امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
نویسنده پیام
sajadking_101 آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام دوستان

تا به حال برنام ای با استفاده از دیتابیس ننوشتم ممنون میشم که کمکم کنید
من با sql 2005 دیتابیس ایجاد کردم که یه table داره با استفاده از DataGridView اونو تو C# باز کردم الان محتویات جدول رو دارم .

برنامه بانک هستش برای ایجاد حساب اطلاعات فرد رو می خام از text بگیرم و به دیتابیس اضافه کنم .در ضمن DataGridView را در فرم 1 و ورود اطلاعات از text رو تو فرم 2 قرار دادم.

هوای ما مبتدیا رو داشته باشین .
تشکر
۲۲-آذر-۱۳۸۹, ۰۱:۱۷:۱۶
ارسال‌ها
پاسخ
سجاد ش آفلاین
كاربر تک ستاره
*

ارسال‌ها: 25
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹

تشکرها : 2
( 8 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
من با 2005 کار نکردم ولی توی 2008
دو راه هستش اول استفاده از ویزارد که ساده است راه دوم استفاده از ado.net
برای شروع بهتره از ویزارد شروع کنی
جدول رو که به گرید اضافه کردی روی فرم دوبار کلیک کن می بینی که ویژوال استدیو کد fill برات نوشته
ی باتم برای اضافه کردن به جدول باید fill رو پاک کن به جاش این متد insert رو بذار تکستی .text بنویس به تعداد سل هات بعد متد fill رو دوباره فراخوانی کن

ado
ابتدا یک شی برای اتصال ایجاد میکنی یک شی برای دیتا آدپتر و یک شی برای دیتا ست
یک فرمان مینویسیم برای در ج کردن حذف کردن ......
اتصال را باز کرده فرمان را اجرا کرده و اتصال را در پایان میبندیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۳۲:۰۸، توسط سجاد ش.)
۲۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۲۶:۳۶
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #3
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
شما یک SQLDataSource بنداز رو فرم و DataGridView رو بهش وصل کن
کانکشن استرینک Sqldatasource رو مقدار دهی کن و برای واکشب اطلاعات کوئری خودتو به متد SelectCommand بده

کد:
SqlDataSource1.SelectCommand="select * from table";

برای ریختن اطلاعات داخل بانک از متد InsertCommand مربوط به SqlDataSource استفاده کنید

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۲-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۰۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : godvb
omidmohamadi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹

تشکرها : 2
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
یک روش ساده برای برداشتن گام های نخست در سی شارپ
1)
//فضا نام مربوط به ارتباط با بانک اطلاعاتی
کد:
using System.Data.OleDb;
2)
//ایجاد کانکشن و برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی
OleDbConnection con = new OleDbConnection();
con.ConnectionString = "Provider=sqlOLEDB;Data Source=.;Initial Catalog=YourDBName;Integrated Security=sspi;Persist Security Info=True";
con.Open();
//پرس جوی بررسی تکراری نبودن شماره اشتراک مشتری
کد:
string query = "select * from [customer] where [custid]='" + tbCid .Text  + "'";
OleDbCommand dbcom = new OleDbCommand(query, con);
//خواندن اطلاعات از دیتا بیس
کد:
OleDbDataReader reader = dbcom.ExecuteReader();
//در صورتی که کد اشتارک وارد شده تکراری بود
کد:
if (reader.Read())
{
MessageBox.Show("شماره اشتراک تکراری است");
}
else
//در غیر این صورت
{
//پرس و جو مربوط به ثبت مشتری جدید
کد:
query = "Insert into customer(custid,cname,cphone,caddress) Values('" + tbCid.Text  + "','" + tbCname.Text  + "','" + tbCphone .Text  + "','" + tbCaddress .Text  + "')";
OleDbCommand cmd2 = new OleDbCommand(query, con);
//ویرایش ، حذف و درج در دیتا بیس
کد:
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
da.InsertCommand = cmd2;
cmd2.ExecuteNonQuery();
MessageBox.Show("مشتری با موفقیت ثبت شد ");
}
reader.Close();
con.Close();
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۱۱:۴۷، توسط Ghoghnus.)
۲۲-بهمن-۱۳۸۹, ۱۱:۲۳:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : king.bibak
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #5
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
بهترين راه اينه كه شما از همين ابتاي شروع كار يه كلاس ايجاد كنيد و متدهاي مورد استفادتون رو به تدريج بهش اضافه كنيد .
با اين كار يه كم وقت ميذاري ولي خيلي بهتر و كاربردي به نتيجه ميرسي

۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۲۳:۲۷
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #6
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۲۳:۲۷)hamidsina نوشته است: بهترين راه اينه كه شما از همين ابتاي شروع كار يه كلاس ايجاد كنيد و متدهاي مورد استفادتون رو به تدريج بهش اضافه كنيد .
با اين كار يه كم وقت ميذاري ولي خيلي بهتر و كاربردي به نتيجه ميرسي
مهندس تا این حد اگه بود که این سوالو نمیپرسید


[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۸:۵۳:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 210
موضوع‌ها: 67
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۶

تشکرها : 94
( 22 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #7
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
بله استاد
حالا اگه اين دوستمون هنوز موفق نشده اينجا بگه من تا اون جايي كه بتونم كمكش ميكنم

۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۳۶:۳۸
ارسال‌ها
پاسخ
king.bibak آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 20
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #8
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام به همه
من توی sql جدول ساختم
بعد وقتی میخام توی سی شارپ به پایگان داده ام وصل بشم میگه : login failed , واز con.open ایراد میگیره همه چیزو چک کردم درسته به نظر شما مشکل از کجاست؟
۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۰۰:۲۱:۰۵
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #9
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
کدتو بزار اینجا برسی بشه

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۳۸:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
king.bibak آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 20
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #10
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
این سورسه
کد:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.SqlClient;





namespace WindowsApplication15
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }
        bool newmode;
        DataSet ds = new DataSet();
        string strsql;
        
      
        
      
       string strcon = "data source =ALI-29618BFA74D\\SQLEXPRESS;initial catalog=sttable12;integrated security=true";
      
        SqlDataAdapter da;
      
        SqlConnection con;
        DataRow newrow;
        SqlCommandBuilder cb;


        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
        {
          
newmode = false;
            strsql ="select * from sttable";
           con = new SqlConnection(strcon);
           con.Open();
           da = new SqlDataAdapter(strsql, con);
           da.Fill(ds, "sttable");
            textBox2.DataBindings.Add(new Binding("text",ds,"sttable.stno"));
            con.Close();




            
  
        }
        private void empty()
        {
            textBox1.Text="";
            textBox2.Text="";
            textBox3.Text="";
            textBox4.Text="";
            textBox5.Text="";
        }
    }
}
و توی sql هم جدول دارم
به عبارتی
وقتی از طریق خود sql میخوام به جدوم جوین بشم میشه اما وقتی با سی شارپ میخوام جوین بشم نمیشه و از con.opn ایراد میگیره
شات اسکرین زیر رو ببینید از پیغامش یه عکس گرفتم

http://rapidshare.com/files/454630704/untitled.JPG
مرسی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۱۲:۵۷، توسط Ghoghnus.)
۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۱۸:۴۲:۲۷
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,480
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1646
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #11
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
دوست عزیز من برای اتصال به بانک واستفاده از بانک از یه کلاس ساده استفاده میکنم
اگه دوست داشته باشید بزارم واستون!
خیلی کارم را ساده کرده

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مهر-۱۳۹۳, ۲۱:۴۵:۳۳، توسط Ghoghnus.)
۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۳۷:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] اتصال به دیتابیس SQL Server - چهار عمل اصلی در #C crafcrab 4 2,549 ۰۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۴۲:۳۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کار با دیتابیس کلاینت ها در وبسایتasp.net taksa2012 6 3,632 ۲۵-اسفند-۱۳۹۴, ۲۰:۴۸:۵۱
آخرین ارسال: lord_viper
  مشكل اتصال سوكت در شبكه mahdi321 5 3,323 ۲۹-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mahdi321
  انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس iran58 9 18,286 ۲۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۱:۴۸:۴۴
آخرین ارسال: Ehsannozari
  [سوال] فرم ساختن connectionstrin برای اتصال به SQLSERVER cnmeysam 2 2,697 ۲۰-تير-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۵۲
آخرین ارسال: cnmeysam
  برسی اتصال به اینرنت Ghoghnus 0 1,896 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۴۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به mysqlتحت وب در سی شارپ taksa2012 1 2,986 ۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نحوه ورود اطلاعات در یک سایت در فرم C# farabi 2 2,843 ۱۶-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۳۹:۴۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] مشكل در اتصال به بانك ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 9 7,900 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۲۰:۱۱
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  [سوال] خواندن اطلاعات از طریق axMSComm aliramazani 4 3,399 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۱۲
آخرین ارسال: aliramazani

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS