امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدار دزدگیر برای plc
نویسنده پیام
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5124
( 4488 تشکر در 1881 ارسال )
ارسال: #1
مدار دزدگیر برای plc
سلام دوستان من خودم avrکار کردم یه مدار دزگیر ساختم و چون دزدگیر خیلی اهمیت داره کارکردش و میکرو منم هر از چن گاهی نویز میخوره امکان غیر فعال شدنش هست اکثر دزدگیرای تو بازای plcهستن میخواستم اگه کسی بلده برنامه دزدگیرو بنویسه و نقشه مدارو بزار هزینش هم بگه

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
۲۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۴۹:۰۶
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #2
RE: مدار دزدگیر برای plc
(۲۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۴۹:۰۶)msjia نوشته است: سلام دوستان من خودم avrکار کردم یه مدار دزگیر ساختم و چون دزدگیر خیلی اهمیت داره کارکردش و میکرو منم هر از چن گاهی نویز میخوره امکان غیر فعال شدنش هست اکثر دزدگیرای تو بازای plcهستن میخواستم اگه کسی بلده برنامه دزدگیرو بنویسه و نقشه مدارو بزار هزینش هم بگه

سلام..
منظورت pic است دیگه؟؟
فرقی نداره انچنان..اگر با بیسیک کار میکنی که picpro است باهاش کار کن.. یه ذره دستوراش فرق میکنه ... ولی شما اگر با avr کار میکنی میتونی نکات مهمی که برای رفع نویز است رو رعایت کنی و از مدارت استفاده کنی..
موفق باشی..

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

۲۲-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۴۶:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
nj_1368 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
سلام مهندس میشه راه های جلوگیری از نویز بگی؟
۲۳-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۰۹:۴۰
تشکر شده توسط : a.mehran
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5124
( 4488 تشکر در 1881 ارسال )
ارسال: #4
من خازن عدسی شماره 104 دقیقا کنار ایسی گذاشتم به یه 330 میکروفاراد بعد رگلاتور تقریبا نویز رفع شده ولی میخوام خیالم راحت باشه که میکرو ریست نشه چون من از ریست هم استفاده کردم

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
۲۴-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۰۷:۵۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست مدار کرنومتر با lcd (ضروری) sharifnia67 4 4,358 ۱۹-آبان-۱۳۹۳, ۲۰:۱۹:۱۳
آخرین ارسال: parisaap

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS