امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دات نت نوك فارسي
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #23

حيف كه دور دات نت و به خصوص اي اس پي دات نت رو يه خط به چه كلفتي كشيدم {!!} وگرنه شايد مي تونستم بگم كار خوبيه و دو خط بهتون كمك مي كنم !!!
ولي فارسي كردن درست نيست ! اصلا !
من مخالف فارسي كردن نيستم ولي به نظرم اين كه آدم بياد شصت نفر رو علم كنه كه يه سيستم بسيار ضعيف رو فارسي كنند جدا ناراحت ميشم !
يعني هيش كسي بلد نيس يكي از نو بنويسه ! يكي بي عيبو جالبش رو ! همش فارسي ! آخه بابا اين تنها با عث ميشه تا زبانتون خوب شه نه دات نتون !!
از من ميشنوي حالا كه داري واسش مايه ميذاريو يارگيري مي كني يكي كاردرستشو از اول شروع كن ! نترس باب فارسي كردن درست نيس بابا به كي بگم من !!!
اگه روز گار جاوا رو ننداخته بود جلوم شايد تا حالا دبليو ام تي اومده بود ملت حال مي كردن ولي....
حالا هر جور راحتي كار خوبيه ولي فارسي كردن به هيش كس نچسبيده ! باور كن
۰۱-آبان-۱۳۸۴, ۱۸:۱۰:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
pashe007 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #24

vahid2000 نوشته است:حيف كه دور دات نت و به خصوص اي اس پي دات نت رو يه خط به چه كلفتي كشيدم {!!} وگرنه شايد مي تونستم بگم كار خوبيه و دو خط بهتون كمك مي كنم !!!
من مخالف فارسي كردن نيستم ولي به نظرم اين كه آدم بياد شصت نفر رو علم كنه كه يه سيستم بسيار ضعيف رو فارسي كنند جدا ناراحت ميشم !
يعني هيش كسي بلد نيس يكي از نو بنويسه ! يكي بي عيبو جالبش رو ! همش فارسي ! آخه بابا اين تنها با عث ميشه تا زبانتون خوب شه نه دات نتون !!
از من ميشنوي حالا كه داري واسش مايه ميذاريو يارگيري مي كني يكي كاردرستشو از اول شروع كن ! نترس باب فارسي كردن درست نيس بابا به كي بگم من !!!
اگه روز گار جاوا رو ننداخته بود جلوم شايد تا حالا دبليو ام تي اومده بود ملت حال مي كردن ولي....

سلام
منم حق رو به شما ميدم .
ولي چون دات نت نوك اوپن سورس بود اينو گفتم
و الا هر كه مايله ميتونيم با هم كار كنيم
در ضمن من امكانات سيستمي و اينترنت 2 مگ در ثانيه رو دارم . 13 تا كامپيوتر بسه ؟
ولي بايد بچه ها مايل باشند اين كار انجام بشه .
تازه من ميتونم بودجه هم واسه اين كار بگيرم
۰۲-آبان-۱۳۸۴, ۰۹:۳۶:۲۶
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #25

pashe007 نوشته است:
vahid2000 نوشته است:حيف كه دور دات نت و به خصوص اي اس پي دات نت رو يه خط به چه كلفتي كشيدم {!!} وگرنه شايد مي تونستم بگم كار خوبيه و دو خط بهتون كمك مي كنم !!!

سلام
منم حق رو به شما ميدم .
ولي چون دات نت نوك اوپن سورس بود اينو گفتم
و الا هر كه مايله ميتونيم با هم كار كنيم
در ضمن من امكانات سيستمي و اينترنت 2 مگ در ثانيه رو دارم . 13 تا كامپيوتر بسه ؟
ولي بايد بچه ها مايل باشند اين كار انجام بشه .
تازه من ميتونم بودجه هم واسه اين كار بگيرم
حيف اين همه وقت و بود جه كه به خاطر فارسي كردن يه سيستم بره !!!؟ تازه اونم چه سيستم ضعيفي !!!
حداقل باگ گيريش كنيد آدم دلش نسوزه بابا !!!
بازم ميگم با فارسي كردن مخالف ولي حالا اگه يه سيستم خوب باشه شايد !! اما اين دات نت نوك اصلا نمي ارزه !!! حتي به وقت دانلودش ! از ما گفتن ! حالا شما هر طور راحتي
۰۲-آبان-۱۳۸۴, ۱۸:۲۰:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
C_DPlus آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #26

ببين وحيد جان انسان تا وقتي كه اهداف بزرگ را دنبال مي كنه انسان بزرگي هم هست . من واقعا خوشحالم كه انسان بزرگي مثل شما را مي بينم(چون تو ايران مشكل بشه از اين آدم ها پيدا كرد ) . وحيد جان امثال شما آينده ساران واقعي كشور هستند .
من به عنوان يك فردي كه از شما بزرگترم و تجربه بيشتري نسبت به شما دارم ولي در عين حال سوادم از شما كمتره يك توصيه به شما مي كنم ( اگه بتوني اين حوصله
و اشتياق را نسبت به پروژه هاي بزرگ كه مي خواي انجام بدي حفظ كني و در اين راه واقعا همت كني اونوقت هست كه بزرگ خواهي ماند و در غير اين صورت...)
-------------------------------------------------------------------------
وحيد جان من هم روزي مثل شما بودم ذوق و شوق داشتم و جز پروژه هاي بزرگ به هيچ چيز ديگري فكر نمي كردم مي خواستم كه خودم قدرت را در دست بگيرم و سري
تو سرها پيدا كنم ( اما اصلا دوست نداشتم كه اشخاص ديگري را هم در كارهام بازي بدم چون مي خواستم كه همه چي مال خودم بشه ( پول - افتخار و...)
ممكنه باور نكني وحيد آقا ولي اون پروژه اي كه داشتم روش كار مي كردم به يك
باره دلم را زد با اينكه اصلا هيچ جاي پروژه به مشكل نخورده بود و من فكر همه جاش
را كرده بودم. من همه مسايل را پيش بيني كرده بودم كه همه پيش بيني هام هم
درست از آب در اومد اما خدا شاهده با اينكه نصف پروژه انجام شده بود به يك باره
پروژه دلم را زد و اصلا هم ديگه حال انجام دادنش را پيدا نكردم ( نپرس چون خودمم
نمي دونم چرا) و الان هم پروژه نصف كاره مونده و حتي الان هم كه 2 سال از اين
موضوع مي گذاره باز حال انجامش را ندارم( نمي دونم كسي اينجا مي تونه حرف من
را درك كنه يا نه؟)
وحيد آقا شما(حد اقل) بايد 2/3 نفر ديگر را هم در پروژت به عنوان همكار داشته باشي
تا دلزده نشي و در عين حال بايد اين عرضه را داشته باشي كه بشي رييسشون Amaze
از صميم قلب برات آرزوي موفقيت مي كنم .
۰۲-آبان-۱۳۸۴, ۲۱:۲۴:۴۷
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #27

حرفاي قشنگي بود ! منم به اين ها رسيده بودم ! ولي ديگه برام اين طور پرژوه ها در سطح اينتر نت مهم نيست ! شايد ديگه دستم اوكده كه يك پروژه بزرگ گروهي حداقلش به ارتباط مستقيم دونفر با همت و غيرت نياز داره كه خداييش راه بيافته وگرنه خودمم كه ايده مال من بوده ازش دلسرد ميشم !
من خودم قراره يه چيزي رو جديدا براي اولين بار در تاريخچه اينتر نتي ايران شروع كنم (نپرسين چي كه تا هيميجاش هم زيادي لو رفته !) كه شايد درد كار گروهي اينتر نتي رو در ايران درمان كنه !
ميدوني يك گروه اينتر نتي به هيچ وجه شوخي نيس ! مديريتش هم شوخي نيس ! به نظر من فرهنگ اين نوع پروژه هنوز وارد دنيا نشده ! چه برسه ايران كه عادت داره فرهنگ هاي دنيا رو 100 بعد استفاده كنه !
به نظرم رسيدن به اين رويا كه بشه چنين كار هايي در اينترنت كرد يكم زوده ! منم بهش رسيده ام ! واسه همين نشستم سر جام عينهو يه بچه خوب دارم رو تكنولوژي هاي روز دنيا {جاوا و فريم ورك و بولند} كار ميكنم و تحقيق مي كنم و برا دل خودم چند خطي كد مي نويسم !
ولي پروژه هاي بزرگ و انجام شدنشون در دنياي واقعي هم سخته ! ديگه اينتر نت رو ......
به نظرم ما اول بايد كارگروهي رو تمكرين كنيم در مدارس و درسو ابتدايي بعد پروژه هاي نميه پيشرفته بعد پيشرفته مستقيم بعد ساده اينترنتي ونيمه مستقيم بعد سخت اينتر نتي و نميه مستقيم بعد فوق العاده اينترنتي و غير مستقيم !
خيلي راهه ولي بايد همه رو رفت ! تو كشور ما تك نفره حرف بيشتري داره براي گفتن تا چند نفره !
حالا هم دير نيس ! گرچه ما ملت شهيد پرور و پرافتخار عادت داريم ره يك شبه رو صد سال بريم ! اما باز هم بايد كور سويي اميد داشت ! فردا روشن است !
خلاصه لپ كلوم هنوز زوده اينا خوابن ! :roll:
۰۲-آبان-۱۳۸۴, ۲۱:۳۷:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS