امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DataSegemt جدید با استفاده از data_seg
نویسنده پیام
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 143
موضوع‌ها: 60
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 307
( 317 تشکر در 108 ارسال )
ارسال: #1
DataSegemt جدید با استفاده از data_seg
سلام من از کد زیر استفاده میکنم برای ساخت یه DataSegemt جدید ولی خروجی dumpbin اسم سگمنت نمایش نمیده مشکل از کجاست ؟
من از ویژوال استدیو 2010 استفاده میکنم

خروجی dumpbin:
کد:
Dump of file error.exe

File Type: EXECUTABLE IMAGE

  Summary

        1000 .data
        1000 .rdata
        1000 .reloc
        1000 .rsrc
        1000 .text

کدی که استفاده کردم :
کد:
#include "stdafx.h"
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>

#define PASSWORD_SIZE 100
#define PASSWORD      "myPASWORD\n"

int main() {
    int count = 0;
    #pragma data_seg (."kpnc")
    char passwd[]=PASSWORD;
    #pragma data_seg()
    char buff[PASSWORD_SIZE];
    for(;;){
        printf("Enter PW:");
        fgets(&buff[0], PASSWORD_SIZE, stdin);
        if(strcmp (&buff[0], &passwd[0]))
            printf("Wrong password\n");
        else
            break;
        
        if(++count>3)
            return -1;
    }
    printf("Password OK\n");
    return 0;
}
۱۸-بهمن-۱۳۹۵, ۲۳:۳۷:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
babyy آفلاین
بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 3,095
موضوع‌ها: 141
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35081
( 26086 تشکر در 9069 ارسال )
ارسال: #2
RE: DataSegemt جدید با استفاده از data_seg
اقا حل نشد مشکل؟

من دیروز یه چندتا تست توی لینوکس انجام داده بودم؛ که دوتا نکته رو فهمیدم؛ حالا نمیدونم درست هست یا غلط؛
اولیش اینه که اون نقطه ذو توی گیومه بذار و تست کن:
کد:
(".kpnc")

دومیش این که کل کدهایی که من دیدم اون قسمت مورد نظر شما رو گذاشتند خارجج از تابع main ؛ یعنی شد اینطوری:


کد:
 #pragma data_seg (".kpnc")
 char passwd[]=PASSWORD;
#pragma data_seg()
int main() {
    int count = 0;

اینطوری؛ داخل سکشن date یدونه قسمت جدید بنام passwd ایجاد شد که این ثابت توش قرار گرفت.

حداقل اگه میخوایی تست کنی؛ اون چدن خط رو بیرون از main بذار و تست کن

اگه به نتیجه رسیدی خبرشو هم بده؛ من هم سعی میکنم به جواب برسم
۲۰-بهمن-۱۳۹۵, ۱۳:۴۱:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] استفاده از توابع مخرب در برنامه و عکس العمل آنتی ویروس nImaarek 1 1,896 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۱۴:۴۶:۳۲
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [سوال] ارتباط با دیوایس با استفاده از پورت سریال elec60 0 1,906 ۲۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۰۳:۰۰
آخرین ارسال: elec60
  مشکل visual c++ 6 با نرم افزارهای جدید microsoft cnmeysam 1 2,186 ۲۸-فروردین-۱۳۹۱, ۰۶:۲۹:۱۰
آخرین ارسال: one hacker alone
  [سوال] نحوه استفاده از توابع یک dll بدون دانستن آرگومانها iranvigforme 0 1,836 ۰۸-اسفند-۱۳۹۰, ۲۳:۴۹:۰۶
آخرین ارسال: iranvigforme
  [سوال] Turbo C : گرفتن ررشته از ورودی با کاراکتر محدود EleRam 0 2,009 ۰۸-تير-۱۳۹۰, ۱۲:۱۷:۵۶
آخرین ارسال: EleRam
  ارزیابی پسوند با استفاده پشته aliyarat 1 1,909 ۲۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۰۹:۰۸
آخرین ارسال: aliyarat
  مرتب سازی یا استفاده از درخت Heap aliyarat 1 3,414 ۲۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸:۱۸
آخرین ارسال: aliyarat
Exclamation [سوال] جستجوی دودویی با استفاده از اشارگرها در زبان C mitra.kh 1 3,780 ۲۴-فروردین-۱۳۹۰, ۱۴:۳۶:۴۰
آخرین ارسال: mitra.kh
  استفاده از آرایه ali.vpn 0 1,747 ۲۴-خرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۳۱:۴۴
آخرین ارسال: ali.vpn
  نوشتن برنامه با استفاده از timer Fire_Falcon 2 3,314 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۱۹:۲۵
آخرین ارسال: dreamvbfox

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS