امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
نویسنده پیام
king.bibak آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 20
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #12
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
اره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و چون من تازه کار هستم اگه ممکنه یه کم توضیح بدید
ممنون
۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۳۴:۰۱
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #13
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
معمولا کانکشن استرینگ به صورت زیر هست

کد:
string strcon = "server=.;trusted_connection=yes;database=dbname";
به جای dbname اسم دیتابیس خودتو بزار

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۴۱:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : king.bibak
king.bibak آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 20
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #14
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
بازم مشکلم حل نشد
همه چیز درسته
وقتی میخوام با sql به جدول هام کانت بشم میتونم کانتک بشم
ولی با سی شارپ نمیتونم به sql کانتکت بشم
۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۴:۰۵:۴۶
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #15
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۳۴:۰۱)king.bibak نوشته است: اره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و چون من تازه کار هستم اگه ممکنه یه کم توضیح بدید
ممنون

با این کار کردن خیلی ساد است
دانلود
فقط یه کلاس ازش بساز و استفاده کن ازش
اگه بازم نشد بگو تا راهنمایی کنم


[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۴:۴۰:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : king.bibak
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,334
موضوع‌ها: 231
تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۳

تشکرها : 1250
( 2631 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #16
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام

من چند ماه پیش یه کلاس برای کار با دیتابیس نوشتم

بنظر خودم کامله

اینم نمونه استفاده ازش
اگه ایرادی توش بود بگین تا رفع کنم .


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   dbSample1.rar (اندازه: 338.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 378)

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)


تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۵۷:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : king.bibak, HoseinVig, saeed_nami
king.bibak آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 20
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #17
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۵۷:۵۸)hamed_Arfaee نوشته است: سلام

من چند ماه پیش یه کلاس برای کار با دیتابیس نوشتم

بنظر خودم کامله

اینم نمونه استفاده ازش
اگه ایرادی توش بود بگین تا رفع کنم .

خیلی کامل بود مرسی همه چیز یکجا
ولی من تازه کار هستم
اما بازم ممنون خیلی باحال بود
(۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۴:۴۰:۰۰)Wolf_delta نوشته است:
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۳۴:۰۱)king.bibak نوشته است: اره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و چون من تازه کار هستم اگه ممکنه یه کم توضیح بدید
ممنون

با این کار کردن خیلی ساد است
دانلود
فقط یه کلاس ازش بساز و استفاده کن ازش
اگه بازم نشد بگو تا راهنمایی کنم

سلام
مرسی دیدمش
همچین چیزی ندیده بودم اگه ممکنه یه کم توضیح بدید براش
با تشکر
(۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۴:۴۰:۰۰)Wolf_delta نوشته است:
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۳۴:۰۱)king.bibak نوشته است: اره ممنون میشم اگه راهنماییم کنید و چون من تازه کار هستم اگه ممکنه یه کم توضیح بدید
ممنون

با این کار کردن خیلی ساد است
دانلود
فقط یه کلاس ازش بساز و استفاده کن ازش
اگه بازم نشد بگو تا راهنمایی کنم
فکر کنم این using System.Data.OleDb; برای اکسس استفاده میشه درسته؟
یعنی برای sql هم جواب میده؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۹:۳۰:۰۱، توسط king.bibak.)
۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۱۹:۰۲:۴۲
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #18
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
کد:
data_access d = new data_access();
            if (d.fnGetDataConnection())
            {
                d.fnDataReader("select * from TBL","VTBL");
                dataGridView1.DataSource = d.dSet.Tables["VTBL"];
                d.fnRunCommand("insert into TBL(code,name) values (1,'mohamamd')");

            }
البته اول باید اسم بانکت را توی کلاس جاگزین کنی الان مای بانک هستش
اگه بازم مشکلی بود در خدمتم

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۱۱-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۵۵:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : king.bibak
king.bibak آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 20
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۰

تشکرها : 7
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #19
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
مرسی اکی شدم
۱۲-فروردین-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸:۲۹
ارسال‌ها
پاسخ
reptal آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 9
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱

تشکرها : 4
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #20
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام دوستان عزیز
مشکل من هم در همین زمینه هست ولی نمی دونم که آیا اشکال از طریقه ایجاد بانک اطلاعاتیم هست یا طریقه اتصال دادنم؟
من بانک اطلاعاتی رو از طریق راست کلیک کردن و انخاب گزینه new database ایجاد می کنم بعد جداول رو درست می کنم
بعد تو سی شارپ data grid رو با بانک اطلاعاتی ارتباط می دم که اصلا" نمیشناسه
نمی دونم از سرور اشکال میگیره یا از یه جای دیگه هست؟
لطفا" اگر امکان داره کمک کنید(طوری که متوجه بشم. آخه من زیاد وارد نیستم)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۷:۵۷:۱۷، توسط reptal.)
۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۷:۴۶:۵۸
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #21
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۷:۴۶:۵۸)reptal نوشته است: سلام دوستان عزیز
مشکل من هم در همین زمینه هست ولی نمی دونم که آیا اشکال از طریقه ایجاد بانک اطلاعاتیم هست یا طریقه اتصال دادنم؟
من بانک اطلاعاتی رو از طریق راست کلیک کردن و انخاب گزینه new database ایجاد می کنم بعد جداول رو درست می کنم
بعد تو سی شارپ data grid رو با بانک اطلاعاتی ارتباط می دم که اصلا" نمیشناسه
نمی دونم از سرور اشکال میگیره یا از یه جای دیگه هست؟
لطفا" اگر امکان داره کمک کنید(طوری که متوجه بشم. آخه من زیاد وارد نیستم)
برای بانکتون چه جداولی ایجاد کردین؟
کانکشن استرینگتون به چه صورته؟



[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۸:۵۳:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
reptal آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 9
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱

تشکرها : 4
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #22
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
فقط 2 تا جدول درست کردم چون دیدم کار نمی کنه ادامه ندادم
سورس برنامه ای که نوشتم رو براتون می زارم
اول صورت مسئله رو خدمتتون عرض کنم: می خام برنامه مکانیزاسییوم انجمن ام اس رو بنویسم که بیماران و اطلاعاتشون رو از طریق کامپیوتر ثبتنام کنه
کد php:
کد connection

using System
;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Data.SqlClient;

namespace 
project1
{
 class 
connection
 
{
 public 
string StrCon = @"Data Source=(local);Initial Catalog=Proje;Integrated Security=True";
 public 
SqlConnection con;

 public 
void Connecting()
 {
 
con = new SqlConnection(StrCon);
 }
 }
}
/////////////////
کد database
using System
;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Data;
using System.Data.SqlClient;
using System.Windows.Forms;

namespace 
project1
{
 class 
database
 
{
 public 
void showdata(DataGridView v1string s)
 {
 
SqlConnection objconnection = new SqlConnection("datasource=(local);initial catalog=project;integrated security=true");
 
objconnection.Open();
 
SqlCommand objcommand = new SqlCommand(s,objconnection);
 
object[] = new object[15];
 
SqlDataReader objdatareader = new SqlDataReader();
 while (
objdatareader.Read())
 {
 
objdatareader.GetSqlValues(x);
 
v1.Rows.Add(x);
 }
 
objconnection.Close();
 }
 public 
void managedata(string s)
 {
 
SqlConnection objconnection = new SqlConnection("datasource=(local);initial catalog=project;integrated security=true");
 
objconnection.Open();
 
SqlCommand cmd1 = new SqlCommand(sobjconnection);
 
cmd1.ExecuteNonQuery();
 
objconnection.Close();
 }
 
internal void showdata2(string s)
 {
 throw new 
NotImplementedException();


 }
 }
}
//////////////////////
کد دکمه ثبت
using System
;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.SqlClient;
namespace 
project1
{
 public 
partial class frmbimar Form
 
{
 
database objclass=new database ();
 
connection objCon=new connection ();
 public static 
string s;

 public 
frmbimar()
 {
 
InitializeComponent();
 }
 public 
void showData()
 {
 
dgv2.Rows.Clear();
 
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
 
cmd.CommandText "SELECT * FROM tblBimaran order by CodeShenasaie asc ";
 
objCon.Connecting();
 
cmd.Connection objCon.con;
 
objCon.con.Open();
 try
 {
 
SqlDataReader dr cmd.ExecuteReader();
 
object[] = new object[14];
 while (
dr.Read())
 {
 
dr.GetValues(x);
 
dgv2.Rows.Add(x);
 }
 }
 catch (
Exception exp)
 {
 
MessageBox.Show("خطا در پایگاه داده : " exp.Message);
 }
 finally
 {

 
objCon.con.Close();
 }
 }


 private 
void frmbimar_Load(object senderEventArgs e)
 {

 }

 private 
void toolStripButton1_Click(object senderEventArgs e)
 {
 if (
rdoFemale.Checked == true)

 
"زن";
 else if (
rdoMale.Checked == true)
 
"مرد";

 
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
 
cmd.CommandText "insert into tblBimaran(CodeShenasaie,Name,Family,CodeMelli,Birthday,***,SaleBimari,DrName,Tahsilat,Bime,Daru,City,TellNo,Address) values(@ID,@name,@family,@codeMelli,@birthday,@***,@dateTashkhis,@drName,@tahsilat,@bime,@daru,@city,@tell,@address)";
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@ID"txtCodeShenasaie.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@name"txtName.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@family"txtFamily.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@codeMelli"txtCodeMelli.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@birthday"txtBirthDay.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@***"s);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@dateTashkhis"txtYear.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@drName"txtDrName.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@tahsilat"cmoTahsilat.SelectedItem);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@bime"cmoTypeBime.SelectedItem);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@daru"txtDaru.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@city"txtShahr.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@tell"txtTellNo.Text);
 
cmd.Parameters.AddWithValue("@address"txtAddress.Text);

 
objCon.Connecting();
 
cmd.Connection objCon.con;
 
objCon.con.Open();

 try
 {
 
cmd.ExecuteNonQuery();
 
MessageBox.Show("اطلاعات مورد نظر با موفقیت درج شد");


 }
 catch (
Exception exp)
 {
 
MessageBox.Show(" به دلیل خطای زیر داده درج نشد" exp.Message);
 }
 finally
 {
 
objCon.con.Close();
 }
 
ClearObject();
 
dgv2.Rows.Clear();
 
showData();
 }
 }
 }

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰:۳۱، توسط reptal.)
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۹:۳۱:۵۶
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] اتصال به دیتابیس SQL Server - چهار عمل اصلی در #C crafcrab 4 2,588 ۰۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۴۲:۳۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کار با دیتابیس کلاینت ها در وبسایتasp.net taksa2012 6 3,663 ۲۵-اسفند-۱۳۹۴, ۲۰:۴۸:۵۱
آخرین ارسال: lord_viper
  مشكل اتصال سوكت در شبكه mahdi321 5 3,372 ۲۹-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mahdi321
  انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس iran58 9 18,433 ۲۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۱:۴۸:۴۴
آخرین ارسال: Ehsannozari
  [سوال] فرم ساختن connectionstrin برای اتصال به SQLSERVER cnmeysam 2 2,716 ۲۰-تير-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۵۲
آخرین ارسال: cnmeysam
  برسی اتصال به اینرنت Ghoghnus 0 1,916 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۴۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به mysqlتحت وب در سی شارپ taksa2012 1 3,011 ۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نحوه ورود اطلاعات در یک سایت در فرم C# farabi 2 2,868 ۱۶-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۳۹:۴۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] مشكل در اتصال به بانك ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 9 7,985 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۲۰:۱۱
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  [سوال] خواندن اطلاعات از طریق axMSComm aliramazani 4 3,437 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۱۲
آخرین ارسال: aliramazani

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS