امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در باره سرعت ماکسیمم استپ موتور
نویسنده پیام
hata6417 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
سوال در باره سرعت ماکسیمم استپ موتور
سلام خدمت دوستان و مهندسین عزیز

بنده یه استپ موتور 8 سیم دارم که به دو صورت 4 یا 5 سیمه میشه اون رو راه اندازی کرد. من هم با l298 و هم با زوج دارلینگتون tip141 راه اندازیش کردم و مشکلی تو این مورد نبوده، اما طبق دیتا شیت، سرعت دوران موتور تا حدود 2000 rpm میتونه باشه،ولی مساله اینه که گام این موتور 1.8 دهم درجه است و در نتیجه برای هر دور کامل نیاز به 200 استپ یا به عبارتی 200 پالس داره، و شما خیلی بهتر از من میدونید که نیازه تا میکرو کنترلرمون بین هر کدوم از این پالس ها یه تاخیر ایجاد کنه، هر چی این تاخیر بیشتر باشه طبیعتا موتور کند تر میچرخه و در عوض گشتاور بیشتری داره و هر چی این تاخیر بین دو استپ کمتر باشه سرعت چرخش بیشتر میشه اما گشتاور افت میکنه، من تست کردم حداقل تاخیری که میشه بین استپ ها گذاشت تا شفت موتور بچرخه یک میلی ثانیه است و به ازای مقادیر کمتر از اون موتور حتی گشتاور لازم برای چرخوندن شفت رو هم نداره، از اون طرف اگه همین مقدار یک میلی ثانیه تاخیر رو بین دو استپ لحاظ کنیم طبیعتا یک دور چرخش شفت حدود 200 میلی ثانیه زمان نیاز داره و در نتیجه سرعت نهایتا میشه 300 دور بر دقیقه (rpm) . که خب با اون 2000 rpm که تو دیتا شیت اومده خیلی متفاوته. و من هم به سرعت خیلی بیشتر از 300 دور بر دقیقه نیاز دارم. اگه لطف کنید راهنماییم کنید که چجوری می تونم به اون سرعت ماکسیمم برسیم!؟
۰۹-خرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۵۱:۰۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک جهت انتخاب موتور مناسب Mohsen_ n 3 1,201 ۰۹-تير-۱۳۹۹, ۱۰:۴۴:۳۹
آخرین ارسال: Mohsen_ n
Sad [فوری] راه اندازی استپر موتور ماشین hmdv 5 1,737 ۲۹-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۳۰:۵۴
آخرین ارسال: 1نفر
  [سوال] درایور کردن موتور 180ولت DC با جریان 10 آمپر salehjg 1 3,236 ۰۳-آبان-۱۳۹۵, ۰۶:۳۴:۲۶
آخرین ارسال: alimogmov
  انتخاب موتور برای نوار نقاله آزمایشگاهی hamidreza001371 0 2,168 ۰۷-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۲۵:۲۶
آخرین ارسال: hamidreza001371
  موتور براشلس در پروتئوس gray 5 4,361 ۲۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۵۵:۰۰
آخرین ارسال: gray
Rolleyes کار نکردن موتور براشلس gray 11 8,129 ۱۷-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۴۷:۰۲
آخرین ارسال: alimogmov
  [سوال] حداکثر کلاک استپر موتور؟ sorena01 1 2,499 ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۰۲:۰۴:۲۲
آخرین ارسال: salehjg
Question [فوری] انتخاب میکرو برای کنترل موتور براشلس gray 7 5,648 ۲۷-تير-۱۳۹۵, ۲۳:۵۷:۱۰
آخرین ارسال: gray
Rolleyes [فوری] موتور ساده و ارزان برای گهواره کودک rostamiani 1 3,377 ۲۶-خرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۲۴
آخرین ارسال: rostamiani
  کمک در انتخاب موتور در ربات جنگجو amirali_pln 0 1,833 ۳۱-فروردین-۱۳۹۵, ۰۲:۵۶:۱۷
آخرین ارسال: amirali_pln

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS