu9();

void main(){
DDRD=0xff;
lcd_init(20);
do{
if(PIND.0==1){
a++;
delay_ms(200);}
if(PIND.1==1){
a--;
delay_ms(200);}
switch(a){
case 1:menu1();break;
case 2:menu2();break;
case 3:menu3();break;
case 4:menu4();break;
case 5:menu5();break;
case 6:menu6();break;
case 7:menu7();break;
case 8:menu8();break;
case 9:menu9();break;
};
if (PIND.2==1){
a=0;}
if (a==0){
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_putsf("plZ Select Menu");
lcd_putsf(" ");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf(" ");}
if (a>9){
lcd_clear();
lcd_putsf("Menu ha tamom shodan");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Lotfan Back Konid");}
}while(1);
}

void menu1(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu1");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu1");
delay_ms(200);}

void menu2(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu2");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu2");
delay_ms(200);}

void menu3(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu3");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu3");
delay_ms(200);}

void menu4(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu4");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu4");
delay_ms(200);}

void menu5(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu5");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu5");
delay_ms(200);}

void menu6(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu6");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu6");
delay_ms(200);}

void menu7(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu7");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu7");
delay_ms(200);}

void menu8(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu8");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu8");
delay_ms(200);}

void menu9(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu9");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu9");
delay_ms(200);}

اینم شبیه ساز:
[تصویر:  2012_03_09_121006.jpg]

برو حالشو ببر.....Biggrin
موفق باشی.....HeartHeartHeartHeart


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Atmega16 Menu.zip (اندازه: 90.95 KB / تعداد دفعات دریافت: 165)
۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۵۴:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : shomakher
armin111 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۵

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9
RE: منو سازی با atmega16
سلام.
دوست عزیز گفته بودی برنامرو به زبان بیسیک داری میشه بزاریش
یا راهنماییم کنی.میخوام رو ال سی دی گرافیکی چهار منو داشته باشم که با دو کلید بشه رو منوها بالا پایین رفت و یک کلیدم داشته باشم که انتخاب کنه مثلا رو منو دومی که انتخاب کردی یه پایه میکرو ست بشه یا ریست.یه کلیدم برا برگشت
خدا خیرتون بده که کمک میکنید.منتظر راهنماییتون هستم
۰۸-آذر-۱۳۹۵, ۱۹:۰۳:۳۷
ارسال‌ها
پاسخ
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 2,238
موضوع‌ها: 108
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 12682
( 15426 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #10
RE: منو سازی با atmega16
(۰۸-آذر-۱۳۹۵, ۱۹:۰۳:۳۷)armin111 نوشته است: سلام.
دوست عزیز گفته بودی برنامرو به زبان بیسیک داری میشه بزاریش
یا راهنماییم کنی.میخوام رو ال سی دی گرافیکی چهار منو داشته باشم که با دو کلید بشه رو منوها بالا پایین رفت و یک کلیدم داشته باشم که انتخاب کنه مثلا رو منو دومی که انتخاب کردی یه پایه میکرو ست بشه یا ریست.یه کلیدم برا برگشت
خدا خیرتون بده که کمک میکنید.منتظر راهنماییتون هستم


سلام
سوالتون و تو تاپیک دیگ پاسخ دادم
اگه میخوای با ساخت منو و شرط های تو در تو اشنای بشی
یه برنامه ساعت تایمردار نوشتم سرچ بزن تو انجمن داریمش
کدهاش و ببین کمکت میکنه

۰۹-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۴۷:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
sarakingly آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۹

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11
RE: منو سازی با atmega16
(۰۹-شهریور-۱۳۹۱, ۱۵:۵۴:۰۶)aka.ReZa نوشته است: سلام دوسته من.
عذر میخوام اگه دیر شد یکم سرم شلوغ بود نتونستم برنامه رو واست بنویسم اما الان سرم خلوت شد و برنامه رو واسته نوشتم.
این برنامه 9تا منو داره که میشه هم زیادش کرد و هم کمش کرد و هر متنی که خودت بخوای رو واسش بنویسی و نمایش بدی.
کلید next به منوی بعدی میره و کلید back به منوی قبلی برمیگره و وقتی منوها تموم شدن میکرو علام میکنه که دیگه منو ای نیس و back کنید.و اگه میکرو خاموش شه هنگ کنه یا ریست شه از همون منو شروع که این اتفاق واسش افتاده شروع میشه.
راستی شبیه ساز و فایل های کدویژن رو پیوست کردم واست.

اینم برنامه:
کد:
#include <mega16.h>
#include <delay.h>
#include <alcd.h>
#include <stdio.h>

eeprom unsigned int a;

void menu1();
void menu2();
void menu3();
void menu4();
void menu5();
void menu6();
void menu7();
void menu8();
void menu9();

void main(){
DDRD=0xff;
lcd_init(20);
do{
if(PIND.0==1){
a++;
delay_ms(200);}
if(PIND.1==1){
a--;
delay_ms(200);}
switch(a){
case 1:menu1();break;
case 2:menu2();break;
case 3:menu3();break;
case 4:menu4();break;
case 5:menu5();break;
case 6:menu6();break;
case 7:menu7();break;
case 8:menu8();break;
case 9:menu9();break;
};
if (PIND.2==1){
a=0;}
if (a==0){
lcd_gotoxy(0,0);
lcd_putsf("plZ Select Menu");
lcd_putsf(" ");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf(" ");}
if (a>9){
lcd_clear();
lcd_putsf("Menu ha tamom shodan");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Lotfan Back Konid");}
}while(1);
}

void menu1(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu1");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu1");
delay_ms(200);}

void menu2(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu2");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu2");
delay_ms(200);}

void menu3(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu3");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu3");
delay_ms(200);}

void menu4(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu4");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu4");
delay_ms(200);}

void menu5(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu5");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu5");
delay_ms(200);}

void menu6(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu6");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu6");
delay_ms(200);}

void menu7(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu7");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu7");
delay_ms(200);}

void menu8(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu8");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu8");
delay_ms(200);}

void menu9(){
lcd_clear();
lcd_putsf("menu9");
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_putsf("Matn menu9");
delay_ms(200);}

اینم شبیه ساز:
[تصویر:  2012_03_09_121006.jpg]

برو حالشو ببر.....Biggrin
موفق باشی.....HeartHeartHeartHeart
008 008
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-مهر-۱۳۹۹, ۱۹:۲۱:۱۸، توسط sarakingly.)
۱۳-مهر-۱۳۹۹, ۱۸:۴۷:۳۳
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] راه اندازی LCD با ATMEGA16 or 32 parviz2012 11 25,956 ۱۱-مرداد-۱۳۹۷, ۰۵:۵۱:۰۵
آخرین ارسال: ninechip
Question [سوال] مشکل در پیاده سازی در برد بورد zeinab.kh 2 1,693 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۳:۱۲:۱۱
آخرین ارسال: babyy
  درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd armin111 9 4,927 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۳۹:۲۵
آخرین ارسال: sky_man847
  بهترین روش برای ساخت منو sky_man847 0 2,534 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۰۶:۰۵
آخرین ارسال: sky_man847
  کتابخانه سیم کارت در پروتئوس برای شبیه سازی cortex-m3 3 4,462 ۲۳-اسفند-۱۳۹۳, ۱۲:۰۴:۴۳
آخرین ارسال: cortex-m3
  مشکل با شبیه سازی پروتئوس patmatp 0 1,570 ۱۰-دى-۱۳۹۳, ۰۱:۱۷:۱۵
آخرین ارسال: patmatp
  حساب کردن مقدار موثر با میکرو atmega16 در بسکام m.riahi 2 2,230 ۰۶-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۲۵:۳۸
آخرین ارسال: m.riahi
  [فوری] نمایش دمای منفی روی LCD با lm35 و ATmega16 با نرم افزار codevisionAVR ali khalili 3 4,265 ۱۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۴۶:۱۸
آخرین ارسال: mh1762
  شبیه سازی تو پروتیوس rayan2 4 4,717 ۰۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۸:۲۶:۱۱
آخرین ارسال: mina.hatmy
  وقفه سریال که منو دیونه کرده cinapa 1 2,032 ۲۹-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۵۹:۵۲
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS