امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نرم افزار پسورد منیجر فارسی
نویسنده پیام
farsx آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
نرم افزار پسورد منیجر فارسی
سلام.
من اولین نسخه از نرم افزار پسورد منیجیر فارسی که نوشتم رو منتشر کردم می خواستم ازتون بخوام تستش کنید و نظرتون رو در موردش بگید.

[تصویر:  browse-and-save-passwords.gif][تصویر:  jakilid-save-everything.gif]

مزایا:

استفاده از رمزنگاری ایمن AES-256bit با حلقه‌های تکرار PBKDF2
ذخیره و نگهداری اطلاعات رمز شده بر روی سیستم کاربر با امکان انتقال به سایر سیستم ها
ذخیره و پر کردن فرم‌ها با استفاده از افزونه مرورگر
ذخیره سازی هر نوع اطلاعات مهم علاوه بر کلمات عبور
پشتیبانی کامل از زبان فارسی
کاملا رایگان
کاربری آسان

وب سایت پسورد منیجر فارسی جاکلید
۱۷-بهمن-۱۳۹۳, ۱۰:۴۹:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #2
RE: نرم افزار پسورد منیجر فارسی
سلام
فقط خواستم بگم منم اگه جای تو بودم رایگان میدادمش به ملت.

Assembly Language 039

۱۹-بهمن-۱۳۹۳, ۱۸:۵۱:۴۶
ارسال‌ها
پاسخ
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #3
RE: نرم افزار پسورد منیجر فارسی
[/b]

Assembly Language 039

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۹۳, ۱۸:۵۶:۵۶، توسط The.Ghost.)
۱۹-بهمن-۱۳۹۳, ۱۸:۵۳:۵۶
ارسال‌ها
پاسخ
farsx آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
RE: نرم افزار پسورد منیجر فارسی
(۱۹-بهمن-۱۳۹۳, ۱۸:۵۱:۴۶)The.Ghost نوشته است: سلام
فقط خواستم بگم منم اگه جای تو بودم رایگان میدادمش به ملت.

چرا؟ منظورت رو متوجه نمیشم؟
۱۹-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۳۲:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [آموزشی] فیلم فارسی آموزش نوشتن File Locker ساده در ++C one hacker alone 0 1,821 ۰۵-اسفند-۱۳۹۴, ۰۸:۰۷:۰۰
آخرین ارسال: one hacker alone
  کتاب فارسی اموزش زبان C lord_viper 12 31,256 ۱۹-اسفند-۱۳۹۳, ۰۰:۰۲:۰۵
آخرین ارسال: vigraz
  مشکل خواندن کارکترهای فارسی mysql در سی شارپ ahsanjan 0 2,827 ۲۳-فروردین-۱۳۹۱, ۲۳:۱۸:۵۶
آخرین ارسال: ahsanjan
  [سوال] نحوه فراخوانی نرم افزار با پارامتر se8820726 2 2,307 ۱۵-اسفند-۱۳۹۰, ۱۹:۰۳:۲۵
آخرین ارسال: se8820726
  نوشتن کیجن برای یه نرم افزار mobina2339 0 1,953 ۲۲-تير-۱۳۹۰, ۰۱:۲۱:۰۰
آخرین ارسال: mobina2339
  فارسی نویسی در c++ یا asm tak-fanar 0 3,478 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴:۵۸
آخرین ارسال: tak-fanar
  پيدا كردن يوزر پسورد shadowes 2 2,637 ۱۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۸:۴۷:۲۶
آخرین ارسال: shadowes
  فارسی نویسی arian_vc 3 2,709 ۰۹-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۰۰:۱۵:۲۲
آخرین ارسال: amin_vb

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS