امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با hmtr
نویسنده پیام
soji آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
مشکل با hmtr
سلام خدمت دوستان گرامی
من تو پروتئوس میخاستم از ماژول hmtr استفاده کنم اما کتابخونه شو نداشتم، بعد یکی از دوستام پیشنهاد داد که از دو جفت ماژول hmt , hmr استفاده کنم تا ببینم ارتباط بیسیم برقرا میشه یا نه. پروژم اینطوری شد.
   
حالا یه سوال اول بپرسم که این کاری کردم اصلا درست هست یا نه؟
بعدم به یه مشکلی که بر خوردم این بود که کلا led سمت راستی روشن نمی شه.یعنی قرار بود بافشار دادن هر دکمه led اون یکی زیر پردازنده روشن بشه، و یه چیز دیگه هم که بود اینکه با فشار دادن هر کدوم از دکمه ها led سمت چپی روشن میشد
فایل کامل پروتئوس و کد ویژنم میزام اگه زحمتی نیس یه نگاهی بندازین دوستان.
.rar   New folder.rar (اندازه: 118.43 KB / تعداد دفعات دریافت: 3)




۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۰۵:۳۸:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت
*******

ارسال‌ها: 1,197
موضوع‌ها: 43
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 13342
( 14522 تشکر در 4638 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل با hmtr
سلام
یه نکته رو بگم که خیلی از ماژول ها توی پروتوس کار نمیکنن و یه تعداد محدودی توی پروتئوس فعال هستند
نکته دوم اینکه ماژول hmt hmr و ماژول hmtrp دقیقا شبیه به هم هستند و شما میتونید کدی رو که برای hmt نوشتی روی hmtrp استفاده کنی
تنها تفاوت این دوتا ماژول اینه که
hmt قرستنده هستش
hmr گیرنده هستش
ولی hmtrp هم فرستنده هستش هم گیرنده

و اما بر میگردیم به شماتیک
برای تست اولیه مدار شما یدونه ترمینال بیار وصل کن به hmt و یدونه ترمینال بیار وصل کن به hmr بعد توی تریمینال متصل به hmt یه متن تایپ کن اگر توی hmr متنی رو مشاهده کردی مرحله ی بعد بقیه شرایط رو بررسی کن

من روی سیستمم پروتئوس و کدویژن ندارن اگر نتونستین مدار رو درست کنین بگو تا نصب کنم و کمک کنم بهتون.

و یه سوال اینکه چرا شما توی کدتون بلاک main رو جابجا کردید؟؟
موفق باشید چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید

۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۰۹:۰۲:۲۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, 1نفر
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل
*****

ارسال‌ها: 1,299
موضوع‌ها: 76
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 30245
( 9828 تشکر در 3825 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل با hmtr
صلام
 10 صال بیش ای ماژولارو کار کردم. فقط کد نویصی باید چنتا ترفند بکار ببرید. کدش رو همیجا بزارید لطفا

START...

۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۱۴:۱۴:۰۸
ارسال‌ها
پاسخ
soji آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
Wink  RE: مشکل با hmtr
(۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۰۹:۰۲:۲۷)hadikh73 نوشته است: سلام
یه نکته رو بگم که خیلی از ماژول ها توی پروتوس کار نمیکنن و یه تعداد محدودی توی پروتئوس فعال هستند
نکته دوم اینکه ماژول hmt hmr و ماژول hmtrp دقیقا شبیه به هم هستند و شما میتونید کدی رو که برای hmt نوشتی روی hmtrp استفاده کنی
تنها تفاوت این دوتا ماژول اینه که
hmt قرستنده هستش
hmr گیرنده هستش
ولی hmtrp هم فرستنده هستش هم گیرنده

و اما بر میگردیم به شماتیک
برای تست اولیه مدار شما یدونه ترمینال بیار وصل کن به hmt و یدونه ترمینال بیار وصل کن به hmr بعد توی تریمینال متصل به hmt یه متن تایپ کن اگر توی hmr متنی رو مشاهده کردی مرحله ی بعد بقیه شرایط رو بررسی کن

من روی سیستمم پروتئوس و کدویژن ندارن اگر نتونستین مدار رو درست کنین بگو تا نصب کنم و کمک کنم بهتون.

و یه سوال اینکه چرا شما توی کدتون بلاک main رو جابجا کردید؟؟
موفق باشید چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید
راجب به کد، فک کنم کدای اشتباهو فرستادم  خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

.rar   New folder.rar (اندازه: 185.04 KB / تعداد دفعات دریافت: 1)
این فایل درستش هست.
این کاری که گفتید وانجام دادم مشکلی که هست اینکه وقتی از یه ماژول hmt hmr استفاده میکنم درست کار میکنه مدار ولی وقتی 2 تا ماژول میزارم کلا قاظی میکنه حتی ترمینالم که میزام همین طور پیش میره.
۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۲۲:۳۶:۲۴
ارسال‌ها
پاسخ
soji آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 3
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۸

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
RE: مشکل با hmtr
(۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۱۴:۱۴:۰۸)Ambassador نوشته است: صلام
 10 صال بیش ای ماژولارو کار کردم. فقط کد نویصی باید چنتا ترفند بکار ببرید. کدش رو همیجا بزارید لطفا
کد برای ریزپردازنده ی سمت چپی:
کد:
void main(void){

          char led = 'w';

while(1)
{

      
          if(PINB.0){
            putchar('r');
          }         
                               
          if(!PINB.0){
            putchar('s');
          }     
          led = getchar();
          if(led == 'g')
                PINA.0 = 1;
          else if(led == 'f')
                PINA.0 = 0;
      }
}
کد برای ریزپردازنده ی سمت راستی:
کد:
void main(void){
    
    char led1 = 'w';

 while(1){
           
        if(PINB.0){
            putchar('g');
        }
            
        if(!PINB.0){
            putchar('f');
        }
            
        led1 = getchar();
        
        if(led1 == 'r')
                PINA.0 = 1;
         else if(led1 == 's')
                 PINA.0 = 0;

      }
}
۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۲۲:۴۴:۴۵
ارسال‌ها
پاسخ
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت
*******

ارسال‌ها: 1,197
موضوع‌ها: 43
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 13342
( 14522 تشکر در 4638 ارسال )
ارسال: #6
RE: مشکل با hmtr
(۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۲۲:۳۶:۲۴)soji نوشته است: راجب به کد، فک کنم کدای اشتباهو فرستادم  خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

این فایل درستش هست.
این کاری که گفتید وانجام دادم مشکلی که هست اینکه وقتی از یه ماژول hmt hmr استفاده میکنم درست کار میکنه مدار ولی وقتی 2 تا ماژول میزارم کلا قاظی میکنه حتی ترمینالم که میزام همین طور پیش میره.
خب پروتئوسه دیگه خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید ازش چه توقعی داری خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید 
الان ارتباط دو ماژول خوبه دیگه
این مراحل رو برو
1-شما کدت رو برای یه ماژول فرستنده و یه گیرنده بنویس
2-دوتا ماژول رو حذف کن
3- دوتا میکرو رو با سیم به هم وصل کن ینی پایه هایی که باید به دوتا ماژول وصل شه رو مستقیم بزن به همدیگه

اگر اینجوری جواب بگیری ینی کدت درسته

در واقع ارتباط بین ماژول ها همون uart هستش و وقتی شما بین دوتا میکرو یوآرت برقرار کنی ینی کدت درسته و میتونی بری توی وافعیت تست بگیری

و اینکه به پروتئوس خیلی اعتماد نکن خیلی سوتی میده

۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۲۳:۳۷:۳۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, 1نفر, babyy
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت
*******

ارسال‌ها: 1,197
موضوع‌ها: 43
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 13342
( 14522 تشکر در 4638 ارسال )
ارسال: #7
RE: مشکل با hmtr
(۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۲۲:۴۴:۴۵)soji نوشته است:
(۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۱۴:۱۴:۰۸)Ambassador نوشته است: صلام
 10 صال بیش ای ماژولارو کار کردم. فقط کد نویصی باید چنتا ترفند بکار ببرید. کدش رو همیجا بزارید لطفا
کد برای ریزپردازنده ی سمت چپی:
کد:
void main(void){

          char led = 'w';

while(1)
{

      
          if(PINB.0){
            putchar('r');
          }         
                               
          if(!PINB.0){
            putchar('s');
          }     
          led = getchar();
          if(led == 'g')
                PINA.0 = 1;
          else if(led == 'f')
                PINA.0 = 0;
      }
}
کد برای ریزپردازنده ی سمت راستی:
کد:
void main(void){
    
    char led1 = 'w';

 while(1){
           
        if(PINB.0){
            putchar('g');
        }
            
        if(!PINB.0){
            putchar('f');
        }
            
        led1 = getchar();
        
        if(led1 == 'r')
                PINA.0 = 1;
         else if(led1 == 's')
                 PINA.0 = 0;

      }
}
برای آخر این دوتا کد و داخل حلقه یه دیلی 100 میلی ثانیه بذار
شما داری به سرعت ارسال میکنی و امکان خطا وجود داره

خیلی وقت ها کدم سالم بوده ولی اجرا نمیشده بعد یه دیلی کوچیک گذاشتم(گاهی اوقات 4 میلی ثانیه هم جوابگو بوده) و کد درست عمل کرده، این چیز علمی نیست ولی تجربه بهم ثابت کرده

۱۵-خرداد-۱۳۹۸, ۲۳:۴۰:۱۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, 1نفر, babyy
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل
*****

ارسال‌ها: 1,299
موضوع‌ها: 76
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 30245
( 9828 تشکر در 3825 ارسال )
ارسال: #8
RE: مشکل با hmtr
این ماژولا چون زیاد نویز می گیرد یعنی وقتی مدار روشن میشه همش دارن کدهای مزخرف میگیرن. برا همین کدی که می خوای ارصال کنی بنداز داخل حلقه مثلا  50 بار ارصال بشه و طرف گیرنده هم دریافت رو بنداز داخل یه حلقه کوتاه تر مثلا 5 بار و اگه این دریافت رو با کدی که ارصالش کردی مقایصه کن و اگر با همون ارصالی برابر بود کار مورد نظرت رو انجام بده

START...

۱۶-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۰۰:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, 1نفر


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل برنامه تایمر با بیسکام soy1345 7 249 ۲۲-فروردین-۱۳۹۸, ۲۰:۴۸:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  مشکل با eeprom بسکام کمک sky_man847 2 2,631 ۱۲-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۴۷:۰۸
آخرین ارسال: lrn1380
  مشکل با اشغال شدن حافظه مگا 128 بیش از 25درصد sajjad12 19 4,761 ۲۴-خرداد-۱۳۹۶, ۱۱:۱۲:۰۷
آخرین ارسال: hadikh73
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 3,243 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  مشکل در ارتباط بیسیم با پروتکل USART cortex-m3 5 4,003 ۰۷-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۷:۳۶
آخرین ارسال: milad15m
Question مشکل با ارتباط spi miladd72 1 1,633 ۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۷:۵۳
آخرین ارسال: sharin
  [فوری] مشکل با ماژول ds1307 alirezaa2 7 5,955 ۲۸-تير-۱۳۹۵, ۲۳:۱۲:۱۶
آخرین ارسال: sharin
  مشکل عجیب avr با mmc reza-m 4 2,319 ۱۹-تير-۱۳۹۵, ۲۰:۱۷:۵۲
آخرین ارسال: reza-m
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 6,435 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 2,920 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS