امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیکامپایل کردن فایل dll
نویسنده پیام
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
دیکامپایل کردن فایل dll
سلام.وقتتون بخیر.یه فایل dll دارم.میخام به سورس c++ دیکامپایل بشه. کسی نرم افزاری داره معرفی کنه یا بتونه انجام بده؟
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۱۳:۱۸:۴۵
ارسال‌ها
پاسخ
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
کسی بلد نیست؟
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۱۹:۴۳:۲۶
ارسال‌ها
پاسخ
megatron آفلاین
عضو افتخاری
****

ارسال‌ها: 225
موضوع‌ها: 48
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۷

تشکرها : 94
( 168 تشکر در 89 ارسال )
ارسال: #3
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
سلام 
با IDA می تونید اونو ریسورس کنید و بررسی کنید
۱۰-تير-۱۳۹۸, ۱۵:۴۸:۰۱
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, 1نفر, lord_viper, inter_law
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
(۱۰-تير-۱۳۹۸, ۱۵:۴۸:۰۱)megatron نوشته است: سلام 
با IDA می تونید اونو ریسورس کنید و بررسی کنید

تست کردم.اسمبلر میده فقط.سورس کد نمیده
۱۱-تير-۱۳۹۸, ۲۳:۱۶:۵۸
ارسال‌ها
پاسخ
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 148
موضوع‌ها: 58
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 288
( 298 تشکر در 101 ارسال )
ارسال: #5
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
شما نمیتونید به سورس اصلی هر برنامه ای که به صورت native کامپایل/بیلد/لینک شده باشه دسترسی پیدا کنید.
منظورم اینکه بدون واسط کامپایل/بیلد/لینک شده باشه مثلا از فریم ورک dotnet یا ماشین مجازی بایت کد جاوا JVM استفاده نکنه
اما میتونید با استفاده از پلاگین های IDA مثل HexExt خروجی دیکامپایل را بهبود ببخشید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
لینک پروژه در گیت هاب:


کد:
https://github.com/chrisps/Hexext

اینجا هم استادان ما دو صفحه ای در این مورد توضیح دادن:

کد:
https://www.iranled.com/forum/thread-20131.html

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Tell me, what you think about me
Give anonymous feedback
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۱۸:۴۶، توسط nImaarek.)
۱۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۱۸:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, babyy, hadikh73, inter_law
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
(۱۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۱۸:۲۹)nImaarek نوشته است: شما نمیتونید به سورس اصلی هر برنامه ای که به صورت native کامپایل/بیلد/لینک شده باشه دسترسی پیدا کنید.
منظورم اینکه بدون واسط کامپایل/بیلد/لینک شده باشه مثلا از فریم ورک dotnet یا ماشین مجازی بایت کد جاوا JVM استفاده نکنه
اما میتونید با استفاده از پلاگین های IDA مثل HexExt خروجی دیکامپایل را بهبود ببخشید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
لینک پروژه در گیت هاب:


کد:
https://github.com/chrisps/Hexext

اینجا هم استادان ما دو صفحه ای در این مورد توضیح دادن:

کد:
https://www.iranled.com/forum/thread-20131.html

ممنون از راهنمایی تون.نمیخام به طور کامل دیکامپایل بشه.فقط میخام محدودیت زمانی و قفل نرم افزاری رو بردارم. امکان داره که برام انجام بدید؟
۱۹-تير-۱۳۹۸, ۲۳:۳۵:۳۴
ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
مدیر بخش لینوکس
*****

ارسال‌ها: 3,107
موضوع‌ها: 142
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35079
( 26069 تشکر در 9065 ارسال )
ارسال: #7
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
اگه ایرانی نیست آپلود کن فایل رو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-تير-۱۳۹۸, ۲۲:۲۶:۱۳، توسط babyy.)
۲۰-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۲۴:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, inter_law


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست کرک DLL zand120 4 1,320 ۲۲-مهر-۱۳۹۷, ۰۸:۴۱:۱۷
آخرین ارسال: sa1151sh
  درخواست کرک CutGLib.dll aslani68 7 3,597 ۳۱-فروردین-۱۳۹۶, ۱۹:۰۷:۲۱
آخرین ارسال: Di Di
  BoxedApp+dll TORIST 8 2,459 ۱۵-دى-۱۳۹۴, ۱۷:۲۰:۳۱
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [فوری] درخواست کرک کردن فایل ضروری حیاتی miladmiladi 10 5,526 ۲۴-آبان-۱۳۹۴, ۱۶:۴۶:۱۳
آخرین ارسال: NO DONGLE
  درخواست کرک برای یک dll مربوط به qr code hamidsystem 5 2,850 ۲۴-تير-۱۳۹۳, ۰۲:۲۶:۲۹
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [فوری] دیکامپیل کردن فایل C megatron 2 1,346 ۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۳:۵۴:۲۹
آخرین ارسال: megatron
  دیکامپایل کامل برای دلفی abasfar 11 9,366 ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۱۴:۴۹
آخرین ارسال: Di Di
  تو ضیح کامل dll injection TORIST 9 7,069 ۲۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۳:۰۷:۴۱
آخرین ارسال: TORIST
  خواندن یک فایل dll mindfree 8 7,299 ۲۰-شهریور-۱۳۹۱, ۰۰:۳۹:۲۲
آخرین ارسال: mahsa_66
  درخواست کمک برای باز کردن قفل DLL این برنامه mosavy 0 2,344 ۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۱:۱۵
آخرین ارسال: mosavy

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS