امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام
نویسنده پیام
fedagh آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 6
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹

تشکرها : 7
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام
سلام دوستان یه برنامه برای پروژه(درس) نوشتم که دماسنج و رطوبت سنجه چندتا مشکل داره و تا فردا هم باید تحویل بدم راهنمایی میخوام
1-متغیر temp رو می خوام فقط از -55 تا 150 بره و و اگه 150 بیشتر شد بشه -55 و بالعکس اما چون از نوع اینتجر هست تا همون اعداد میره یعنی بزرگتر از 150 و کوچکتر ااز -55 هم میره
2- و متغیر Hu هم از نوع بایت هست یعنی 0 تا 255 اما من می خوام بین 0 تا 99 بشماره و بالاتر از 99 بعدش بشه 0 و کوچکتر از 0 بشه 99 اما تا 255 میره.
3- زمانی که متغیر z بزرگتر از hu بشه یه خروجی فعال بشه، اما نمیشه، چرا؟!
دوستان لطفاً راهنمایی کنید در صورت امکان و فایل بسکامش رو هم میزارم
فایل بسکام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۵۱:۵۸، توسط fedagh.)
۱۱-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۴۷:۲۷
ارسال‌ها
پاسخ
r0b0 آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,023
موضوع‌ها: 4
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۱

تشکرها : 11881
( 14769 تشکر در 4521 ارسال )
ارسال: #2
RE: راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام
سلام لینک فایل برنامه تون ایراد داره اون و تصحیح کنید
یا فایل و همینجا آپلود کنید

در مورد مشکلتون کلا با 2 تا شرط حل میشه
برای سوال اولتون کدش میشه

کد:
if temp > 150 then temp = -50

سوال بعدیتون میشه

کد:
if temp < -50 then temp = 150

ولی این دوتا کدی که درخواست کردید صحیح نیست بهتره بصورت های زیر نوشته بشه؛

کد:
if temp > 150 then temp = 150

if temp < -50 then temp = -50

رو مینیمم و ماکزیمم مقادیر تثبیت میشه

سوال اخرتونم بهتره براش حلقه تعریف کنید
ولی با یه شرطم میتونید بنویسید نکته اینکه دوتا متغیرتون از یه جنس باشن

کد:
if z > hu then portx.y = 1

کسی را توان ستاندن تصویر رویاهایم نیست
عهد کردم قبل از مرگم نمیرم . . .








۱۲-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۰۴:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : fedagh, babyy, Ambassador
fedagh آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 6
موضوع‌ها: 3
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹

تشکرها : 7
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
RE: راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام
سلام ممنون بابت راهنمایی . منم به همین صورت نوشتم ولی نمیدونم چرا البته اون یکی که فرمودید از یه جنس باشه، از یه جنس نیست.
اینم مجدداً آدرس رو میزارم در صورت امکان کمک کنید. گیر همینم سه روز مهلت گرفتم برای تحویل ممنون میشم.
http://s8.picofile.com/file/8280517800/E...t.bas.html
۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] کانتر در بسکام questnet 6 278 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۰۸:۲۲:۵۷
آخرین ارسال: hadikh73
  [فوری] کمک از دوستان برای یک برنامه ساده questnet 7 754 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۰:۴۳:۱۳
آخرین ارسال: 1نفر
Question [سوال] مشکل در پیاده سازی در برد بورد zeinab.kh 2 592 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۳:۱۲:۱۱
آخرین ارسال: babyy
  مشکل در ارسال ودریافت داده باینری Index1 2 162 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۱۱:۵۸:۵۸
آخرین ارسال: Index1
  مشکل در انکودر Autonics saeidjan 16 10,012 ۰۴-فروردین-۱۳۹۷, ۰۴:۱۵:۴۲
آخرین ارسال: erfanyari
  درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd armin111 9 3,068 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۳۹:۲۵
آخرین ارسال: sky_man847
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 5,283 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  درخواست راهنمایی ولوم دیجیتالی sobhan6831 0 1,018 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۶, ۲۱:۱۷:۳۵
آخرین ارسال: sobhan6831
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 2,528 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: r0b0
  افکت کم نور و پر نور شدن تدریجی با بسکام؟ رسول21 19 13,877 ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۴:۲۹:۴۲
آخرین ارسال: hadikh73

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS