کانال تلگرام انجمن @iranledcom
|
دايال آپ كانكشن مجازي
|
|
| نویسنده | پیام |
Mohamad_VB
در حال پیشرفت ![]() ![]() ![]() ارسالها: 301 موضوعها: 41 تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۳ تشکرها : 0 ( 16 تشکر در 9 ارسال ) |
|
||
| ۲۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۱۹:۲۵ |
|
ashkan
بنيانگذار سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 1,553 موضوعها: 80 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۲ تشکرها : 0 ( 140 تشکر در 87 ارسال ) |
|
||
| ۲۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۰۹:۵۰ |
|
Mohamad_VB
در حال پیشرفت ![]() ![]() ![]() ارسالها: 301 موضوعها: 41 تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۳ تشکرها : 0 ( 16 تشکر در 9 ارسال ) |
|
||
| ۲۸-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۰۳:۲۳ |
|
ashkan
بنيانگذار سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسالها: 1,553 موضوعها: 80 تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۲ تشکرها : 0 ( 140 تشکر در 87 ارسال ) |
|
||
| ۲۹-مهر-۱۳۸۳, ۰۸:۲۱:۵۷ |
|
Mohamad_VB
|
||
| ۲۹-مهر-۱۳۸۳, ۰۸:۴۲:۴۹ |
|
shahram_ir
تازه وارد ارسالها: 7 موضوعها: 1 تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳ تشکرها : 0 ( 1 تشکر در 1 ارسال ) |
|
||
| ۳۰-مهر-۱۳۸۳, ۰۲:۳۶:۵۳ |
|
Mohamad_VB
|
||
| ۰۱-آبان-۱۳۸۳, ۰۰:۱۵:۰۹ |
|
ashkan
|
||
| ۰۲-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۵۱:۱۹ |
|
Mohamad_VB
|
||
| ۰۴-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۵۶:۴۳ |
|
Mohamad_VB
|
||
| ۰۵-آبان-۱۳۸۳, ۱۳:۱۷:۱۵ |
|
4shir
كاربر دو ستاره ![]() ![]() ارسالها: 126 موضوعها: 21 تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۳ تشکرها : 0 ( 7 تشکر در 5 ارسال ) |
|
||
| ۰۶-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۰۳:۱۳ |
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه اصلی
انجمن
جستجو
فهرست اعضا
افزونه های فایرفاکس
»

تشکر شده توسط :
كارام رو انجام دادم 3 هفته هست اين كار منه ولي اصلان نميرسم حتي سايت خودم رو درست راه اندازي كنم من دچار يك سري مشكلات سياسي غير سياسي با دانشگاه شدم جاتون خالي همين ترم اولي دارن ميندازنم بيرون :wink: (جرات ندارن) ولي خيلي در گير بودن من درست مطلب رو نخوندم الان ميخونم جوابت رو ميدم راستي اشكان جان ياهو هر سه ايدي من رو لاك كرده اخريش همين ديروز بود :cry: ممنون ميشم به ميل سايت بهم ميل بزنيد شرمنده