امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
نویسنده پیام
g_monireh آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #34
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۳۷:۳۱)Ghoghnus نوشته است: دوست عزیز من برای اتصال به بانک واستفاه از بانک از یه کلاس ساده استفاده میکنم
اگه دوست داشته باشید بزارم واستون!
خیلی کارم را ساده کرده
سلام
من يه مشكل با زخيره اطلاعات دارم. كدي كه نوشتم در هنگام اجرا ونمايش اطلاعات تغيير يافته موفق عمل مي كنه ولي وقتي از حالت اجرا خارج ميشم و بانكم رو چك مي كنم مي بينم ركودي اضافه نشده. در واقع انگار فقط در هنگام اجرا اطلاعات به بانك اضافه ميشه و در حالت غير اجرا تغييري صورت نمي گيره!!!!!!!!!مشكل از كجاس؟؟؟؟
۰۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵:۱۶
ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #35
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵:۱۶)g_monireh نوشته است:
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۳۷:۳۱)Ghoghnus نوشته است: دوست عزیز من برای اتصال به بانک واستفاه از بانک از یه کلاس ساده استفاده میکنم
اگه دوست داشته باشید بزارم واستون!
خیلی کارم را ساده کرده
سلام
من يه مشكل با زخيره اطلاعات دارم. كدي كه نوشتم در هنگام اجرا ونمايش اطلاعات تغيير يافته موفق عمل مي كنه ولي وقتي از حالت اجرا خارج ميشم و بانكم رو چك مي كنم مي بينم ركودي اضافه نشده. در واقع انگار فقط در هنگام اجرا اطلاعات به بانك اضافه ميشه و در حالت غير اجرا تغييري صورت نمي گيره!!!!!!!!!مشكل از كجاس؟؟؟؟

سلام دوستم!شمابانکتون را ویزاردی وارد برنامتون کردید؟اگه اینطور باشه بانک کنار سورستون هست که با هربار اجرا کنار اگزتون قرار میگیره پس همه اطلاعاتی که قبل بود از بین میره و بانک قبلی جای گزین میشه!

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۴۹:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : g_monireh
g_monireh آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 7
موضوع‌ها: 2
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 3
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #36
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۴۹:۲۰)Ghoghnus نوشته است:
(۰۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵:۱۶)g_monireh نوشته است:
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۳۷:۳۱)Ghoghnus نوشته است: دوست عزیز من برای اتصال به بانک واستفاه از بانک از یه کلاس ساده استفاده میکنم
اگه دوست داشته باشید بزارم واستون!
خیلی کارم را ساده کرده
سلام
من يه مشكل با زخيره اطلاعات دارم. كدي كه نوشتم در هنگام اجرا ونمايش اطلاعات تغيير يافته موفق عمل مي كنه ولي وقتي از حالت اجرا خارج ميشم و بانكم رو چك مي كنم مي بينم ركودي اضافه نشده. در واقع انگار فقط در هنگام اجرا اطلاعات به بانك اضافه ميشه و در حالت غير اجرا تغييري صورت نمي گيره!!!!!!!!!مشكل از كجاس؟؟؟؟

سلام دوستم!شمابانکتون را ویزاردی وارد برنامتون کردید؟اگه اینطور باشه بانک کنار سورستون هست که با هربار اجرا کنار اگزتون قرار میگیره پس همه اطلاعاتی که قبل بود از بین میره و بانک قبلی جای گزین میشه!
ممنون
من متوجه شدم.ولي خوب بايد چكار كنم كه پس از اينكه از حالت اجرا خارج شدم و دو باره اجرا گرفتم هم اطلاعاتم تغيير كرده باشه و ثبت شده باشه.اينجوري كه نميشه!!!!Confused
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۴۳:۴۵، توسط g_monireh.)
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۴۲:۳۲
ارسال‌ها
پاسخ
Rozika آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #37
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام. من يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم چطوري table كه توي sqlite نوشتم رو بيارم توي سي شارپ و توي برنامم ازش استفاده كنم؟
۰۶-آذر-۱۳۹۱, ۲۲:۲۶:۱۴
ارسال‌ها
پاسخ
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته
*****

ارسال‌ها: 1,165
موضوع‌ها: 97
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۵

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #38
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۶-آذر-۱۳۹۱, ۲۲:۲۶:۱۴)Rozika نوشته است: سلام. من يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم چطوري table كه توي sqlite نوشتم رو بيارم توي سي شارپ و توي برنامم ازش استفاده كنم؟
سلام دوست من شما یا باید خودتون مستقیما با sqllite ارتباط کنید و برای privider بنویسین که این کار معقولی نیست یا اینکه از dll های موجود برای انکار ایتفاده کنید.
یک نمونه را میتونید از لینک زیر دانلود و استفاده کنید.
http://www.codeproject.com/Articles/2216...pplication
اگر اطلاعات کاملتری نیاز داشتین این جمله رو توی گوگل جستجو کنید :
Using SQLite in your C# Application

۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۰۳:۱۲:۲۸
ارسال‌ها
پاسخ
vierso آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 9
موضوع‌ها: 5
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱

تشکرها : 2
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #39
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام ، برای ارسال پارامتر از تکست باکس به یک جدول تو پایگاه داده
رو دکمه ثبت کلیک مضاعف کن و کدهای زیرا قرار بده :
کد php:
public SqlConnection connectdb = new SqlConnection(@"Data Source=your pc;Initial Catalog=nameyourDB;Integrated Security=True");
connectdb.Open();
                
SqlCommand com = new SqlCommand("insert into TblEntekhbVahed (SID,CodErae,Term) values (@SID,@CodErae,@Term)"connectdb);
                
com.Parameters.AddWithValue("@SID"Convert.ToInt32(textBox3_scode.Text));
                
com.Parameters.AddWithValue("@CodErae"Convert.ToInt32(txtcodErae.Text));
                
com.Parameters.AddWithValue("@Term"txt_terms.Text);
                
com.ExecuteNonQuery();
                
com.Connection connectdb;
                
"com.CommandText = "select from tblentekhabvahed ;
                
SqlDataAdapter dat = new SqlDataAdapter();
                
dat.SelectCommand com;
                
DataTable datt = new DataTable();
                
dat.Fill(datt);
                
dtg_entekhab.DataSource datt;
                
connectdb.Close(); 
البته این کد بانک نیست ولی دقیقا همین کارا را واسه پروژه خودتون انجام بدین.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۱:۰۳:۱۳، توسط babyy.)
۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۰۷:۱۶
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش
*****

ارسال‌ها: 1,481
موضوع‌ها: 261
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸

تشکرها : 1650
( 3911 تشکر در 1438 ارسال )
ارسال: #40
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۷:۴۲:۳۲)g_monireh نوشته است:
(۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۴۹:۲۰)Ghoghnus نوشته است:
(۰۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵:۱۶)g_monireh نوشته است:
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۳۷:۳۱)Ghoghnus نوشته است: دوست عزیز من برای اتصال به بانک واستفاه از بانک از یه کلاس ساده استفاده میکنم
اگه دوست داشته باشید بزارم واستون!
خیلی کارم را ساده کرده
سلام
من يه مشكل با زخيره اطلاعات دارم. كدي كه نوشتم در هنگام اجرا ونمايش اطلاعات تغيير يافته موفق عمل مي كنه ولي وقتي از حالت اجرا خارج ميشم و بانكم رو چك مي كنم مي بينم ركودي اضافه نشده. در واقع انگار فقط در هنگام اجرا اطلاعات به بانك اضافه ميشه و در حالت غير اجرا تغييري صورت نمي گيره!!!!!!!!!مشكل از كجاس؟؟؟؟

سلام دوستم!شمابانکتون را ویزاردی وارد برنامتون کردید؟اگه اینطور باشه بانک کنار سورستون هست که با هربار اجرا کنار اگزتون قرار میگیره پس همه اطلاعاتی که قبل بود از بین میره و بانک قبلی جای گزین میشه!
ممنون
من متوجه شدم.ولي خوب بايد چكار كنم كه پس از اينكه از حالت اجرا خارج شدم و دو باره اجرا گرفتم هم اطلاعاتم تغيير كرده باشه و ثبت شده باشه.اينجوري كه نميشه!!!!Confused

دوست عزیز وقتی شما تغییری در جدول ها انجام میدیدبانکی که کنار فایل اجرایی هست تغییر میکنه وقتی شما برنامه رامیبندید و به محیط طراحی برمیگردیداز پوشه دیباگ بانک را کنار سورستون کپی کنید!البته مشکل تا زمان طراحی دارید زمان تحویل پروژه شما فایل اجرایی را استفاده میکنید فقط و دیگه مشکل با اطلاعات نخواهید داشت
البته به نظر من از روش ویزاردی استفاده نکنید اصلا!

موفق باشید

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد



 چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۵۲:۳۱، توسط Ghoghnus.)
۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۵۱:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saharsajjad آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: دى ۱۳۹۲

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #41
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۲۲-آذر-۱۳۸۹, ۰۱:۱۷:۱۶)sajadking_101 نوشته است: سلام دوستان

تا به حال برنام ای با استفاده از دیتابیس ننوشتم ممنون میشم که کمکم کنید
من با sql 2005 دیتابیس ایجاد کردم که یه table داره با استفاده از DataGridView اونو تو C# باز کردم الان محتویات جدول رو دارم .

برنامه بانک هستش برای ایجاد حساب اطلاعات فرد رو می خام از text بگیرم و به دیتابیس اضافه کنم .در ضمن DataGridView را در فرم 1 و ورود اطلاعات از text رو تو فرم 2 قرار دادم.

هوای ما مبتدیا رو داشته باشین .
تشکر

سلام
داداش خوبي بايد ديتا گريد تو public انتخاب كني در تنظيناتش.

به جاي private از public استفاده كن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-بهمن-۱۳۹۲, ۰۰:۳۵:۲۱، توسط babyy.)
۱۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۳:۵۶:۰۵
ارسال‌ها
پاسخ
rmeshi آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۲

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #42
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام
این مشکلو چطور حل کنم
تو سیستم خونه نوشتم ولی وقتی تو سیستم ادارمون میخام به بان وارد شم خطا میده:
میگه سیستم اداره 612 یه و سیستم خونه 655
از sql Express استفاده میکنم
۱۴-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۵۴:۴۸
ارسال‌ها
پاسخ
MAHDI_PC آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۲

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #43
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
(۰۷-فروردین-۱۳۹۰, ۱۸:۴۲:۲۷)king.bibak نوشته است: این سورسه
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.SqlClient;





namespace WindowsApplication15
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
bool newmode;
DataSet ds = new DataSet();
string strsql;




string strcon = "data source =ALI-29618BFA74D\\SQLEXPRESS;initial catalog=sttable12;integrated security=true";

SqlDataAdapter da;

SqlConnection con;
DataRow newrow;
SqlCommandBuilder cb;


private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{

newmode = false;
strsql ="select * from sttable";
con = new SqlConnection(strcon);
con.Open();
da = new SqlDataAdapter(strsql, con);
da.Fill(ds, "sttable");
textBox2.DataBindings.Add(new Binding("text",ds,"sttable.stno"));
con.Close();






}
private void empty()
{
textBox1.Text="";
textBox2.Text="";
textBox3.Text="";
textBox4.Text="";
textBox5.Text="";
}
}
}
و توی sql هم جدول دارم
به عبارتی
وقتی از طریق خود sql میخوام به جدوم جوین بشم میشه اما وقتی با سی شارپ میخوام جوین بشم نمیشه و از con.opn ایراد میگیره
شات اسکرین زیر رو ببینید از پیغامش یه عکس گرفتم

http://rapidshare.com/files/454630704/untitled.JPG
مرسی

سلام
من هم قبلا دچار این مشکل شدم بعد فهمیدم مشکل از نحوه باز کردن سی شارپه
چون اس کیو ال من روی حالت ادمیناستاتور باز میشد پس منم سی شارپو رو حالت ادمیناستاتور باز کردم و مشکلم حل شد.
اگه باز مشکلت حل نشد کمی بیشتر دقت کن شاید یه جایی سوتی دادی!!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-اسفند-۱۳۹۲, ۱۳:۵۴:۲۴، توسط MAHDI_PC.)
۲۷-اسفند-۱۳۹۲, ۱۳:۴۹:۰۵
ارسال‌ها
پاسخ
vahidganji آفلاین
تازه وارد

ارسال‌ها: 1
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۳

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #44
RE: کمک درباره اتصال به دیتابیس sql در C# ودرج اطلاعات
سلام دوستان
من یه تکه کد نوشتم که به بانک وصل نمیشه البته به data grid وصل میشه و رکورد ها را رو نشون میده ولی هنگام اجرا به تکه کد
[php]
con = new SqlConnection(strcon); این خطا میده ممنون میشم کمکم کنیدمن از سی شارپ 2013 و sql 2012 اسفاده می کنم
[تصویر:  viewer.php?file=62662578283892529456.png]


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
۲۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۱:۵۲:۵۲
ارسال‌ها
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] اتصال به دیتابیس SQL Server - چهار عمل اصلی در #C crafcrab 4 2,588 ۰۴-تير-۱۳۹۶, ۱۶:۴۲:۳۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
  کار با دیتابیس کلاینت ها در وبسایتasp.net taksa2012 6 3,663 ۲۵-اسفند-۱۳۹۴, ۲۰:۴۸:۵۱
آخرین ارسال: lord_viper
  مشكل اتصال سوكت در شبكه mahdi321 5 3,372 ۲۹-آذر-۱۳۹۴, ۱۷:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mahdi321
  انتقال اطلاعات ازديتابيس به تكست باكس iran58 9 18,433 ۲۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۱:۴۸:۴۴
آخرین ارسال: Ehsannozari
  [سوال] فرم ساختن connectionstrin برای اتصال به SQLSERVER cnmeysam 2 2,716 ۲۰-تير-۱۳۹۴, ۱۸:۳۶:۵۲
آخرین ارسال: cnmeysam
  برسی اتصال به اینرنت Ghoghnus 0 1,916 ۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۲۱:۱۰:۴۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
  اتصال به mysqlتحت وب در سی شارپ taksa2012 1 3,011 ۰۵-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۴۴:۳۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
  نحوه ورود اطلاعات در یک سایت در فرم C# farabi 2 2,868 ۱۶-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۳۹:۴۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] مشكل در اتصال به بانك ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 9 7,985 ۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۲۰:۲۰:۱۱
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  [سوال] خواندن اطلاعات از طریق axMSComm aliramazani 4 3,437 ۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۱۲
آخرین ارسال: aliramazani

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS