۰۱-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۲۹:۱۵
صفحهها: 1 2
۰۱-فروردین-۱۳۸۷, ۱۶:۵۹:۵۹
من هروقت ویندوز رو نصب میکنم. بعد از نصب ویبی. msdn رو روی یه درایو دیگه دارم. به کامپیونر من میشه این:
E:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MSDN\2001OCT\1033\Setup
یه فایل ستاپ هست. اونو بزن و گزینه reinstall رو بزن.اگه سیدی هم خواست بگو ندارم ;)
E:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MSDN\2001OCT\1033\Setup
یه فایل ستاپ هست. اونو بزن و گزینه reinstall رو بزن.اگه سیدی هم خواست بگو ندارم ;)
۰۱-فروردین-۱۳۸۷, ۱۷:۲۸:۰۴
من که vb رو نصب دارم و msdn روکه نصب میکنم بطوری میشه گفت بدرستی با هم دیگه ارتباط برقرار نمیکنن
۰۲-فروردین-۱۳۸۷, ۱۷:۰۸:۵۳
سلام . کسی جواب نداد و من هم vb نمی تونستم از روی سیستمم پاک کنم . از دوباره نصبش کنم . چون می خواستم موقعه نصب msdn رو نصب کنم و مجبور شدم یک ویندوز بپرونم . و آخر سرهم کار کرد . پس باید msdn رو موقعه نصب خود vb نصبش کنین
۰۲-فروردین-۱۳۸۷, ۱۹:۱۹:۱۸
والا من که یه بار msdn 6 رو گرفتم هر کاری کردم روی ویژوال استودیو نصب نشد
ولی یه msdn اکتبر 2001 گرفتم خیلی خوب و عالی روی ویژوال استودیوم پیاده شد
۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۴:۴۱:۰۸
Iron_Fist نوشته است:والا من که یه بار msdn 6 رو گرفتم هر کاری کردم روی ویژوال استودیو نصب نشد
خوب حتما تو میخواستی msdn 6 رو روی net. نصب کنی آخه 2001 به پایین مال 6 هستش و 2001 خودش و به بالا مال دات نت هستش . الان msdn من مال 2000 و ویژوال من هم 6 هست . در ضمن 6 به بالا هم جزو دات نت حساب میشه .
۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۸:۰۴:۴۰
نقل قول: خوب حتما تو میخواستی msdn 6 رو روی net. نصب کنی
نه بعد از این همه سال ویژوال استودیو ها رو می تونم تشخیص بدم
نقل قول: 2001 به پایین مال 6 هستش و 2001 خودش و به بالا مال دات نت هستش .برای خودت چرا تیوری می دی این چیزی که من دارم مخصوص ویژوال استودیو شش هست و توش دات نت بتا وجود داره
۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۹:۳۰:۳۴
خوب مگه منم کورم . نمی بینم زیر اسمت چی نوشتن . این چیزایی که من گفتم از توی همین جا خوندم . این رو هم اینجا گفتم تا کسای دیگه بدونند . چون تو گفتی 2001 گرفتی و من هم براساس چیزهایی که اینجا خوندم گفتم . اگه اشتباه است درستش رو بگو تا رفع اشکال شه یا حداقل به اون طرف تذکر بده بذار اشتباه ننویسه . تا منم جواب رو اینطوری ندم
والسلام .
والسلام .
۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۹:۳۵:۰۳
بعدش اینجا یک اشتباه از من بود چون فکر کردم نوشتی نشد . شرمنده . Iron_Fist
بالاخره باید شجاع بود و به اشتباهات اعتراف کرد .
بالاخره باید شجاع بود و به اشتباهات اعتراف کرد .
۰۴-فروردین-۱۳۸۷, ۰۸:۰۲:۲۲
سلام
می خوام بدونم msdn چند CD هست و چطوری راهنمایی می کنه و در کل ارزش تهیه و نصب کردن رو داره؟
آیا آخر نصب Visual Studio ، که خودش نصب msdn رو پیشنهاد می کنه، قبل از زدن Next سی دی msdn رو بذارم بعد Next بزنم مشکلی پیش نمی آد؟
می خوام بدونم msdn چند CD هست و چطوری راهنمایی می کنه و در کل ارزش تهیه و نصب کردن رو داره؟
آیا آخر نصب Visual Studio ، که خودش نصب msdn رو پیشنهاد می کنه، قبل از زدن Next سی دی msdn رو بذارم بعد Next بزنم مشکلی پیش نمی آد؟
۰۴-فروردین-۱۳۸۷, ۰۹:۲۳:۵۲
عرضم به حضورت که msdn سه سی دی هستش و اگه محیط ویژوال رو باز کنی و F1 رو بزنی کار می کنه . مثلا یک IFبنویس و همون رو بگیر و F1 رو بزن اون موقع چند مثال در مورد اون دستور و توضیحاتش میاد و در مورد تابع های API هم باحاله و به درد میخوره خودم چند تا تابع از توی Depends ورداشتم و توی msdn گذاشتم چیزهای جالبی به هم نشون داد . واسه اینکه یک نرم افزار رو بخواهی خوب یاد بگیری هیچ چیز بهتر از Help اش پیدا نمی کنی
صفحهها: 1 2