کانال تلگرام انجمن @iranledcom
| نظرسنجی: کدام راه حل بهتر است؟ |
|||
| قفل اینترنتی | 7 | 25.00% | |
| قفل تلفنی | 5 | 17.86% | |
| قفل رایت CD | 1 | 3.57% | |
| قفل نصب غیر اصلی | 1 | 3.57% | |
| قفل سخت افزاری | 14 | 50.00% | |
| در کل | 28 رأی | 100% | |
| *شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
|
فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
|
|
| نویسنده | پیام |
mri_6889
كاربر دو ستاره ![]() ![]() ارسالها: 97 موضوعها: 24 تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴ تشکرها : 0 ( 2 تشکر در 2 ارسال ) |
|
||
| ۲۲-تير-۱۳۸۵, ۱۰:۳۶:۳۰ |
|
veyskarami
مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 861 موضوعها: 82 تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۴ تشکرها : 477 ( 2479 تشکر در 611 ارسال ) |
|
||
| ۲۲-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۱۹:۰۶ |
|
arnh
مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 959 موضوعها: 75 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۴ تشکرها : 38 ( 172 تشکر در 76 ارسال ) |
|
||
| ۲۲-تير-۱۳۸۵, ۱۶:۱۰:۲۸ |
|
amirjan
مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 1,105 موضوعها: 24 تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳ تشکرها : 348 ( 697 تشکر در 251 ارسال ) |
|
||
| ۲۳-تير-۱۳۸۵, ۰۱:۲۵:۳۰ |
|
mri_6889
كاربر دو ستاره ![]() ![]() ارسالها: 97 موضوعها: 24 تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴ تشکرها : 0 ( 2 تشکر در 2 ارسال ) |
|
||
| ۲۳-تير-۱۳۸۵, ۰۷:۲۳:۴۷ |
|
mri_6889
|
||
| ۲۳-تير-۱۳۸۵, ۰۷:۳۲:۴۱ |
|
amirjan
مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 1,105 موضوعها: 24 تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳ تشکرها : 348 ( 697 تشکر در 251 ارسال ) |
|
||
| ۲۳-تير-۱۳۸۵, ۱۳:۴۸:۵۸ |
|
a_persian_boy
كاربر دو ستاره ![]() ![]() ارسالها: 133 موضوعها: 13 تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۴ تشکرها : 4 ( 40 تشکر در 7 ارسال ) |
|
||
| ۲۳-تير-۱۳۸۵, ۲۳:۴۲:۱۵ |
|
arnh
مدیر بازنشسته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 959 موضوعها: 75 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۴ تشکرها : 38 ( 172 تشکر در 76 ارسال ) |
|
||
| ۲۴-تير-۱۳۸۵, ۰۸:۲۹:۳۴ |
|
arnh
|
||
| ۲۴-تير-۱۳۸۵, ۰۸:۳۲:۰۳ |
|
arnh
|
||
| ۲۴-تير-۱۳۸۵, ۰۸:۴۲:۱۰ |
|
|
|
| موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| کرک کردن بعد از آنپک کردن(فوری) | smahdi1991 | 3 | 5,099 |
۱۴-فروردین-۱۳۸۹, ۱۴:۳۲:۲۹ آخرین ارسال: Di Di |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه اصلی
انجمن
جستجو
فهرست اعضا
افزونه های فایرفاکس
»

تشکر شده توسط :
![[تصویر: cropped-Logo-3-2.png]](http://kernel32.ir/wp-content/uploads/2019/01/cropped-Logo-3-2.png)
سوم لطفا علاوه بر نظر دهی روی این پنج روش، اگه ایده ای بغیر از این پنج روش دارید، اون رو هم بگید. این پنج روش پیشنهاد اولیه است ممکنه یکی ایده بهتری داشته باشه.
چهارم من میخواستم تو این پست که الان مینویسم، درباره تغییر سورس کد و درواقع Deassmble کردن بگم که amirjan زحمت کشیده و گفته. یکی از مشکلات اصلی همین جا است، که حتی قفل سخت افزاری را هم دور میزند. ما باید یک روش برای حفاظت برنامه، در برابر این نوع حمله بوجود بیاوریم. چون مهمترین و بهترین روش کرک است که بزرگترین پردازشها برای قفل گذاری را هیچ میکند. ما باید یادمان باشد که باید با حرفه ای ها مبارزه کنیم و راه آن هم مبارزه حرفه ای است. پس لطفا درباره جلوگیری از این کار نیز بحث کنید که به نظر من تا این حل نشه، بقیه پنج روش هیچ میشه.
در واقع تنها قفلی که من هنوز به طور کامل نتونستم ردش کنم ، همین قفل usb آقا هادی هستش ، و اگر یه روزی قرار باشه روی برنامه ای قفل نصب کنم حتما مزاحم هادی خان میشم ! چون کارش حرف نداره .