امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت یک Ide یا محیط توسعه نرم افزار
نویسنده پیام
alefpe آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 12
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #23
RE: ساخت یک Ide یا محیط توسعه نرم افزار
(۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۵۹:۵۰)lord_viper نوشته است: مهندس شما که به صورت مخفی اجراش میکنین خب وقتی اجراش میکنین پس نتیجه خروجیشم دارید تو یه مسیج باکس به کاربر نمایش بدید

https://msdn.microsoft.com/en-us/library...10%29.aspx
کد ذخیره یک رشته تو فایل

من مهندس نیستم.
من بی نهایت از پیگیری شما ممنونم. اما منظور من اون صفحه ای که دادید نیست. خیلی باید عقب مونده باشم که تا حالا از streamreader و streamwriter استفاده نکرده باشم. که الحمد الله این طور نیستم.

ببینید دوست عزیز من نمی خوام رشته ای رو در فایلی ذخیره کنم. و نمی خوام چیزی رو به صورت یک مسیج باکس نشون بدم. ببینید، من یک textbox دارم. کاربر میاد یه کد می نویسه به زبان پایتون چیزی شبیه به این مثلا:
Print 7*7
بعد من این رو می فرستم به برنامه ای (هر چی) که اجرا بشه. چون vb که پایتون رو نمی فهمه. بعد اون برنامه(یا همون هر چی) کد رو اجرا می کنه. نتیجه اجرای کد در اون برنامه (تاکید می کنم در اون برنامه) میشه
49
حالا این مقدار هنوز برای vb قابل فهم نیست. چرا؟ چون فقط نتیجه اجرای اون کد در همون برنامه است. حالا اگه کاربر بیاد به اشتباه بنویسه:
Print7*7
چون اون جا فاصله نداده وقتی من این کد رو به اون برنامه بدم و اون برنامه اجرا کنه نتیجه اجرای کدش میشه چنین چیزی:
Traceback (most recent call last):
File "vm_main.py", line 33, in <module>
import main
File "/tmp/vmuser_jrlbqyaetu/main.py", line 8, in <module>
print7*7
NameError: name 'print7' is not defined
چیزی که الان من میخوام بهش برسم اینه که مثلا من یه رشته به نام a دارم. و نتیجه اجرای کد هم در برنامه ای که خودم در vb درست کردم به اسم deb شناخته میشه. حالا من می خوام deb هر چی که هست( چه اگه جوابش اون 49 باشه چه اون ارور، تاکیر می کنم هر چی که هست.) به این شکل بشه ذخیره اش کرد.
a="deb"
خب حالا اولا من نمی دونم جواب اجرای یک کد از چه نوع داده ای محسوب میشه. و این که اصلا نمی دونم میشه از vb به اون (که به یه زبان دیگه است و اجرا شده در یک برنامه دیگه است) دسترسی پیدا کرد یا نه. بعد هم مشکلم اینه که نمی دونم میشه ذخیره اش کرد یا نه. و مشکل اخر هم اینه که نمی دونم میشه به صورت رشته یا مثلا (txt) ذخیره اش کرد یا نه.
یعنی دقت کنید لطفا من نمی خوام رشته رو در یک فایل ذخیره کنم. من می خوام نتیجه اجرای کد رو به صورت رشته ذخیره کنم. این دو خیلی با هم فرق دارن.
ممنون از توجهتون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۴۲:۵۴، توسط alefpe.)
۱۱-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۳۶:۵۷
mhpc2009 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 801
( 579 تشکر در 198 ارسال )
ارسال: #24
سلام دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که دادید دقیقا شما همون کاری که مفسر پایتون انجام میده میخوان انجام بدید که لازمش مطالعه در مورد مفسرها و کامپایلرها هست . شما تا کد وارد شده از سمت کاربر رو تحلیل و تفسیر نکنید چطوری متوجه درستی یا نادرستی و همینطور انتظار خروحی داشتن دارید.
۱۲-خرداد-۱۳۹۴, ۰۱:۰۰:۵۶
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5188
( 9873 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #25
برای ارتباط با مفسر پایتون که مثال زدید خود مفسر قابلیت command line داره که شما کدتون و اطلاعات مورد نیاز رو به صورت command line به اون پاس میدید و بسته به کد مفسر پایتون یا نتیجه رو درون یک فایل تسکت خروجی میده یا اینکه شما باید کمی کار با توابع api بلد باشین با استفاده از توابع مربوط به pipe اطلاعات خروجی رو از مفسر پایتون گرفته و نمایش بدید این اطلاعات کلا به صورت string هست

کلمات کلیدی زیر رو در گوگل جستجو کنید
pipe vb show output cmd command

مثال:

کد:
Dim oProcess As New Process()
        Dim oStartInfo As New ProcessStartInfo("ApplicationName.exe", "arguments")
        oStartInfo.UseShellExecute = False
        oStartInfo.RedirectStandardOutput = True
        oProcess.StartInfo = oStartInfo
        oProcess.Start()

Dim sOutput As String
        Using oStreamReader As System.IO.StreamReader = oProcess.StandardOutput
            sOutput = oStreamReader.ReadToEnd()
        End Using
        Console.WriteLine(sOutput)

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند