امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل در اتصال به بانك
نویسنده پیام
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 739
موضوع‌ها: 147
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #1
مشكل در اتصال به بانك
فايل ديتابيس رو اتچ كردم اما باز هم موقه اجرا از خط con.Open(); ايراد ميگيره


فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Taxi Telephoni.zip (اندازه: 1.52 MB / تعداد دفعات دریافت: 10)

Exclamation
۱۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۹
ارسال‌ها
پاسخ
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 739
موضوع‌ها: 147
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشكل در اتصال به بانك
هيچكس نميدونه ؟

Exclamation
۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۹
ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,948
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5188
( 9872 تشکر در 2649 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشكل در اتصال به بانك
از تو managment stodio نیگاه انداختی دیتابیس وجود داشت؟
براش یوزر پس اگه ساختی تست کردی باهاش لاگین شدی؟
کانکشن استرینگت چه شکلیه؟

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω, Ghoghnus
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 739
موضوع‌ها: 147
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #4
RE: مشكل در اتصال به بانك
(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۱۳)lord_viper نوشته است: از تو managment stodio نیگاه انداختی دیتابیس وجود داشت؟
براش یوزر پس اگه ساختی تست کردی باهاش لاگین شدی؟
کانکشن استرینگت چه شکلیه؟

سلام
آره ديتابيس درست اتچ شده .
همون اول برنامه يوزر پس ميگيره چون كه نميتونه به پايگاه وصل بشه ارور ميزنه.

اينم استرينگ:

کد:
public void Connect()
        {
            string strcs = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|DBTaxiTel.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
            con.ConnectionString = strcs;
            con.Open();
        }

Exclamation
۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۳۱:۵۵
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #5
RE: مشكل در اتصال به بانك
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۳۱:۵۵)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است:
(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۱۳)lord_viper نوشته است: از تو managment stodio نیگاه انداختی دیتابیس وجود داشت؟
براش یوزر پس اگه ساختی تست کردی باهاش لاگین شدی؟
کانکشن استرینگت چه شکلیه؟

سلام
آره ديتابيس درست اتچ شده .
همون اول برنامه يوزر پس ميگيره چون كه نميتونه به پايگاه وصل بشه ارور ميزنه.

اينم استرينگ:

کد:
public void Connect()
        {
            string strcs = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|DBTaxiTel.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
            con.ConnectionString = strcs;
            con.Open();
        }

کانکشن استرینگ شما برای SQLEXPRESS درست شده باید SQLEXPRESS نصب باشه یا کلا کانکشن استرینگتون را عوض کنید

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۶:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 739
موضوع‌ها: 147
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #6
RE: مشكل در اتصال به بانك
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۶:۱۹)Ghoghnus نوشته است:
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۳۱:۵۵)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است:
(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۱۳)lord_viper نوشته است: از تو managment stodio نیگاه انداختی دیتابیس وجود داشت؟
براش یوزر پس اگه ساختی تست کردی باهاش لاگین شدی؟
کانکشن استرینگت چه شکلیه؟

سلام
آره ديتابيس درست اتچ شده .
همون اول برنامه يوزر پس ميگيره چون كه نميتونه به پايگاه وصل بشه ارور ميزنه.

اينم استرينگ:

کد:
public void Connect()
        {
            string strcs = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|DBTaxiTel.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
            con.ConnectionString = strcs;
            con.Open();
        }

کانکشن استرینگ شما برای SQLEXPRESS درست شده باید SQLEXPRESS نصب باشه یا کلا کانکشن استرینگتون را عوض کنید

از كجا معلومه کانکشن استرینگ برای SQLEXPRESS درست شده ؟
و اينكه چطوري بايد کلا کانکشن استرینگتون رو عوض كرد ؟

Exclamation
۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۰۳:۲۹:۲۲
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #7
RE: مشكل در اتصال به بانك
(۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۰۳:۲۹:۲۲)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است:
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۶:۱۹)Ghoghnus نوشته است:
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۰:۳۱:۵۵)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است:
(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۱۳)lord_viper نوشته است: از تو managment stodio نیگاه انداختی دیتابیس وجود داشت؟
براش یوزر پس اگه ساختی تست کردی باهاش لاگین شدی؟
کانکشن استرینگت چه شکلیه؟

سلام
آره ديتابيس درست اتچ شده .
همون اول برنامه يوزر پس ميگيره چون كه نميتونه به پايگاه وصل بشه ارور ميزنه.

اينم استرينگ:

کد:
public void Connect()
        {
            string strcs = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|DBTaxiTel.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
            con.ConnectionString = strcs;
            con.Open();
        }

کانکشن استرینگ شما برای SQLEXPRESS درست شده باید SQLEXPRESS نصب باشه یا کلا کانکشن استرینگتون را عوض کنید

از كجا معلومه کانکشن استرینگ برای SQLEXPRESS درست شده ؟
و اينكه چطوري بايد کلا کانکشن استرینگتون رو عوض كرد ؟

از اینجا
کد:
Data Source=.\SQLEXPRESS
ساده ترین راه اینه که از منوی view گزینه server explorer را انتخاب کنید بعد روی data Connetctions راست کلیک کرده و گزینه new connection را انتخاب کنید
اسم server name را . بگذارید تا تمام دیتابیس های اتچ شده(یا ساخته شده در اس کیو ال) برای شما لیست شود بعد دیتابیس خودتون را انتخاب کنید و اوکی بزنید!دیتابیس شما در سرور اکسپلورر ادد شد الان روی ان راست کلیک بزنید وپروپرتیس الان کانکشن استرینگ شما در سمت چپ نمایش داده میشود میتوانید کپی کنید و جای گزین این کانکشن استرینگ کنید
البته به نظر من اگر اسکیو ال اکسپرس را نصب کنید و با همین کانکشن اداه بدید راحت تر هستید

موفق باشید

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۴۹:۴۳، توسط Ghoghnus.)
۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۴۸:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω, babyy
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 739
موضوع‌ها: 147
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #8
RE: مشكل در اتصال به بانك
كانكشن رو عوض كردم اما باز هم برنامه اجرا نميشه .

Exclamation
۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۱۷:۰۶
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #9
RE: مشكل در اتصال به بانك
(۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۱۷:۰۶)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است: كانكشن رو عوض كردم اما باز هم برنامه اجرا نميشه .

چه خطایی میده؟
شاید برنامه مشکل داره اگر کانکشن استرینگتون درست شده

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 739
موضوع‌ها: 147
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۶

تشکرها : 219
( 187 تشکر در 98 ارسال )
ارسال: #10
RE: مشكل در اتصال به بانك
(۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۰)Ghoghnus نوشته است:
(۳۰-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۱۷:۰۶)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است: كانكشن رو عوض كردم اما باز هم برنامه اجرا نميشه .

چه خطایی میده؟
شاید برنامه مشکل داره اگر کانکشن استرینگتون درست شده

موقه اجرا از خط con.Open(); ايراد ميگيره


برنامه براي شما درست اجرا شد ؟

Exclamation
۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۲۰:۱۱
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] اتصال به دیتابیس SQL Server - چهار عمل اصلی در #C crafcrab 4 2,590 ۰۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۴۲:۳۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشكل اتصال سوكت در شبكه mahdi321 5 3,372 ۲۹-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mahdi321
  [سوال] فرم ساختن connectionstrin برای اتصال به SQLSERVER cnmeysam 2 2,716 ۲۰-تير-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۵۲
آخرین ارسال: cnmeysam
  برسی اتصال به اینرنت Ghoghnus 0 1,916 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۴۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات sajadking_101 46 68,293 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۰۵
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به mysqlتحت وب در سی شارپ taksa2012 1 3,011 ۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  مشكل با گزارش گيري ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 0 1,416 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۲۴:۳۶
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  اتصال به پایگاه با وارد کردن نام پایگاه در textbox taksa2012 5 4,417 ۰۴-آذر-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹:۵۳
آخرین ارسال: lord_viper
  [سوال] چگونگي ثبت رويدادهاي برنامه در بانك SQL doooste_2002 8 6,145 ۰۶-خرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۲۵:۱۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به sql sqrverدر برنامه های تحت شبکه Ghoghnus 10 13,620 ۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۲۷:۰۲
آخرین ارسال: vatanjob1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS