امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اقا وحيد
نویسنده پیام
acv آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
اقا وحيد
هالا چي شد مثلا...خيلي ترسيدم ادم بيكار..ميشنه به من ميل ميزنه اونم با يه نرم افزار كه مثلا خودش نوشته(البته طبق معمول براي خودش نيست)...شما اگه جيزي هاليت بود متوسل به كارا(ميل زدنAmaze )نميشدي..چون ميبيني كاري غير ازاين ازت بر نمياد به من ميل ميزني
به جاي اين كارا برو يه زره درس بخون بچه كه فردا يه كاره اي بشه واسه خودت و خودت و عمرت رو الاف اين مسخره بازي ها نكن...(اينو برادرانه بهت گفتم)..وقتي نمرهات رو گرفتي و معدلت 13..14 بود اونوقت ميفهمي كه چقدر تو اين سايت مسخره عمرت رو هدر دادي..به حرفم فكر كن... :?: :?: .......در ضمن من از اقا اشكان معزرت ميخاهم..من روبخش..من نمدونستن شما كي هستيد..در هر صورت شما بزركتريد و احترامتون واجب :oops: واقعا ببخشيد..ولي بقيه بچه هاواقعا هيجي هاليشون نيست و بهشون بگوبرن درس بخونن..من بازم از شما معزرت ميخاهم..شما ليسانس داريد و ... در هر هال ببخشيد...من اينا رو به اقا اشكان گفتم نه بقيه

راستي افا اشكان ايميل من دست شماامانت بود..اين كار اقا وحيد واقعا زشت بود..و هم از انسان متشخصي مثل شما بعيد :?:
۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۰۰:۲۹
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2

آهای عمو تند اومدی .اینجا جات نیست ! من این وحید آقا رو خوب میشناسم یه تار موش به هزار تا بیکار مفت خوری مثل تو می ارزه ! مسخره بازی خودتی . مسخره تر از تو کیه ؟

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۲۳:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3

واقعا كه!
دوست عزيز مطمين باش اين سايت كاري به درس نداره براي اثبات گفتم حتما كارنامم رو ميزارم تا ببينيد!!!!!
(يه هفته ديگه ميدن اسكن ميكنم ميزارم براتون!!! :wink:
۱۰-بهمن-۱۳۸۳, ۱۲:۲۴:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

در ضمن طرز فكرتونم اصلا جالب نبود!
فرض كنيم اگه آقا اشكان ليسانس(!) نداشتن اونوقت احترامشون واجب نبود! يا اگه كسي ديپلم بود بايد فحش بدي! واقعا بعيده! اونم از يه دانشجوي تحصيل كرده!!! :evil:
۱۰-بهمن-۱۳۸۳, ۱۲:۳۰:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #5

kamran11958 نوشته است:در ضمن طرز فكرتونم اصلا جالب نبود!
فرض كنيم اگه آقا اشكان ليسانس(!) نداشتن اونوقت احترامشون واجب نبود! يا اگه كسي ديپلم بود بايد فحش بدي! واقعا بعيده! اونم از يه دانشجوي تحصيل كرده!!! :evil:
بابا اين اصلا دانشجو نيست ! يه چيزي پر ونده !

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۰-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۴۰:۱۵

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS