امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
نویسنده پیام
m_vb66 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 253
موضوع‌ها: 60
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۷

تشکرها : 114
( 52 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #1
سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
میخواهم یک عکس رو به متن تبدیل کنم ممنون
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۸:۱۱:۰۸
ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 566
موضوع‌ها: 104
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #2
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
سؤالت واضح نیست Angry
شاید منظورت اینه


۰۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۱۷:۵۰
ارسال‌ها
پاسخ
vz67 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 193
موضوع‌ها: 50
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 106
( 52 تشکر در 37 ارسال )
ارسال: #3
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
فكر مي كنم منظوره ايشون از تبديل عكس به متن OCR (پردازش تصوير ) باشه
البته فكر نمي كنم با وي بي بشه تا آخر دنبال اينكار رو گرفت
به هر حال يك نمونه كوچولو پيدا كردم آپلودش كردم
اميدوارم به دردت بخوره
Smile


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   Split_Pic_Letter_OCR.rar (اندازه: 62.27 KB / تعداد دفعات دریافت: 203)

ايتدا تورا ناديده ميگيرند
سپس مسخره ات ميكنند
و در نهايت با تو به مبارزه برمي خيزند
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۵:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 566
موضوع‌ها: 104
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #4
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
حق با شماست ممکنه OCR خواسته باشه که کاری از دست ما بر نمیاد.
برنامه با ساده ترین عکس ها هم مشکل داره!!!
[تصویر:  ABC.bmp]
تازه تصاویر خروجی Part از نوع Bitmap هستند و بیخودی پسوند رو JPG کرده.


(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۲۹:۵۳، توسط mojtabamalaekeh.)
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۲۴:۲۰
ارسال‌ها
پاسخ
m_vb66 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 253
موضوع‌ها: 60
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۷

تشکرها : 114
( 52 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #5
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
بله منظورم همینه ocr
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۳۷:۳۱
ارسال‌ها
پاسخ
vz67 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 193
موضوع‌ها: 50
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۶

تشکرها : 106
( 52 تشکر در 37 ارسال )
ارسال: #6
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
اگر نظر من رو مي خوايي با VB6 دنبال اين كار نرو
به دليل مشكلاتي مثل سرعت و دسترسي كم پردازشي به CPU نمي توني اين كار رو حتي در سطح متوسط با VB6 انجام بدي
پيشنهاد من اينه كه با C# يا C++ اين كار را رو انجام بدي ، نه تنها اين كار بلكه ......
در ضمن من خودم از طرف داراي پر پا قرص VB6 هستم ، فقط اين رو گفتم كه وقتت رو هدر ندي

ايتدا تورا ناديده ميگيرند
سپس مسخره ات ميكنند
و در نهايت با تو به مبارزه برمي خيزند
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۴۶:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
m_vb66 آفلاین
در حال پیشرفت
***

ارسال‌ها: 253
موضوع‌ها: 60
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۷

تشکرها : 114
( 52 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #7
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
چیزی که میخواهم یک عکس بزرگ نیست یک عکس خیلی کوچیکه خیلی کوچیک شاید چند کلمه ای
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۵۴:۴۶
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #8
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
ببین اگه میخواهی ocr بنویسی هر چند کوچیک اول باید rect اون محیط رو بدست بیاری که اون کلمه داخلش نوشته شده بعد تصویر رو سیاه و سفید میکنی بعد نویز عکس رو میگیری تا لبه های نوشته کاملا جدا بشن بعد اونو میبری تو یه ماتریس 2 بعدی و چون هر نوشتهای حالتهای خودشو داره گراف اونو بدست میاری و با هم مقایسه میکنی
اگه هم میخواهی از گرافها استفاده نکنی میتونی بعد از بدست اوردن نوع و سایز فونت حروف مربوط به اون فونت رو یکی یکی مقایسه کنی و شبیه ترین رو انتخاب کنی که برای داشتن سرعت خیلی بالا باید از پردازشهای موازی استفاده کنی و عکس هم باید bmp باشه تا قابل پردازش باشه
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۴۷:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 566
موضوع‌ها: 104
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #9
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
lord_viper نوشته است:ببین اگه میخواهی ocr بنویسی هر چند کوچیک اول باید rect اون محیط رو بدست بیاری که اون کلمه داخلش نوشته شده بعد تصویر رو سیاه و سفید میکنی بعد نویز عکس رو میگیری تا لبه های نوشته کاملا جدا بشن بعد اونو میبری تو یه ماتریس 2 بعدی و چون هر نوشتهای حالتهای خودشو داره گراف اونو بدست میاری و با هم مقایسه میکنی
اگه هم میخواهی از گرافها استفاده نکنی میتونی بعد از بدست اوردن نوع و سایز فونت حروف مربوط به اون فونت رو یکی یکی مقایسه کنی و شبیه ترین رو انتخاب کنی که برای داشتن سرعت خیلی بالا باید از پردازشهای موازی استفاده کنی و عکس هم باید bmp باشه تا قابل پردازش باشه
اگه بشه با فرمول های ریاضی حلش کرد حاضرم برم یادشون بگیرم البته بعد از امتحانات. ولی پردازش موازی چیه؟
راستی توجه کردید OCR مایکروسافت چقدر سریعه؟ همینطور که ماوس رو می کشی رو عکس انگار داری متن رو Select می کنی نه یه عکس رو.
در ضمن متن فارسی (در واقع عربی) رو هم میتونه تشخیص بده ولی خودش نخواسته این کار رو بکنه. اینو که میگم به چشم خودم دیدم. یه روز اتفاقی برام پیش اومد. البته یه مشکل داشت و اونم این بود که تمام کاراکترها از هم جدا بودند و از چپ راست درست در میومدند. مثلا «ایرانویج» شده بود «ج ی و ن ا ر ی ا»


۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۳۲:۴۳
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #10
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
مطمعنا اینها همه با فرمولهای ریاضی انجام میشه
پردازش موازی که از اسمش معلومه شما میتونین بجای اینکه عمل مقایسه رو نوبتی انجام بدین چندتایی انجام بدین
شرعت orc بستگی به تیم نویسنده و الگوریمهای بکار رفته در اون میشه هر کسی که علمشو داشته باشه میتونه انجام بده
برای متن عربی هم اگه تونسته حتما این قابلیت رو اضافه میکرد کیه که از فروش بیشتر بدش بیاد؟
شما وقتی برای بخشی سرمایه گزاری میکنی ایا اونو بطور کامل در اختیار خریدار قرار نمیدی تا به واسطه اون سود بیشتری ببری یا زحمت میکشی ولی نصف قابلیت رو تو نرم افزار قرار میدی؟
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۱۲:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mojtabamalaekeh آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 566
موضوع‌ها: 104
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۶

تشکرها : 1378
( 631 تشکر در 223 ارسال )
ارسال: #11
RE: سورس تبدیل عکس به متن رو میخواهم
lord_viper نوشته است:شما وقتی برای بخشی سرمایه گزاری میکنی ایا اونو بطور کامل در اختیار خریدار قرار نمیدی تا به واسطه اون سود بیشتری ببری یا زحمت میکشی ولی نصف قابلیت رو تو نرم افزار قرار میدی؟
من با مدرک حرف زدم چون به چشم خودم دیدم. شاید عربستان هزینه ای بابت این کار نداده. الگوریتمی که پویا باشه ورودی هر چی بهش بدی، جواب میده.
نمونه کدی که از پردازش موازی استفاده کرده باشه تو VB یا Delphi دارید؟
(یه کم پر رو تر) مطلب فارسی در این باره دارید؟


(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۶:۰۱:۱۷، توسط mojtabamalaekeh.)
۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۵:۴۶:۲۲
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] درخواست سورس پنهان شدن فرم و نمایش فقط متن لیبل ها . مجتبی میر 1 610 ۳۱-فروردین-۱۳۹۹, ۱۹:۴۱:۰۳
آخرین ارسال: مجتبی میر
  درخواست سورس uFMOD در Vb6 payamkhatib 6 1,087 ۳۰-مهر-۱۳۹۸, ۱۱:۰۳:۰۴
آخرین ارسال: payamkhatib
  ارسال متن بهlcd با کمک پرت usb Ghoghnus 1 2,520 ۰۲-مهر-۱۳۹۵, ۰۴:۳۲:۵۸
آخرین ارسال: engzhina
  سورس بلگفا اسپمر Ghoghnus 20 17,216 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۱:۳۷:۰۰
آخرین ارسال: ARASHSOFTV
  گرفتن متن فارسی و نمایش آن از فایل متنی GTAexcess 2 2,614 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۴:۰۸:۴۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  پیوست یه عکس در ویزال ... vbir96 3 2,217 ۲۴-فروردین-۱۳۹۵, ۱۵:۴۸:۳۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
Shy [فوری] خواندن فایل تکست و تبدیل آن به فایل اکسل توسط CommandButton ahmadelectron 1 2,962 ۰۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: Ghoghnus
  سورس کا با موس در ویژوال بیسیک parham2010 7 8,760 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۶:۵۴:۴۲
آخرین ارسال: aligadimkhani
Toungue کد متن متحرک از پایین به بالا رو میخوام --Milad-- 13 12,695 ۱۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۵:۴۹
آخرین ارسال: Payman62
  درخواست سورس نرم افزار فروشگاهی ِdownfile 0 1,791 ۱۴-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۲۸:۵۱
آخرین ارسال: ِdownfile

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS