امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟
نویسنده پیام
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #5
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟
دوستای خوبم لطفا سوالاتتون رو داخل فروم مطرح کنید.

رايان استار نوشته است:فرموديد كه از تسك منيجر استفاده كنم يعني با تسك منيجر يكي ديگه
مقايسه كنم؟ اسمي كه گفتيد مطمئن هستيد كه صحيح است؟ چنين اسمي در تسك منيجر نبود!!!!!!!!!!!
بخش دوم مبارزه كه بايد از گروپ پليسي استفاده بشه را بيشتر توضيح بديد.
ممنون

در وحله اول باید بگم یکی از احتمالات، وجود این برنامه روی کامپیوتر شما هست و ممکنه مشکل شما مربوط به شبه ویروس دیگه ای باشه. تازه همین خانواده NEwFolders هم انواع و اقسام خیلی مختلفی داره که حداقل اسماشون با هم فرق داره.
بدیهیه که الزاما نباید دنبال یک نام خاص در تسک منیجر بگیرید بلکه باید به دنبال نامهای نا آشنا باشید. (تازه اگه در تسک منیجر قابل رویت باشه.)
اما در این جور مواقع بهترین کار جستجو در شاخه System32 هست. باید دنبال فایلهای اجرائی بگردید که حجمی کمتر از 300KB دارن. همین تازگی ها روی سیستم قرار گرفتن و به احتمال زیاد هایدن هم هستن. از همه مهمتر اینکه فایلهای ویروس هیچ وقت شناسنامه ندارن یعنی زمانی که موس رو روی اونها ببرید به جز حجم و تاریخ ساخت چیز دیگه ای برای نمایش وجود نداره در صورتی که هر کدوم از فایلهای اجرایی اصلی ویندوز دارای شناسنامه هستند.

شما همین الان هم توسط همین کاسپری که این برنامه رو شناسائی هم نمی کنه قادرید ویروس رو پیدا کنید. کاسپر نسخه 7 به عدش دیگه ویروس اسکن نیست بلکه ویروس لب ( آزمایشگاه ویروس ) هست. یعنی شما با استفاده از این برنامه می تونیدبدون هیچ نگرانی جدیدترین ویروس ها رو آزمایش کنید و عمل کرد اونها رو زیر نظر بگیرید. کاسپر اسکای واقعا بی نظیره.

اما در مورد گروپ پلیسی :
تا قبل از این برای ویرایش اطلاعات رجیستری باید از طریق برنامه RegEdit وارد عمل می شدیم ولی ماکروسافت در ویندوز XP برنامه گروپ پلیسی رو قرار داد تا کار در رجیستری رو راحت تر و قابل فهم تر کنه.
در زمانی که برنامه RegEdit توسط برنامه هایی از این دست غیر فعال می شه راحت ترین کار استفاده از این برنامه است. باید در منوی RUn عبارت GPEdit.msc رو تایپ کنید. در اینجا به سراغ گزینه Adminstaror رفته و در قسمت Windows Explorer گزینه Remove Folder Options رو ابتدا فعال و سپس غیر فعال کنید.
همین کار رو برای بقیه گزینه ها هم انجام بدید و بعد از طریق رجیستری کلیدهای مربوط به اجرای اون رو پاک کنید تا سیستم کاملا تمیز شه.

۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۱۷:۴۷:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000

پیام‌های داخل این موضوع
تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط رايان استار - ۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۰:۲۸:۵۱,
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط XSS - ۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۱:۱۰:۲۷,
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط lord_viper - ۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۰۸:۲۳:۲۱,
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط Di Di - ۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۱۲:۳۶:۰۶,
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط Di Di - ۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۱۷:۴۷:۰۳
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط lord_viper - ۲۳-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۰۰:۵۱,
RE: تروجاناي جديد دارم، چه كار كنم؟ - توسط zer0tent - ۱۹-تير-۱۳۸۷, ۲۳:۰۹:۵۸,

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ورژن جدید ویروس دوست دارم ساغر Mr.pRoGraMmer 60 54,672 ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۱۶:۴۶
آخرین ارسال: Di Di
Exclamation سورس کد ویروس دوست دارم ساغر Mr.pRoGraMmer 0 3,534 ۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۲۶:۵۲
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  روش هاي جديد رمزي كردن ويروس ها reza_g 9 7,777 ۰۶-مرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۵۲:۳۳
آخرین ارسال: reza_g

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS