۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۰۹:۴۵:۲۰
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۲:۴۷:۲۱
میشه با این کمپوننت یک مولتی لوگین ساخت؟
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۷:۴۲:۳۱
نقل قول: عجیبه آقای CRazYFULL شما چه طور pm فارسی می فرستی اگر الگوریتم تبدیل اسکی به utf-8 رو نمی دونی؟تو .net که مشکلی نداره
تو VB6 هم با روشی غير متعارف اين کار رو انجام دادم معادل تمام حروف فارسی تو يه تابع جمع آوری کردم و برای تبديل, تمام حروف اسکی با UTF8 جا به جا ميشه
نقل قول: میشه با این کمپوننت یک مولتی لوگین ساخت؟ميشه بايد index برای کامپوننت انتخاب کنی و بعد به مقدار لازم Load ميکنيد
هرجا خواستيد عملی انجام بديد ميبايست شماره index رو هم مشخص کنيد
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۵۸:۴۸
میشه یک سورس با همین کوپوننت درست کنید که مولتی لیوگین باشه جناب CrazyFull?
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۵:۵۳:۰۳
ببخشید اگه می شه یکی یه راهنمایی به من بکند،
من اون سورسی که تو VB.Net بود رو دیدم،
نتونستم مفهوم e ها رو درک کنم!
در کل من VB6 کار می کنم،
می شه کسی یک نمونه کامل از کاربرد این کامپونت را در VB6 به من بدهد و یا حداقل اینکه همان نمونه سورس را به VB6 تبدیل کند؟
باید عرض کنم که نمونه ای که همراه با برنامه بود کمی ناقص بود همچنین توی سیستم من بلکل کار نکرد....
دوستان لطفا راهنمایی کنید ;(
من اون سورسی که تو VB.Net بود رو دیدم،
نتونستم مفهوم e ها رو درک کنم!
در کل من VB6 کار می کنم،
می شه کسی یک نمونه کامل از کاربرد این کامپونت را در VB6 به من بدهد و یا حداقل اینکه همان نمونه سورس را به VB6 تبدیل کند؟
باید عرض کنم که نمونه ای که همراه با برنامه بود کمی ناقص بود همچنین توی سیستم من بلکل کار نکرد....
دوستان لطفا راهنمایی کنید ;(
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۲۳:۵۶
سلام.
e یه پارامتر از یه نوع کلاس خاصی هست که تو ایونت های مختلف متفاوته. معادلش هم ممکنه تو vb6 وجود نداشته باشه یا به صورت دیگه موجود باشه.
مثلا این دو خط کد رو ببین.
کد اول vb6 هست. کد دوم C#. میبینی که تو vb6 پارامتر e به 4 تا پارامتر مختلف تقسیم شده. در حالی که در C# یه پارامتر e از کلاس MouseEventArgs وجود داره.
ضمنا این جا جای پرسیدن سوالات و اشکالات برنامه نویسی نیست. اگه با قسمتی مشکل داری تاپیک جدید بزن.
2 پست آخر به زودی پاک میشن.
e یه پارامتر از یه نوع کلاس خاصی هست که تو ایونت های مختلف متفاوته. معادلش هم ممکنه تو vb6 وجود نداشته باشه یا به صورت دیگه موجود باشه.
مثلا این دو خط کد رو ببین.
کد:
Private Sub Command1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
End Sub
کد:
private void button1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
{
}
کد اول vb6 هست. کد دوم C#. میبینی که تو vb6 پارامتر e به 4 تا پارامتر مختلف تقسیم شده. در حالی که در C# یه پارامتر e از کلاس MouseEventArgs وجود داره.
ضمنا این جا جای پرسیدن سوالات و اشکالات برنامه نویسی نیست. اگه با قسمتی مشکل داری تاپیک جدید بزن.
2 پست آخر به زودی پاک میشن.
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۴۳:۴۶
ممنون اما سوال من مربوط به همین کامپونت بود،
حالا یعنی راهی وجود ندارد که بشود از این کامپونت به طور کامل در VB6 هم استفاده کرد؟
حالا یعنی راهی وجود ندارد که بشود از این کامپونت به طور کامل در VB6 هم استفاده کرد؟
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۴۰:۴۸
مثالی که گذاشتم تفاوت زيادی با مثال vb6 نخواهد داشت. تو .net پارمترهای دريافتی زير مجموعه e هستند اما تو vb6 پارامتر ها تو خود رويداد قرار دارند
مثلاً اگه تو .net رويداد به اين صورت باشه
توی vb6 به اين صورت خواهد بود:
توجه:
کامپوننت مجدداً به روز رسانی و مشکل گرفتن آفلاين رفع شد
دانلود
تو آخرين به روز رسانی رويدادی به نام DebugRunTime اضافه شده است اگر خطايی در عملکرد کامپوننت صورت بگيره از اين رويداد دريافت ميشه و اگه خطايی اتفاق افتاد مقدار پارامترهای Buffer و Number رو برای من بفرستيد.
کد:
Private Sub AxYMSG1_IncomingMessage(ByVal sender As Object, ByVal e As AxYMSGMode_V2.__YMSG_IncomingMessageEvent) Handles AxYMSG1.IncomingMessage
'ورود پيغام ها (PM)
'e.from = آيدی گيرنده
'e.textMessage = متن پيغام
'e.toUser = اگر آيدی دارای پروفايل باشه از اين قسمت قسمت استفاده ميشه) فرستاده شده به آيدی)
TextBox3.Text = e.from
TextBox6.Text = e.textMessage
End Sub
کد:
Private Sub YMSG1_IncomingMessage(ByVal From As String, ByVal ToUser As String, ByVal TextMessage As String)
'ورود پيغام ها (PM)
'from = آيدی گيرنده
'textMessage = متن پيغام
'toUser = اگر آيدی دارای پروفايل باشه از اين قسمت قسمت استفاده ميشه) فرستاده شده به آيدی)
Text1.Text = From
Text2.Text = TextMessage
End Sub
توجه:
دانلود
تو آخرين به روز رسانی رويدادی به نام DebugRunTime اضافه شده است اگر خطايی در عملکرد کامپوننت صورت بگيره از اين رويداد دريافت ميشه و اگه خطايی اتفاق افتاد مقدار پارامترهای Buffer و Number رو برای من بفرستيد.
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۷:۲۱:۲۳
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۴۰:۴۸)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]مثالی که گذاشتم تفاوت زيادی با مثال vb6 نخواهد داشت. تو .net پارمترهای دريافتی زير مجموعه e هستند اما تو vb6 پارامتر ها تو خود رويداد قرار دارند
کد:Private Sub AxYMSG1_IncomingMessage(ByVal sender As Object, ByVal e As AxYMSGMode_V2.__YMSG_IncomingMessageEvent) Handles AxYMSG1.IncomingMessage
'ورود پيغام ها (PM)
'e.from = آيدی گيرنده
'e.textMessage = متن پيغام
'e.toUser = اگر آيدی دارای پروفايل باشه از اين قسمت قسمت استفاده ميشه) فرستاده شده به آيدی)
TextBox3.Text = e.from
TextBox6.Text = e.textMessage
End Sub
کد:Private Sub YMSG1_IncomingMessage(ByVal From As String, ByVal ToUser As String, ByVal TextMessage As String)
'ورود پيغام ها (PM)
'from = آيدی گيرنده
'textMessage = متن پيغام
'toUser = اگر آيدی دارای پروفايل باشه از اين قسمت قسمت استفاده ميشه) فرستاده شده به آيدی)
Text1.Text = From
Text2.Text = TextMessage
End Sub
توجه:
دانلود
ممنون، اون مشکلم کاملا حل شد،
اما یک سوال دیگر،
در مثالی که شما زدید (برای دریافت PM) وقتی PM دریافت می شود به عنوان مثال به جای عبارت salam عبارت [1msalam را می بینیم،
مشکل از من است یا کامپونت مشکلی دارد؟
این مشکل رو به صورت دستی بر طرف کنم یا کامپونت اصلاح خواهد شد؟
باز هم ممنون...
[1msalam به شکل دیگر است اما وقتی اینجا Paste کردم این شکلی شد!
کرزی عزیز خودم مشکل رو پیدا کردم،
اگر فونت فرستنده B باشد این مشکل پیش می آید...
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۰۳:۱۹
برای حذف استايل اين خاصيت FilterMessage بايد True باشه
YMSG1.FilterMessage = True
اگه اين خاصيت True بوده و باز استايل حذف نشده بود يه ديباگ از رويداد IncomingYDADA و از پارامتر DATA بگير و برام بفرست
YMSG1.FilterMessage = True
اگه اين خاصيت True بوده و باز استايل حذف نشده بود يه ديباگ از رويداد IncomingYDADA و از پارامتر DATA بگير و برام بفرست
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۲:۴۱:۴۶
چند ساعت پيش تعقيراتی در يکی از سرور های ياهو داده شده و به همين دليل آيدی تو کامپوننت ورژن قبلی نميتونه لاگين بشه.
حتماً به روز رسانی کنيد
Downlaod
حتماً به روز رسانی کنيد
Downlaod