امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد اهم متر
نویسنده پیام
amirnpe آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 5
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
سوال در مورد اهم متر
با سلام ...
دوستان فقط نخندید بهم چون من اصلا از برق این طور چیزا سر در نمیارم LaughRolleyes
چند روز پیش یک ولت متر خریدم که می خواستم باهاش میلی آمپر یک وسیله اندازه گیری کنم اما نفهمیدم چه طوری باهاش کار کنم خواهشا یکی راهنمایی کنه دمتون گرم Heart
اینم عکسش :
http://8pic.ir/images/1h7k5tj0u3iyltd915q5.jpg

اینم سوال اخری رفقا ... مثلا یک باتری لپتاپ مشخصاتش این هست :
ولتاژ باتری: 11.1 ولت - ظرفیت باتری: 4400 میلی آمپر ساعت

منظور از 4400 میلی آپر در ساعت این هست که برای شارج شدن باید در هر ثانیه 4400 میلی آپر به باتری بدیم یا نه می شه با جریان 40 میلی آپر در ثانیه با ولتاح 11.1 ولت شارجش کرد ! برای شارج کردن این مدل باتری چه قدر میلی آمپر در ثانیه نیازه .... ؟؟؟

چاکر رفقا Happy
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۴۰:۰۹
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4574 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوال در مورد اهم متر
نقل قول: با سلام ...
با علیک Biggrin

نقل قول: چند روز پیش یک ولت متر خریدم که می خواستم باهاش میلی آمپر یک وسیله اندازه گیری کنم اما نفهمیدم چه طوری باهاش کار کنم خواهشا یکی راهنمایی کنه دمتون گرم Heart
باید سیم مشکی رو به COM ( یعنی پایینی ) و سیم قرمز به اولی از بالا وصل کن و به صورت سری ببندش .

نقل قول: اینم سوال اخری رفقا ... مثلا یک باتری لپتاپ مشخصاتش این هست :
برای شارژ شدن باید ولتاژ چیزی حدود 1 الی 2 ولت بیشتر از ولتاژ خوده باتری باشه ، اون 4400 میلی آمپر یعنی اگه از 4400 میلی آمپر یا ( 4.4 آمپر ) جریان بکشی تا یک ساعت شارژ داره . اگه 2220 میلی آمپر (2.2 آمپر) بکشی 2 ساعت شارژ نگه میداره و ....

نقل قول: چاکر رفقا Happy
فدا مدا Laugh

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۲۶:۳۸، توسط aKaReZa75.)
۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۲۵:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amirnpe
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #3
این باتری ها رو حتما با شارژر مخصوص باتری شارژ کنید.

۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۲۳:۳۰:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirnpe آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
(۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۲۵:۴۱)amo.ho3ein نوشته است:
با علیک Biggrin

نقل قول: چند روز پیش یک ولت متر خریدم که می خواستم باهاش میلی آمپر یک وسیله اندازه گیری کنم اما نفهمیدم چه طوری باهاش کار کنم خواهشا یکی راهنمایی کنه دمتون گرم Heart
باید سیم مشکی رو به COM ( یعنی پایینی ) و سیم قرمز به اولی از بالا وصل کن و به صورت سری ببندش .

برای شارژ شدن باید ولتاژ چیزی حدود 1 الی 2 ولت بیشتر از ولتاژ خوده باتری باشه ، اون 4400 میلی آمپر یعنی اگه از 4400 میلی آمپر یا ( 4.4 آمپر ) جریان بکشی تا یک ساعت شارژ داره . اگه 2220 میلی آمپر (2.2 آمپر) بکشی 2 ساعت شارژ نگه میداره و ....

فدا مدا Laugh

سلام حسین مرسی بابت جوابت .... در مورد آمپر که گفتید 4.4 آمپر بشم یعنی در هر ثانیه این مقدار آمپر بکشم منظورتونه یا در هرساعت ؟ یعنی 4400 میلی آمپر رو تقسیم بر 3600 میلی آمپر کنم ؟ ....
و این که برای شارج این نوع باتری ها باید در هر ثانیه 4400 میلی آمپر بهشون جریان داد یا در هرساعت که همون تقسیم بر 3600 ثانیه Rolleyes
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۴:۰۰:۱۱
amirnpe آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
در ضمن یک چیزیو یادم رفت من رو اهم متر همون کاری که گفتید کردم بعد روی 1-A گذاشتم بهم عدید 0.12 نشون داد یعنی در اصل 120 میلی آمپر در ثانیه داره میلی آمپر می ده ؟
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۴:۱۳:۲۸
milad15m آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1649
( 546 تشکر در 237 ارسال )
ارسال: #6
(۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۴:۰۰:۱۱)amirnpe نوشته است:
(۳۰-خرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۲۵:۴۱)amo.ho3ein نوشته است:
با علیک Biggrin

فدا مدا Laugh

سلام حسین مرسی بابت جوابت .... در مورد آمپر که گفتید 4.4 آمپر بشم یعنی در هر ثانیه این مقدار آمپر بکشم منظورتونه یا در هرساعت ؟ یعنی 4400 میلی آمپر رو تقسیم بر 3600 میلی آمپر کنم ؟ ....
و این که برای شارج این نوع باتری ها باید در هر ثانیه 4400 میلی آمپر بهشون جریان داد یا در هرساعت که همون تقسیم بر 3600 ثانیه Rolleyes

سلام

4400 میلی امپر همون 4.4 امپر هست که فقط واحد هاشون تغییر کرده که همون طور که حسین گقت یعنی میتونی از یه باتری با 4.4 امپر تا یک ساعت 4.4 امپر یا همون 4400 میلی امپر بکشی.(وقتی میگند 1 امپر یعنی همون 1 امپر در ساعت)
برای شارژ هم باید به هرنوع باتری با هر جریانی ولتاژی حدود 1 ولت بیشتر از خود باتری و جریانی محدود شده تقریبا برابر با 100 تا 300 میلی امپر در ساعت بدی. هر چقدر جریان بیشتری بدی باتری زود تر شارژ میشه ولی اگه زیاد تر از حد باشه عمر باتری رو کاهش میده. بهتره صبر داشته باشی و با همون 100 یا 150 میلی امپر شارژ کنی.

Exclamationبیستون کندن فرهاد نه کاریست شگفت
شور شیرین به سر هر که فتد کوهکن استExclamation

میلاد منافی
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۰۲:۳۳
milad15m آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1649
( 546 تشکر در 237 ارسال )
ارسال: #7
(۰۱-تير-۱۳۹۴, ۰۴:۱۳:۲۸)amirnpe نوشته است: در ضمن یک چیزیو یادم رفت من رو اهم متر همون کاری که گفتید کردم بعد روی 1-A گذاشتم بهم عدید 0.12 نشون داد یعنی در اصل 120 میلی آمپر در ثانیه داره میلی آمپر می ده ؟
سلام

نه.فک کنم روی قسمت 10A گذاشتی و اون عددی که به تو نشون داده بر حسب امپر در ساعت هست. 0.12 امپر در ساعت یعنی همون 120 میلی امپر. اگه روی قسمت 200m بزاری دقیق تر میتونی اندازه بگیری اما توی اون قسمت جریانت نباید بیشتر از 200 میلی باشه.
کلا ما امپر در ثانیه نداریمBiggrin

Exclamationبیستون کندن فرهاد نه کاریست شگفت
شور شیرین به سر هر که فتد کوهکن استExclamation

میلاد منافی
۰۱-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۰۷:۵۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] سوال در مورد نحوه لحیم کاری با وان لحیم PRO 3 4,419 ۲۳-اسفند-۱۳۹۴, ۱۶:۲۶:۵۵
آخرین ارسال: faribrz636
  [سوال] سوال در مورد افزایش ولتااژ amirnpe 3 2,209 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۳۷:۳۵
آخرین ارسال: milad15m
Question سوال در مورد سیم های برق! SMNsoft 13 15,596 ۰۵-تير-۱۳۹۳, ۱۷:۱۶:۲۱
آخرین ارسال: rzaaa
  یه سوال عجیب در مورد پل H با ماسفت akbar8 5 5,845 ۱۵-آذر-۱۳۹۲, ۰۰:۰۰:۲۴
آخرین ارسال: علللی
  سوال در مورد ترایاک فروم باز 16 17,062 ۰۶-تير-۱۳۹۱, ۲۱:۴۴:۲۸
آخرین ارسال: فروم باز

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS