امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
نویسنده پیام
iran58 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 153
موضوع‌ها: 115
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸

تشکرها : 25
( 14 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #1
انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
چگونه مي توان اطلاعات بانك اطلاعاتي ام را به تكست باكس هاي مربوطه انتقال بدهم
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۲۹:۴۴
ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 272
موضوع‌ها: 15
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۳

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #2
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
چون کلی سؤال کردی منم کلی جواب ميدم:
اول اطلاعات رو ميخونی بعد ميدی به textbox

شوخی بود
از چه بانکی استفاده ميکنی؟

Root is not accessible
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
iran58 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال‌ها: 153
موضوع‌ها: 115
تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸

تشکرها : 25
( 14 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #3
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۲۴)PouriaAmid نوشته است: چون کلی سؤال کردی منم کلی جواب ميدم:
اول اطلاعات رو ميخونی بعد ميدی به textbox

شوخی بود
از چه بانکی استفاده ميکنی؟
سلام
باتشكر
ازSql2005
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۲۰:۴۷
ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 272
موضوع‌ها: 15
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۳

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #4
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
يه سر به MSDN بزن
http://msdn.microsoft.com/de-de/library/...ction.aspx

Root is not accessible
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۳۸:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : iran58
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 2,192
موضوع‌ها: 70
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۴

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #5
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
میگم شما رفتی آلمان ، زبون آلمانی بیشتر بلدی از انگلیسی؟ همه سایتا رو آلمانی میخونی؟ Biggrin
http://msdn.microsoft.com/en-gb/library/...ction.aspx

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۵۴:۵۴، توسط ajlajlajl.)
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۵۴:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 272
موضوع‌ها: 15
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۳

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #6
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
آها
شرمنده من msdn رو که ميزنم خودش آلمانی ميشه

Root is not accessible
۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۱۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
nargesbm آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۲۰:۴۷)iran58 نوشته است:
(۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۲۴)PouriaAmid نوشته است: چون کلی سؤال کردی منم کلی جواب ميدم:
اول اطلاعات رو ميخونی بعد ميدی به textbox

شوخی بود
از چه بانکی استفاده ميکنی؟
سلام
باتشكر
ازSql2005

۱۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۰۱:۴۳
ارسال‌ها
پاسخ
Babak-Magic آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۸

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #8
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
درود
شما میتونین با sqldatareader اطلاعات رو بگیرید و در فیلد های مشخص بریزید و فیلد هارو بعد از پر کردن در تکست باس ها بریزید این هم یک نمونه:

کد:
public void ShowWord()
{
string sql = "select top 1 word,meaning from word order by newid()";
cmd = new SqlCommand(sql, con);
SqlDataReader dr;
dr = cmd.ExecuteReader();
if (dr.Read())
{
this.Word = dr.GetValue(0).ToString();
this.Meaning = dr.GetValue(1).ToString();
dr.Close();
con.Close();
}
}

درود
شما میتونین با sqldatareader اطلاعات رو بگیرید و در فیلد های مشخص بریزید و فیلد هارو بعد از پر کردن در تکست باس ها بریزید این هم یک نمونه:

کد:
public void ShowWord()
{
string sql = "select top 1 word,meaning from word order by newid()";
cmd = new SqlCommand(sql, con);
SqlDataReader dr;
dr = cmd.ExecuteReader();
if (dr.Read())
{
this.Word = dr.GetValue(0).ToString();
this.Meaning = dr.GetValue(1).ToString();
dr.Close();
con.Close();
}
}
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۳۰:۳۹، توسط Babak-Magic.)
۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۲۹:۵۷
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sadra1234
vierso آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 9
موضوع‌ها: 5
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱

تشکرها : 2
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #9
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
سلام ، این کد را از پروژه خودم برداشتم و طبق همین برای پروژه خودت استفاده کن :
کد php:
SqlCommand objcommand = new SqlCommand();
           
DataTable objDTbl = new DataTable();
           
objcommand.Connection connectdb;
           
objcommand.CommandText "select * from TblStudent where SID=N'" hel.getid() + "'and CodeMelli=N'" hel.getmeli() + "'";
           
connectdb.Open();
           
objDTbl.Load(objcommand.ExecuteReader());
           
connectdb.Close();
           if (
objDTbl.Rows.Count >= 1)
           {
               
lblid.DataBindings.Add("text"objDTbl"SID");
               
lblnam.DataBindings.Add("text"objDTbl"FName");
               
lblmaghtah.DataBindings.Add("text"objDTbl"Dovre");
               
lblreshte.DataBindings.Add("text"objDTbl"Reshte");
               
textBox3_scode.DataBindings.Add("text"objDTbl"sid");
               
txt_id_st.DataBindings.Add("text"objDTbl"sid");
               
txt_cod_card.DataBindings.Add("text"objDTbl"IDCard");
           } 
خیلی راحته ولی باید هم یکم بلد باشین که چرا این مقادیر بکار برده شده است !
اون hel.getid() مقدار ذخیره شده کد کاربری تو متغییر ایستا را باز میگردونه و مقادیر مربوط به کاربر لاگین کرده فعلی را نشون میده ، اگه شما به این قسمت نیاز ندارید میتونید اینجا را تغییر بدید .
با تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۴:۱۳، توسط babyy.)
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۳۱:۲۰
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
Ehsannozari آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 2
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۲

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #10
RE: انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس
با سلام
بهتره که یک ابزار formview به صفحه اضافه کنی و فیلد مورد نظرتو به تکست باکس ارتباط بدی و در نهایت دیتاسوزس بانکتو بهش متصل کنی

پس برو و درمورد ابزار Formview سرچ کن

موفق باشی...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۱:۵۰:۳۱، توسط Ehsannozari. دلیل ویرایش: Ehsan Nozari )
۲۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۱:۴۸:۴۴
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات sajadking_101 46 68,271 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۰۵
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] ارتباط و انتقال چند فرم moyjon 3 3,550 ۲۶-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۲۸:۵۹
آخرین ارسال: moyjon
  [سوال] خواندن اطلاعات از طریق axMSComm aliramazani 4 3,436 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۱۲
آخرین ارسال: aliramazani
  انتقال اطلاعات جستجو شده Smoke_1110 17 12,340 ۱۰-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۲:۳۸
آخرین ارسال: HoseinVig
  [سوال] انتقال اطلاعات doooste_2002 2 2,627 ۱۳-تير-۱۳۹۲, ۰۵:۴۹:۵۴
آخرین ارسال: doooste_2002
  [سوال] انتقال اطلاعات از تيبل SQL SERVER به تيبل ديگه hamed_Arfaee 1 1,905 ۱۸-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۲۱:۴۶
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
  انتقال اطلاعات از بانك اطلاعاتي به يك كمبوباكس iran58 2 4,813 ۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۱۷:۲۵:۳۹
آخرین ارسال: lord_viper
  انتقال اطلاعات از پايگاه داده به listview 0elnaz0 3 5,736 ۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۴۵:۱۳
آخرین ارسال: Babak-Magic
  نوشتن اطلاعات یک جدول به صورت فایل xml در یک فایل xml Ghoghnus 0 2,752 ۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۱۸:۰۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نشان دادن اطلاعات دریک كموباكس iran58 2 3,890 ۲۰-فروردین-۱۳۹۰, ۱۷:۲۰:۵۹
آخرین ارسال: hamedalto

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS