۰۳-مهر-۱۳۸۶, ۲۳:۱۶:۲۸
دارم روی یک کامپوننت کار می کنم که بتونه سوال و جواب انجام بده و در صورت نساز عملی رو هم انجام بده. در حقیقت رمانی که کاربر سوالی رو مطرح می کنه ( یا هر چیز دیگه ای که تایپ می شه) برنامه اون رو ابتدا در یک تابع ترجمه می کنه ف یعنی منظور کاربر رو درک می کنه و پس از اون کدی رو ارائه می ده. در مرحله بعدی این کد رو _ بسته به نوع کد _ به دو تابع دیگه ارسال می کنیم. کار این دوتابع انجام واکنش یا دادن پاسخ مناسب برای هر کد هست.
من نظر جناب Lord_Viper رو قبول دارم و دارم یک همچین چیزی رو دنبال می کنم. با کاملتر شدن این کامپوننت اون رو اینجا می زارم تا بییشتر با روند برنامه آشنا بشیم و مورد نقد و بررسی هم قرار بگیره و اگه خدا قسمت کنه و دوستان یاری کنند بقیه اون رو به صورت گروهی ادامه بدیم.
این هوش مصنوعی انقدر برام جالبه که می ترسم از پروژه اولیه دور بشم. ممنون می شم اگه تو این پروژه تا آخر با هم باشیم.
من نظر جناب Lord_Viper رو قبول دارم و دارم یک همچین چیزی رو دنبال می کنم. با کاملتر شدن این کامپوننت اون رو اینجا می زارم تا بییشتر با روند برنامه آشنا بشیم و مورد نقد و بررسی هم قرار بگیره و اگه خدا قسمت کنه و دوستان یاری کنند بقیه اون رو به صورت گروهی ادامه بدیم.
این هوش مصنوعی انقدر برام جالبه که می ترسم از پروژه اولیه دور بشم. ممنون می شم اگه تو این پروژه تا آخر با هم باشیم.