(۰۷-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۰۳:۱۵)mojtabamalaekeh نوشته است: نقل قول: من چندتا تابلو دیدم با همین ارتفاع آرم رو به بهترین شکل نشون میده ! !!!
به نظرت باید چی کار کنم
درسته من هم چند وقته که تو کف این تابلوهای روان هستم. چون تو دزفول خیلی جاها دارن از این تابلوها نصب می کنن. افکت های خیلی جالبی هم برای نمایش متن و تصویر توشون به کار رفته. ولی طبق یک اصل کزایی که میگه «در زمینه کامپیوتر بیشتر باید یاد بگیری و کمتر باید نم پس بدی» ـ طبق این اصل ـ فکر نکنم کسایی که چیزی بلد باشن به من و شما کمک کنن.
علاوه بر اون من ضعف روش های خودم رو قبول دارم.
نقل قول: روش من اینطوریه که شما متن رو با فونت کوچک در نظر میگیری (یعنی مثلا اگه تابلو 32 سطر داره یه فونتی انتخاب میکنی که ارتفاعش 32 پیکسل بشه) بعد این تصویر رو نقطه به نقطه اسکن میکنی. اگه اون نقطه روشن بود یا رنگ داشت، تو عکس بزرگ شده مختصات رو ضربدر اندازه هر پیکسل (مثلا 7) میکنی و اونجا یه دایره 7x7 میکشی... اینطوری کار خیلی راحت میشه و نتیجه خیلی بهتری میده.
این روش هم مشکلات خودش رو داره. شاید نتونیم سایز بعضی فونت ها رو طوری تنظیم کنیم که ارتفاعش 16 پیکسل باشه. به هر حال اگر جواب بده کیفیت خوبی برای نمایش متن بدست میاد ولی برای نمایش تصویر مشکل همچنان باقیست.
مشکل اینه که ما بلد نیستیم. البته فراموش نکنید که ما می توانیم.
به هر حال آقا مجتبی دستت درد نکنه که شیوه ی کار رو برام نشون دادی.
ممنون !