ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل یو اس بی به سریال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
می خوام ارتباط سریال کار کنم. ولی سیستمم پورت سریال نداره !
تبدیل یو اس بی به سریال هست ؟ اسم خاصی داره ؟ قیمتش چنده ؟
و از همه مهمتر تغییر نرم افزاری هم می خواد ؟ یعنی فقط سوکت تبدیلش رو گذاشتم همه چی تمومه و به همون روش های معمول میشه ارتباط سریال رو برقرار کرد یا دردسرهای دیگه ای هم داره ؟
ماژولهای آمادشو دیده بودم که نرم افزار هم داخل آی سی خود ماژول آمادس. کافیه شما ماژولو خریداری کنید و به کامپیوترتون متصل کنید. البته اگه خودتون کار کنین خیلی ارزونتر در میاد ولی خوب کار ماژولهای آماده هم خیلی درسته.
یه نگاهی به اینجا بندازین:
http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=88
اینا نوشتن مبدل usb به I2C ! همون سریاله ؟ پورت com چیه ؟ همون سریال ؟ کسی اینو رو ویستا تست کرده ؟!
به محض این که وصل بشن به سیستم پورت سریال اضافه میشه ؟ کار اضافه ای موقع برنامه نویسی نمیخواد ؟
من هنوز منتظرما ! I2C یا سریال ؟!
ممنون !
023
برای آخرین بار در کمال نا امیدی این تاپیک رو بالا میارم ! تو رو خوا یکی به من بگه چی باید بخرم ! ارتباط سریال ساده ! با I2C هم میشه ارتباط سریال معمولی رو راه انداخت؟
سلام
com همون سریاله. i2c یه نوع دیگه از ارتباطه که تقریبا شبیه سریاله ولی اونی که تو میخوای همون com یا RS232 هستش که به نظر من اگه آماده شو بخری راحتتره. در ضمن یه سیدی راه انداز داره که نصبش کنی یه پورت سریال مجازی برات میسازه که درواقع همون پورت یواس بی کامپوترت هستش.

اگر هم بخوای خودت درستش کنی قبلا راجع به این مطلب صحبت شده که اینجاست.
ممنون
با همون ماژول های I2C میشه ارتباط RS232 برقرار کرد ؟
من با اونا کار نکردم ولی فکر نمیکنم چون I2C با RS232 فرق داره.
از آی سی FT232 استفاده کنین . خودتون بسازین حدود 7-8 تومن هزینه داره
سلام
یه نگاه به این تاپیک کنید بعد نیست
سلام
شنیدم avr پورت usb رو ساپورت می کنه، کسی در مورد دستورات و کتابخونش چیزی می دونه؟
صفحه‌ها: 1 2