صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
من توی سی شارپ این کامپوننت را اضافه کردم و متد کانکت اون را فراخوانی کردم اما متاسفانه هنگام کانکت شدن به من ارور میده.
کد:
Failed to load control 'YFile' from . Your version of may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.
مشکل از کجاست؟؟
این هم کد تابع لاگین من هست:
کد php:
private void btnLogin_Click(object sender, EventArgs e)
{
string ID = txtID.Text;
string Pass = txtPS.Text;
string Serv = "scsd.msg.yahoo.com";
string Port = "5050";
string AA = "";
string BB = "";
axYMSG1.AutoFindYMSG_Server = false;
axYMSG1.ProtocolVersion = 17;
axYMSG1.ProtocolLogin = YMSGPro.ProType.YMSG_17;
axYMSG1.Connect(ref ID, ref Pass , ref Serv , ref Port , ref AA , ref BB);
}
تو C# نميدونم و استفاده نکردم...
دارم نسخه دات نتی همين کامپوننت رو ميسازم(البته يکم زمان ميبره تا کامل بشه) که ديگه نيازی به mswinsock.ocx نداره و از کلاس سوکت خود فريم ورک استفاده ميکنه و چون به زبان دات نتی نوشته شده ديگه مشکلی تو فراخانی در زبانهای ديگه نخواهد داشت
جسارتا این mswinsock.ocx که گفتین چی بود؟؟
این را هم باید به کامپوننت ها اضافه کنم تا این کامپوننت الانه جواب بده؟؟؟
من الان فقط کامپوننت YMSGPro.ocx را به برنامه ام اضافه کردم و تلاش کردم کانکت کنم اما نشد و ارور داد.
تو پست شماره يک توضيح داده بودم
نقل قول: اين ابزار برای کار کردن به کامپوننت Microsoft Winsock Control نيازمند ميباشد.
نقل قول: این را هم باید به کامپوننت ها اضافه کنم تا این کامپوننت الانه جواب بده؟؟؟
بله
آقای کرزی فول ای کاش به جای send packet
send data رو میزاشتین که دیکه مشکی تو ارسال پکت نباشه
(۱۰-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۴۸:۴۱)+behnam+ نوشته است: [ -> ]آقای کرزی فول ای کاش به جای send packet
send data رو میزاشتین که دیکه مشکی تو ارسال پکت نباشه
همون send data هست فقط اسمش به send packet تغيير پيدا کرده
اما وقتی میخوایم باش پکت ارسال کنیم خطا میده
در صورتی که همون پکت با وین سوک ارسال میشه
راستی آقای کرزی فول میشه اون پکتی رو که تو Ybooter گذاشتین در اختیار ما قرار بدید؟
واسه پروژ نیازش دارم
(۰۹-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۵۶:۵۱)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]???? C# ?????????????? ?? ?????????????? ??????????...
???????? ???????? ?????? ?????? ???????? ???????????????? ???? ????????????(?????????? ?????? ???????? ?????????? ???? ???????? ??????) ???? ???????? ?????????? ???? mswinsock.ocx ?????????? ?? ???? ???????? ???????? ?????? ???????? ?????? ?????????????? ?????????? ?? ?????? ???? ???????? ?????? ?????? ?????????? ?????? ???????? ?????????? ???? ?????????????? ???? ?????????????? ???????? ???????????? ????????
???? ????
?????????? ???????? ?????? ?????? ?????? ??????????????.
?????? ???? ???? ???????? ???????? ?????? ?????? ???? ?????? ????????. ???? ???????? ?? ???? ????????????
?????? ???????????? ?????????????? ?????? ???? ?????? ?????????? ?????? ???????? ???? ?????? ???? ???? ???????? ???????????? ???????? ?????? ??????.
(۱۰-دى-۱۳۸۹, ۱۹:۵۳:۳۸)+behnam+ نوشته است: [ -> ]اما وقتی میخوایم باش پکت ارسال کنیم خطا میده
در صورتی که همون پکت با وین سوک ارسال میشه
راستی آقای کرزی فول میشه اون پکتی رو که تو Ybooter گذاشتین در اختیار ما قرار بدید؟
واسه پروژ نیازش دارم
پکت و هدر رو چک کن که هماهنگ با پروتکل و ورژنی باشه که باهاش آيدی لاگين کردی
آقای کرزی فول من و یکی از دوستانم مشکلی در کامپوننت پیدا کردیم
مشکل اینه که کامپوننت آیدی های رو که آخرشون عدد 4 باشه کامل نمایش نمیده
حالا من خودم به وسیله IncomingYDATA این مشکل را رو برای خودم حل کردم اما مشکل دیگه ای هست
مشکل اینه که تو قسمت IncomingYDATA پیامها دوبار دریافت میشه
آیا راه حلی وجود داره؟
میشه راهنمایی کنید؟
مشکل اول رو چک ميکنم.
مشکل دوم ربطی به کامپوننت نداره خود ياهو دوبار ميفرسته اگه دقت کنيد تفاوتی تو دو تا پکت دريافتی وجود داره
Z4ø4À€[IDMAN]À€5À€[IDGirande]À€14À€salaaaaaaamÀ€15À€1293981520À€48À€1À€63À€;0À€64À€0À€97À€1À€206À€2À€252À€r3yNH6w1w4AZABQD3YhPRlkPwiByFQ==À€429À€0000000149020E5AÀ€450À€0À€455À€r3yNH6w1w4AZABQD3YhPRlkPwiByFQ==À€
Z4ø4À€[IDMAN]À€5À€[IDGirande]À€14À€salaaaaaaamÀ€15À€1293981527À€48À€1À€63À€;0À€64À€0À€97À€1À€206À€2À€252À€B4lG5xILJGoePn9XALi+elcYfeP9zw==À€429À€0000000149020E5AÀ€450À€1À€455À€B4lG5xILJGoePn9XALi+elcYfeP9zw==À€
از À€450À€ تا À€ رو اسپليت کنيد اگه مقدارش 0 بود يعنی پی ام دريافتی هست
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16