امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SQLStoredProc
نویسنده پیام
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #1
Question  SQLStoredProc
سلام
چطوری میشه پارامتر های SQLStoredProc را بروز رسانی کنیم.

فرض کنید من دو تا PROCEDURE در Sql Server نوشتم به نام های ContactsAdd و ContactsEdit

حالا می خواهم فقط یک شئی SQLStoredProc در نرم افزار داشته باشم که هر موقع خواستم نام پارامتر ContactsAdd یا ContactsEdit قرار بدم

ولی بعد از این کار پیغام خطا میده و میگه پارامتر ها را پیدا نمی کنه ولی اگه دو تا SQLStoredProc روی فرم قرار بدم و از قبل ContactsAdd  و ContactsEdit برای هر کدام بنویسم هیچ مشکلی ایجاد نمی شود.

ولی اینطور باید خیلی SQLStoredProc  توی نرم افزار داشته باشم متاسفانه گزینه Refresh برای پارامتر ها موجود نمی باشد ولی پارامتر های ADOStoredProc1 گزینه Refresh  داره.

لطفا راهنمایی کنید.

Assembly Language 039

۲۷-مهر-۱۳۹۵, ۱۴:۰۸:۰۷
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,947
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5184
( 9869 تشکر در 2648 ارسال )
ارسال: #2
RE: SQLStoredProc
با سلام
یه راه سادش این هست که شما در زمان نیاز یک SQLStoredProc ایجاد کنید و بعد از استفاده اونو free کنید و یکی دیگه بسازید
در ضمن اگه از پارامترها خطا میگیره پس با اسامی مشکلی نداره شما پارامترهای ارسالی رو هم تغییر بدید یا از نو اضافه کنید

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۸-مهر-۱۳۹۵, ۱۱:۰۹:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : The.Ghost, babyy
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #3
RE: SQLStoredProc
تشکر
پارامتر های ارسالی مشکلی نداره اگه من بخواهم تمام پارامتر ها دوباره تعریف کنم که خیلی زیاد میشه حدود 70 تا پارامتر هست

Assembly Language 039

۲۸-مهر-۱۳۹۵, ۱۱:۲۷:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #4
RE: SQLStoredProc
مشکل من اینه که گزینه بروز رسانی یا ریفرش نداره یعنی برای هر روال باید یک SQLStoredProc بزارم

Assembly Language 039

۲۸-مهر-۱۳۹۵, ۱۱:۲۸:۴۰
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,947
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5184
( 9869 تشکر در 2648 ارسال )
ارسال: #5
RE: SQLStoredProc
اگه enable-disable یا active - deactive داره از اونها برای رفرش استفاده کنید یا sqlconnection که این sqlstoreproc بهش وصل هست اونو رفرش کنید

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۹-مهر-۱۳۹۵, ۱۱:۴۶:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, The.Ghost
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 461
موضوع‌ها: 201
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #6
RE: SQLStoredProc
سلام
هر کاری می کنم پارامتر های جدید ریفرش نمیشه؟؟؟؟ 033 033 033 033

Assembly Language 039

۰۸-آبان-۱۳۹۵, ۰۹:۲۹:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,947
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5184
( 9869 تشکر در 2648 ارسال )
ارسال: #7
RE: SQLStoredProc
شما با sqlconnection هم همین مشکل رو داشتین؟
اگه شما اسم stor procedure رو تو کامپوننت عوض کنید باید پارامترها رو از اول وارد کنید
نمیتونید از پارامترهای قبلی استفاده کنید

کد:
 StoredProc1.DatabaseName := MyDatabase;
         StoredProc1.StoredProcName := MyStoredProc;
         StoredProc1.Params.CreateParam(ftString,InputParam,ptInput);
         StoredProc1.Params.CreateParam(ftString,OutputParam,ptOutput);
         try
            begin
               StoredProc1.ParamByName(InputParam).Value := InputVar;
               StoredProc1.ExecProc;
               Result := StoredProc1.ParamByName(OutputParam).AsString;
            end;
         except
            on E:EDBEngineError do
               begin
                  ShowMessage(E.message);
                  Result := '';
               end;
         end;

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۸-آبان-۱۳۹۵, ۱۰:۴۳:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, The.Ghost


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS