امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیکامپایل کردن فایل dll
نویسنده پیام
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
دیکامپایل کردن فایل dll
سلام.وقتتون بخیر.یه فایل dll دارم.میخام به سورس c++ دیکامپایل بشه. کسی نرم افزاری داره معرفی کنه یا بتونه انجام بده؟
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۱۳:۱۸:۴۵
ارسال‌ها
پاسخ
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
کسی بلد نیست؟
۰۸-تير-۱۳۹۸, ۱۹:۴۳:۲۶
ارسال‌ها
پاسخ
megatron آفلاین
عضو افتخاری
****

ارسال‌ها: 225
موضوع‌ها: 48
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۷

تشکرها : 93
( 168 تشکر در 89 ارسال )
ارسال: #3
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
سلام 
با IDA می تونید اونو ریسورس کنید و بررسی کنید
۱۰-تير-۱۳۹۸, ۱۵:۴۸:۰۱
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, 1نفر, lord_viper, inter_law
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
(۱۰-تير-۱۳۹۸, ۱۵:۴۸:۰۱)megatron نوشته است: سلام 
با IDA می تونید اونو ریسورس کنید و بررسی کنید

تست کردم.اسمبلر میده فقط.سورس کد نمیده
۱۱-تير-۱۳۹۸, ۲۳:۱۶:۵۸
ارسال‌ها
پاسخ
nImaarek آفلاین
badtrip
****

ارسال‌ها: 138
موضوع‌ها: 56
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹

تشکرها : 277
( 271 تشکر در 93 ارسال )
ارسال: #5
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
شما نمیتونید به سورس اصلی هر برنامه ای که به صورت native کامپایل/بیلد/لینک شده باشه دسترسی پیدا کنید.
منظورم اینکه بدون واسط کامپایل/بیلد/لینک شده باشه مثلا از فریم ورک dotnet یا ماشین مجازی بایت کد جاوا JVM استفاده نکنه
اما میتونید با استفاده از پلاگین های IDA مثل HexExt خروجی دیکامپایل را بهبود ببخشید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
لینک پروژه در گیت هاب:


کد:
https://github.com/chrisps/Hexext

اینجا هم استادان ما دو صفحه ای در این مورد توضیح دادن:

کد:
https://www.iranled.com/forum/thread-20131.html

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Tell me, what you think about me
Give anonymous feedback
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۱۸:۴۶، توسط nImaarek.)
۱۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۱۸:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, babyy, hadikh73, inter_law
inter_law آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۸

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
(۱۶-تير-۱۳۹۸, ۲۱:۱۸:۲۹)nImaarek نوشته است: شما نمیتونید به سورس اصلی هر برنامه ای که به صورت native کامپایل/بیلد/لینک شده باشه دسترسی پیدا کنید.
منظورم اینکه بدون واسط کامپایل/بیلد/لینک شده باشه مثلا از فریم ورک dotnet یا ماشین مجازی بایت کد جاوا JVM استفاده نکنه
اما میتونید با استفاده از پلاگین های IDA مثل HexExt خروجی دیکامپایل را بهبود ببخشید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
لینک پروژه در گیت هاب:


کد:
https://github.com/chrisps/Hexext

اینجا هم استادان ما دو صفحه ای در این مورد توضیح دادن:

کد:
https://www.iranled.com/forum/thread-20131.html

ممنون از راهنمایی تون.نمیخام به طور کامل دیکامپایل بشه.فقط میخام محدودیت زمانی و قفل نرم افزاری رو بردارم. امکان داره که برام انجام بدید؟
۱۹-تير-۱۳۹۸, ۲۳:۳۵:۳۴
ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
مدیر بخش لینوکس
*****

ارسال‌ها: 3,099
موضوع‌ها: 141
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۷

تشکرها : 35046
( 26012 تشکر در 9045 ارسال )
ارسال: #7
RE: دیکامپایل کردن فایل dll
اگه ایرانی نیست آپلود کن فایل رو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-تير-۱۳۹۸, ۲۲:۲۶:۱۳، توسط babyy.)
۲۰-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۲۴:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, inter_law


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] درخواست کرک کردن فایل ضروری حیاتی miladmiladi 10 5,412 ۲۴-آبان-۱۳۹۴, ۱۶:۴۶:۱۳
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [فوری] دیکامپیل کردن فایل C megatron 2 1,301 ۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۳:۵۴:۲۹
آخرین ارسال: megatron
  دیکامپایل کامل برای دلفی abasfar 11 9,184 ۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۱۴:۴۹
آخرین ارسال: Di Di
  [سوال] باز کردن فایل dll mmofti 3 6,924 ۱۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۱:۳۳
آخرین ارسال: Di Di
  پچ کردن فایل dll olgoo 2 2,332 ۰۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۶:۰۶:۱۲
آخرین ارسال: civilmans
  کرک کردن بعد از آنپک کردن(فوری) smahdi1991 3 4,133 ۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۱۴:۳۲:۲۹
آخرین ارسال: Di Di
  باز کردن قفل فایل Excel mri_6889 0 8,070 ۲۸-شهریور-۱۳۸۶, ۰۹:۵۹:۲۴
آخرین ارسال: mri_6889
Sad دکمپرس کردن فایل های پی ای arnh 5 4,956 ۳۱-خرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۲۳:۲۰
آخرین ارسال: arnh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS