امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکال کد زیر در چیست؟؟؟
نویسنده پیام
mehrdad8 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 26
موضوع‌ها: 19
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۲

تشکرها : 22
( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #1
اشکال کد زیر در چیست؟؟؟
کد زیر میخواهد x را به توان y برساند از طریق تابع بازگشتی اشکال کار در کجاست من نمیتونم جواب آخره بدست بیارم یعنی میوته تو loop 
میدونم راهای بهتری برای بدست اوردن توان است ولی این کارو برای مفهوم بیشتره تابع بازگشتی میخواهم یاد بگیرم اگه میشه کمک کنید

کد:
private void bnt_MP_Click(object sender, EventArgs e)
       {
           int x;
           int y;
           int z;
           x = Int32.Parse(txtX.Text);
           y = Int32.Parse(txtY.Text );
           z=MP(x,y);
           txt_ans.Text = z.ToString();
         
       }
       private int   MP(int x,int y)
       {
           if (y == 1 && x > 0)
               return x;
           return MP(x, y) * MP(x, y - 1);
       }
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۵۱:۵۶، توسط Ghoghnus.)
۱۵-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۴۰:۵۱
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,483
موضوع‌ها: 263
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1651
( 3915 تشکر در 1442 ارسال )
ارسال: #2
RE: اشکال کد زیر در چیست؟؟؟
کد:
private void bnt_MP_Click(object sender, EventArgs e)
       {
           int x;
           int y;
           int z;
           x = Int32.Parse(txtX.Text);
           y = Int32.Parse(txtY.Text );
           z=power(x,y);
           txt_ans.Text = z.ToString();
         
       }
     public int power(int x, int y)
       {

           if (y > 1)
           {
               return (x * power(x, y - 1));
           }
           else
           {
               return x;
           }

       }

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۱۷-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۵۱:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mehrdad8
mehrdad8 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 26
موضوع‌ها: 19
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۲

تشکرها : 22
( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
RE: اشکال کد زیر در چیست؟؟؟
مرسی از لطفتون 
من تازه کارم دارم کم کم شروع میکنم 
بازم تشکر
۱۸-تير-۱۳۹۴, ۱۴:۵۶:۳۱
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کد باز کردن عکس gif در سی شارپ اگه دارید لطفا بهم بدید. game_is_over 2 5,311 ۲۳-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۴۴:۰۹
آخرین ارسال: sani8888
  اشکال در نرم افزار تحت اینترنت taksa2012 1 2,616 ۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۰۱:۳۵
آخرین ارسال: mohammad0x4c
  اشکال در ساخت set up taksa2012 0 1,446 ۲۵-آبان-۱۳۹۳, ۱۲:۲۱:۵۳
آخرین ارسال: taksa2012
  اشکال در ساخت set up taksa2012 1 1,450 ۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۲۲:۱۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اشکال در ورود به دیتابیس 67ali67 8 5,835 ۰۴-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۲۳:۱۴
آخرین ارسال: ajlajlajl
  بچه ها کسی میدونه که این کد چیکار میکنه؟؟؟؟ mehrdad8 1 1,839 ۱۴-دى-۱۳۹۲, ۲۲:۴۳:۴۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اشکال در انتصاب مقدار در دستور insert Sadie 0 2,080 ۱۶-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۰۶:۴۱
آخرین ارسال: Sadie
  کد فرگت پس وورد samare 5 4,283 ۰۸-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۰۲:۱۷
آخرین ارسال: danialafshari
  کد دکمه Register برای برنامه Eternal Robert 4 3,363 ۱۹-دى-۱۳۹۰, ۱۶:۴۱:۵۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] کد نویسی برای اتصال به اکسل minoo_f19 2 4,852 ۰۳-تير-۱۳۹۰, ۱۹:۴۸:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS