به به منم اونو گرفته بودم چون تمام فایلهای رو سیستمم rar کرده (شما هم حتما این کارو بکنید)عین امریکا نتونست هیچ غلطی بکنه بدون انتی update هیچ cool diski ,ramو....رو به سیستمتون وصل نکنین
سلام دوست عزیز من الان این ویورس رو چک کردم در حال حاضر بهترین گزینه آنتی ویروس Avira هستش که می تونید از لینک زیر دانلود وپس از تنظیمات اونو آپدیت وسیستم رو اسکن کنین.
کد:
http://www.download.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button&cdlPid=10901492
(۳۰-آبان-۱۳۸۷, ۲۲:۴۶:۰۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]به به منم اونو گرفته بودم چون تمام فایلهای رو سیستمم rar کرده (شما هم حتما این کارو بکنید)عین امریکا نتونست هیچ غلطی بکنه بدون انتی update هیچ cool diski ,ramو....رو به سیستمتون وصل نکنین
برنامه های توپ رو که Rar کردم اما تصور کنید کلی برنامه که با VB نوشتم باید دوباره Make کنم.
نقل قول: انتی update
منظورتون آپدیت کدوم آنتی ویروس هست؟ مک آفی یا نود یا پاندا؟
نقل قول: عین امریکا نتونست هیچ غلطی بکن
به هر حال کنجکاوم بدونم چرا تو لیست پروسه ها نیستش؟
با چه زبونی نوشته شده؟
کلی سؤال دیگه...
یه زحمت براتون دارم: من یک فایل اجرایی رو که مطمئن هستم آلوده شده (آخه به محض اجرا TaskManager غیرفعال میشه) اسکن کردم ولی جواب نگرفتم. اگه شما آنتی ویروستون آپدیت هست این فایل رو اسکن کنید و نتیجه رو بگین.
با آنتی ویروس Avira
W32/Sality.Y
نصبش کردم.
ظاهرا فقط 4 هفته کار میکنه! درسته؟
گزینه Repair هم تعطیل بود.
برای شما که آپدیت کردید، تونست اون فایل ضمیمه رو Repair کنه؟
سلام.
من با پاندا البته ورژن 2004 ولي با اپديت ديروز اسکن کردم به اسم W32/Sality.AK شناخت و ظاهرا تميزش هم کرد.
[
attachment=1758]
موفق باشيد.
23 مگ خودش رو گرفتم 17 مگ هم آپدیتش رو.
بعد از 40 مگ دانلود با این سرعت مسخره اینترنت هیچ چیز عایدم نشد.
عجب آنتی ویروس مسخره ایه.
نمی تونه فایلهای آلوده به سالیتی رو برگردونه.
بهتر بود همون اول *.exe رو تو هاردم جستجو می کردم و همه فایل های اجرایی رو پاک می کردم.
(۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۰:۲۳:۳۲)mbza11 نوشته است: [ -> ]سلام.
من با پاندا البته ورژن 2004 ولي با اپديت ديروز اسکن کردم به اسم W32/Sality.AK شناخت و ظاهرا تميزش هم کرد.
موفق باشيد.
سپاسگزارم. بله فایل ضمیمه کاملا تمیز بود و درست هم کار میکرد.
پاندا رو گیر میارم و نصب می کنم. آقا آپدیت پاندا چقدر حجمشه؟
سلام.
مبین یه سوال. فکر میکنم رو سیستمت nod نصبه. این فایل MyDialer.rar رو که دانلود کردی رو نود شناخت؟
من الآن کسپر دارم. آپدیتش کردم لایسنسش غیر فعال شد. میخوام نود نصب کنم.
سلام
روسیستمم چیزی نصب نیست فعلا ولی من همیشه nod رو ترجیح میدم
Nod می گد(با لهجه اصفهانی می گه) :
Win32/Sality.NAU Virus