ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت دستگاه متر كننده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام.
يه مساله اي ذهن منو مشقول كرده اونم اينه كه چطور يك متر كننده اي بسازم كه avr بتونه سانتي مترشو بر روي ال سي دي نشون بده.
کدوم قسمتش ذهنت رو مشغول کرده؟؟!
اين قسمت كه چطوري طراحي كنمش
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۲۶:۱۱)اشك نوشته است: [ -> ]سلام.
يه مساله اي ذهن منو مشقول كرده اونم اينه كه چطور يك متر كننده اي بسازم كه avr بتونه سانتي مترشو بر روي ال سي دي نشون بده.
سلام...
ببین شما اگه یه محور داشته باشی که توی هر متر بتونی مثلا یه تعداد پالس که باچشمی مادون قرمز قرار داره دریافت کنی راحت میتونی متراژ رو بدست بیاری!!!!
یا اینکه با لیزر میخوای متر بزنی!!!!
کدوم؟؟؟؟
من با ليزر آشنايي ندارم اصلا .
اما يه چيزي ميخوام كه خيلي دقيق اندازه بزنه و به سانتي متر باشه و اگر نيم سانت رو هم بتونه متر بزنه كه خيلي عالي ميشه.

حالا چطوري طراحي كنم اون مادون قرمز رو؟
سلام

خوبین ؟

من یه مقاله راجع به دستگاه چرخ متر دارم که همون کاریو انجام میده شما میخواهید:

البته فعلا فقط مقاله رو میذارم که بخونید و اگر خواستید برنامه بابسکام و فایل هگز رو هم میذارمWink
بهترین و معمول تریت روش در حد امکانات ما ماژولهای اولتراسونیک هستش.
SRF02 از 30 سانت تا هفت مترو با دقت سانتی متر اندازه میگیره . توخونواده SRF حتی دقت میلیمتر هم داره.
من مقالشو قبلاً گذاشتم. یه گشتی بزنین پیداش می کنین
هادي جان من مقاله اي كه شما گذاشته بوديد رو دانلود كردم ميخونمش و اگر نياز به كد داشتم حتما مزاحمتون ميشم.

ilgar~من چيزي ميخوام كه از نيم سانت تا 999 رو برام بگيره
دوست عزيز آقا هادي من مقاله شما رو مطالعه كردم اما چيزي نبود كه به كار من بياد .
بزاريد بهتر بهتون بگم چي مد نظر من هست.

من يك سنسور متري ميخوام كه
1: كوچك باشد
2: كمترين ميزان اندازه گيري آن 0.5 سانتي متر باشد
3: واحد اندازه گيري آن به سانتي متر باشد
4: دقيق و حساس باشد و در لحظه اي فرمان را ارسال كند

همچين چيزي ميخوام كه هم ساخت راحت باشه و هم كم هزينه

متشكرم
ماژول مادون قرمز هم هست برای اینکار. ولی حداقل فاصلشون دیگه از 10 سانت کمتر نمیشه.
در کل هیچ سنسوری نسیت که 10 سانتی متر کمتر رو هم اندازه بگیره؟
صفحه‌ها: 1 2 3