MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occurred. Please contact your administrator for assistance.
مشکل در پیدا کردن فیلد کلید در موقع ثبت



امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در پیدا کردن فیلد کلید در موقع ثبت
نویسنده پیام
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #1
Question  مشکل در پیدا کردن فیلد کلید در موقع ثبت
سلام
فرض کنید که من یک جدول دارم که فیلد ID از نوع عدد صحیح هست و کلید می باشد که بعد از هر ثبت یک عدد به عدد قبلی اضافه می شود.

حالا یک جدول دوم هم دارم که ارتباطش با جدول اول به صورت یک به چند می باشد یعنی جدول اول یک هست و جدول دوم چند می باشد.

حالا من می خواهم وقتی اطلاعات جدول اول ذخیره کردم همان جا کد کلیدی که جدول به ID میده به دست بیارم؟؟؟ این کار باید چطوری انجام بدم؟؟

من می خواهم وقتی اطلاعات جدول اول ذخیره کردم در همان فرم قسمت پایین ترش اطلاعات جدول دوم قرار بدم و ذخیره کنم که برای این منظور باید عدد فیلد کلید جدول اول داشته باشم؟؟؟

در غیر این صورت من وقتی اطلاعات جدول اول ذخیره کردم باید بیام دوباره همان اطلاعات جستجو کنم که به خواهم عدد فیلد کلیدشو برای جدول دوم بدست بیارم؟؟ که این کار خیلی زمان میبره و مشکلات دیگه......

راستی برنامه تحت سرور هست یعنی من نمیتونم همیشه برای مثال عدد آخر به عنوان فیلد کلید جدول دوم در نظر بگیرم چون شاید در این فاصله فرد دیگری اطلاعاتی را در جدول اول ذخیره کند.
 
با تشکر دوستان لطفا راهنمایی کنید.

Assembly Language 039

۰۴-خرداد-۱۳۹۵, ۰۱:۳۱:۱۲
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9873 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل در پیدا کردن فیلد کلید در موقع ثبت
برای هر  کدوم متفاوت هست
برای sql server میتونین از یکی از کدهای زیر استفاده کنید


کد:
SELECT IDENT_CURRENT(‘tablename’)
SELECT SCOPE_IDENTITY()
SELECT @@IDENTITY

(اولی بهتره)

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۴-خرداد-۱۳۹۵, ۱۰:۵۳:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : The.Ghost
گشتا صنعت آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۴۰۱

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل در پیدا کردن فیلد کلید در موقع ثبت
ممنون بابت اطلاعات مفیدتون قلب
۲۵-اردیبهشت-۱۴۰۱, ۱۵:۴۹:۱۷
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل با Connect کردن SQL SERVER VBYOFSKI 35 68,449 ۱۹-شهریور-۱۳۹۹, ۱۹:۱۳:۵۸
آخرین ارسال: mnd110
  [فوری] مشکل با connection strin در C# soji 1 793 ۰۱-شهریور-۱۳۹۸, ۲۳:۵۶:۲۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشکل در SQL server bahargol 1 4,264 ۰۶-مهر-۱۳۹۵, ۰۰:۴۰:۱۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشکل در انصال به sql بهروز عابدی 2 3,464 ۲۳-تير-۱۳۹۵, ۲۱:۵۴:۳۹
آخرین ارسال: babyy
Question مشکل در الحاق دو جدول The.Ghost 1 2,402 ۰۴-خرداد-۱۳۹۵, ۱۰:۵۹:۰۰
آخرین ارسال: lord_viper
  مشکل در ذخیره عکس به صورت دستی The.Ghost 10 4,745 ۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۱:۱۵:۵۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question کلید برای بی نهایت رکورد The.Ghost 3 2,860 ۰۴-فروردین-۱۳۹۵, ۱۳:۵۷:۲۳
آخرین ارسال: far_222000
  [فوری] کلید خارجی اظهار 4 4,480 ۰۸-بهمن-۱۳۹۳, ۱۴:۵۱:۵۸
آخرین ارسال: اظهار
  مشکل در viewe taksa2012 4 3,453 ۱۶-دى-۱۳۹۳, ۱۸:۴۰:۳۴
آخرین ارسال: farnaztak
  ذخیره سورس وب در یک فیلد javaweb 1 2,307 ۱۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۲:۱۹:۲۰
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS