ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام دوستان

تا به حال برنام ای با استفاده از دیتابیس ننوشتم ممنون میشم که کمکم کنید
من با sql 2005 دیتابیس ایجاد کردم که یه table داره با استفاده از DataGridView اونو تو C# باز کردم الان محتویات جدول رو دارم .

برنامه بانک هستش برای ایجاد حساب اطلاعات فرد رو می خام از text بگیرم و به دیتابیس اضافه کنم .در ضمن DataGridView را در فرم 1 و ورود اطلاعات از text رو تو فرم 2 قرار دادم.

هوای ما مبتدیا رو داشته باشین .
تشکر
من با 2005 کار نکردم ولی توی 2008
دو راه هستش اول استفاده از ویزارد که ساده است راه دوم استفاده از ado.net
برای شروع بهتره از ویزارد شروع کنی
جدول رو که به گرید اضافه کردی روی فرم دوبار کلیک کن می بینی که ویژوال استدیو کد fill برات نوشته
ی باتم برای اضافه کردن به جدول باید fill رو پاک کن به جاش این متد insert رو بذار تکستی .text بنویس به تعداد سل هات بعد متد fill رو دوباره فراخوانی کن

ado
ابتدا یک شی برای اتصال ایجاد میکنی یک شی برای دیتا آدپتر و یک شی برای دیتا ست
یک فرمان مینویسیم برای در ج کردن حذف کردن ......
اتصال را باز کرده فرمان را اجرا کرده و اتصال را در پایان میبندیم
شما یک SQLDataSource بنداز رو فرم و DataGridView رو بهش وصل کن
کانکشن استرینک Sqldatasource رو مقدار دهی کن و برای واکشب اطلاعات کوئری خودتو به متد SelectCommand بده

کد:
SqlDataSource1.SelectCommand="select * from table";

برای ریختن اطلاعات داخل بانک از متد InsertCommand مربوط به SqlDataSource استفاده کنید
یک روش ساده برای برداشتن گام های نخست در سی شارپ
1)
//فضا نام مربوط به ارتباط با بانک اطلاعاتی
کد:
using System.Data.OleDb;
2)
//ایجاد کانکشن و برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی
OleDbConnection con = new OleDbConnection();
con.ConnectionString = "Provider=sqlOLEDB;Data Source=.;Initial Catalog=YourDBName;Integrated Security=sspi;Persist Security Info=True";
con.Open();
//پرس جوی بررسی تکراری نبودن شماره اشتراک مشتری
کد:
string query = "select * from [customer] where [custid]='" + tbCid .Text  + "'";
OleDbCommand dbcom = new OleDbCommand(query, con);
//خواندن اطلاعات از دیتا بیس
کد:
OleDbDataReader reader = dbcom.ExecuteReader();
//در صورتی که کد اشتارک وارد شده تکراری بود
کد:
if (reader.Read())
{
MessageBox.Show("شماره اشتراک تکراری است");
}
else
//در غیر این صورت
{
//پرس و جو مربوط به ثبت مشتری جدید
کد:
query = "Insert into customer(custid,cname,cphone,caddress) Values('" + tbCid.Text  + "','" + tbCname.Text  + "','" + tbCphone .Text  + "','" + tbCaddress .Text  + "')";
OleDbCommand cmd2 = new OleDbCommand(query, con);
//ویرایش ، حذف و درج در دیتا بیس
کد:
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
da.InsertCommand = cmd2;
cmd2.ExecuteNonQuery();
MessageBox.Show("مشتری با موفقیت ثبت شد ");
}
reader.Close();
con.Close();
بهترين راه اينه كه شما از همين ابتاي شروع كار يه كلاس ايجاد كنيد و متدهاي مورد استفادتون رو به تدريج بهش اضافه كنيد .
با اين كار يه كم وقت ميذاري ولي خيلي بهتر و كاربردي به نتيجه ميرسي
(۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۴:۲۳:۲۷)hamidsina نوشته است: [ -> ]بهترين راه اينه كه شما از همين ابتاي شروع كار يه كلاس ايجاد كنيد و متدهاي مورد استفادتون رو به تدريج بهش اضافه كنيد .
با اين كار يه كم وقت ميذاري ولي خيلي بهتر و كاربردي به نتيجه ميرسي
مهندس تا این حد اگه بود که این سوالو نمیپرسید

بله استاد
حالا اگه اين دوستمون هنوز موفق نشده اينجا بگه من تا اون جايي كه بتونم كمكش ميكنم
سلام به همه
من توی sql جدول ساختم
بعد وقتی میخام توی سی شارپ به پایگان داده ام وصل بشم میگه : login failed , واز con.open ایراد میگیره همه چیزو چک کردم درسته به نظر شما مشکل از کجاست؟
کدتو بزار اینجا برسی بشه
این سورسه
کد:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.SqlClient;





namespace WindowsApplication15
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }
        bool newmode;
        DataSet ds = new DataSet();
        string strsql;
        
      
        
      
       string strcon = "data source =ALI-29618BFA74D\\SQLEXPRESS;initial catalog=sttable12;integrated security=true";
      
        SqlDataAdapter da;
      
        SqlConnection con;
        DataRow newrow;
        SqlCommandBuilder cb;


        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
        {
          
newmode = false;
            strsql ="select * from sttable";
           con = new SqlConnection(strcon);
           con.Open();
           da = new SqlDataAdapter(strsql, con);
           da.Fill(ds, "sttable");
            textBox2.DataBindings.Add(new Binding("text",ds,"sttable.stno"));
            con.Close();




            
  
        }
        private void empty()
        {
            textBox1.Text="";
            textBox2.Text="";
            textBox3.Text="";
            textBox4.Text="";
            textBox5.Text="";
        }
    }
}
و توی sql هم جدول دارم
به عبارتی
وقتی از طریق خود sql میخوام به جدوم جوین بشم میشه اما وقتی با سی شارپ میخوام جوین بشم نمیشه و از con.opn ایراد میگیره
شات اسکرین زیر رو ببینید از پیغامش یه عکس گرفتم

http://rapidshare.com/files/454630704/untitled.JPG
مرسی
دوست عزیز من برای اتصال به بانک واستفاده از بانک از یه کلاس ساده استفاده میکنم
اگه دوست داشته باشید بزارم واستون!
خیلی کارم را ساده کرده
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5