۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۰۸:۴۹
۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۲۸:۵۵
معروفترین و بهترین سایتی که میتونم بهتون معرفی کنم که هم هر روز user&pass هاش update میشه و هم خودش سرور برای update داره که میتونین به nod بدین تا از اون سرورها update بشه
nod32
هست
UserName: EAV-08102805
PassWord: 45ns5hjv7w
UserName: EAV-08014917
PassWord: s6a7h4sv3r
UserName: EAV-08037622
PassWord: 435srj6f5e
UserName: EAV-08048995
PassWord: 5d64e7rjkd
Username:EAV-07594503
Password:urbhnjuxcp
Username:EAV-07594120
Password:mcnb4mwp6r
Username:EAV-07423153
Password:v8uf8ea7hw
Username:EAV-07423085
Password:3wdmu27u46
Username:EAV-07340966
Password:sbkr773khn
Username:EAV-07340993
Password:8a5td45xv4
Username:EAV-06424589
Password:x6ara6kcam
nod32
هست
UserName: EAV-08102805
PassWord: 45ns5hjv7w
UserName: EAV-08014917
PassWord: s6a7h4sv3r
UserName: EAV-08037622
PassWord: 435srj6f5e
UserName: EAV-08048995
PassWord: 5d64e7rjkd
Username:EAV-07594503
Password:urbhnjuxcp
Username:EAV-07594120
Password:mcnb4mwp6r
Username:EAV-07423153
Password:v8uf8ea7hw
Username:EAV-07423085
Password:3wdmu27u46
Username:EAV-07340966
Password:sbkr773khn
Username:EAV-07340993
Password:8a5td45xv4
Username:EAV-06424589
Password:x6ara6kcam
۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۰۶:۰۰:۲۸
با سلام
بعد از مدت ها یه ویروس درست و حسابی گرفتیم که هم فایل های اجرایی رو آلوده کنه هم آنتی ویروس رو غیرفعال کنه. تا الان که هرچی بدافزار می دیدیم فقط تنظیمات ویندوز رو دستکاری می کردند.
این چند روزه دنبال آنتی ویروسی بودم که بتونه فایل های آلوده به ویروس Sality رو تمیز کنه و برگردونه. نتیجه رو به شما میگم که وقتتون کمتر از من تلف بشه.
1ـ آویرا:
حجم آپدیت 13 مگ
تشخیص سالیتی بدون تمیز کردن فایل های آلوده
وقتی وارد یک پوشه ویروسی می شدم حالم گرفته می شد تا پیغام های آویرا رو رد کنم.
2ـ مک آفی:
بعد از آپدیت گفت Restart کن. بعد از اینکه Restart کردم هیچ اتفاقی نیفتاد (یعنی آپدیت نصب نشد).
3ـ نود 32:
نکته: با بروز خطا هنگام آپدیت بار بعد که آپدیت می کردم از ادامه کار دانلود می کرد.
4ـ پاندا
تشخیص سالیتی و تمیز کردن فایل های آلوده
نکته: با بروز خطا هنگام آپدیت بار بعد که آپدیت می کردم از ادامه کار دانلود می کرد.
چرا اینقدر بد شانسم که پاندا رو آخر همه امتحان کردم؟
برا اینکه کلی اینترنت (Dial Up) شارژ کردم و بایستی نصفش هدر می رفت.
برا اینکه هیچوقت پاندا نصب نکرده بودم و باید از جایی گیرش می اوردم.
برا اینکه با نصب پاندا احساس کردم سرعت سیستم پایین اومده و بعد از اتفاقی که برام افتاد بی خیالش شدم.
اون اتفاق این بود که بعد از دانلود 17 مگ از آپدیت، خطا داد. من هم دیگه سراغ پاندا نرفتم تا اینکه دیدم هیچکدوم از سه تا آنتی ویروس مذکور قادر به پاک کردن سالیتی نیستند و طبق گفته جناب mbz11 پاندا این قابلیت رو داشت.
یاد گرفتم که طرف هیچ آنتی ویروسی (نود32) رو نگیرم و بیخودی ازش حمایت نکنم. هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره.
آقا مهدی! هنوز داری روش کار می کنی؟
موفق باشی...
W32/Sality.AK or W32/Sality.AH
بعد از مدت ها یه ویروس درست و حسابی گرفتیم که هم فایل های اجرایی رو آلوده کنه هم آنتی ویروس رو غیرفعال کنه. تا الان که هرچی بدافزار می دیدیم فقط تنظیمات ویندوز رو دستکاری می کردند.
این چند روزه دنبال آنتی ویروسی بودم که بتونه فایل های آلوده به ویروس Sality رو تمیز کنه و برگردونه. نتیجه رو به شما میگم که وقتتون کمتر از من تلف بشه.
1ـ آویرا:
Avira
حجم آپدیت 13 مگ
وقتی وارد یک پوشه ویروسی می شدم حالم گرفته می شد تا پیغام های آویرا رو رد کنم.
2ـ مک آفی:
McAfee Enterprise 8
حجم آپدیت 52 مگبعد از آپدیت گفت Restart کن. بعد از اینکه Restart کردم هیچ اتفاقی نیفتاد (یعنی آپدیت نصب نشد).
3ـ نود 32:
NOD 32
حجم آپدیت 20 مگتشخیص سالیتی بدون تمیز کردن فایل های آلوده
4ـ پاندا
Panda Internet Security 2008
حجم آپدیت 22 مگتشخیص سالیتی و تمیز کردن فایل های آلوده
تنها گزینه پاندا بود...
چرا اینقدر بد شانسم که پاندا رو آخر همه امتحان کردم؟
برا اینکه کلی اینترنت (Dial Up) شارژ کردم و بایستی نصفش هدر می رفت.
برا اینکه هیچوقت پاندا نصب نکرده بودم و باید از جایی گیرش می اوردم.
برا اینکه با نصب پاندا احساس کردم سرعت سیستم پایین اومده و بعد از اتفاقی که برام افتاد بی خیالش شدم.
اون اتفاق این بود که بعد از دانلود 17 مگ از آپدیت، خطا داد. من هم دیگه سراغ پاندا نرفتم تا اینکه دیدم هیچکدوم از سه تا آنتی ویروس مذکور قادر به پاک کردن سالیتی نیستند و طبق گفته جناب mbz11 پاندا این قابلیت رو داشت.
یاد گرفتم که طرف هیچ آنتی ویروسی (نود32) رو نگیرم و بیخودی ازش حمایت نکنم. هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره.
با تشکر از راهنمایی های دوستان خصوصاً mbz11
آقا مهدی! هنوز داری روش کار می کنی؟
موفق باشی...
۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۰:۴۲
نقل قول: آقا مهدی! هنوز داری روش کار می کنی؟
من اين چند وقته واقعا شرمنده دوستان شدم، شما ، سايبريا و .... . متاسفانه حجم كارم اين روزها خيلي زياد شده
، من واقعا وقتي ويروس مي بينم دلم بال بال مي زنه رو سيستمم اجراش كنم ولي هنوز وقت نكردم آنررش كنم!
شما به بزرگي خودتون ببخشيد.
۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۱۲:۱۹:۰۱
(۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۰:۴۲)Di Di نوشته است: [ -> ]سلام.نقل قول: آقا مهدی! هنوز داری روش کار می کنی؟
من اين چند وقته واقعا شرمنده دوستان شدم، شما ، سايبريا و .... . متاسفانه حجم كارم اين روزها خيلي زياد شده
، من واقعا وقتي ويروس مي بينم دلم بال بال مي زنه رو سيستمم اجراش كنم ولي هنوز وقت نكردم آنررش كنم!
شما به بزرگي خودتون ببخشيد.
خوب مهدی جان چرا زودتر نگفتی. امروز برات یه مشما ویروس میارم. تو نمایشگاه میدم بهت. برو حالشو ببر.
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۰:۵۳:۵۶
مجتبی جان من هم ویروس سالیتی رو از طریق رم یکی از دوستان گرفتم (1ماه پیش)بعد که nod رو نصب کردم نود سریع اونو شناسایی کرد ولی clean نکرد همه فایلهای الوده رو پاک کرد(شانس اوردم 90% فایلهای exe رو سیستمم rarشده و گرنه......)
۰۳-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۳۲:۳۴
با سلام
به این مقالات مراجعه شود :
مقاله ویروس خطرناک سالیتی win32.Sality
http://www.acs.ir/post-48.aspx
و نیز مطلب عملکرد ویروس سالیتی - بخش دوم
http://eliass.blogfa.com/post-49.aspx
چگونه ویروس سلیتی Sality را از سیستم پاکسازی کنیم
http://acs.ir/post-53.aspx
به این مقالات مراجعه شود :
مقاله ویروس خطرناک سالیتی win32.Sality
http://www.acs.ir/post-48.aspx
و نیز مطلب عملکرد ویروس سالیتی - بخش دوم
http://eliass.blogfa.com/post-49.aspx
چگونه ویروس سلیتی Sality را از سیستم پاکسازی کنیم
http://acs.ir/post-53.aspx
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۴:۲۳:۴۹
سلام به تمام كساني كه ويروسي شده اند من يك راهي دارم بزرگترين آنتي ويروس جهان واحتياجي به دانلود ندارد.
شما ميتوانيد ويندوز نصب كنيد وداخل درايوهاي ديگر نشويد چون ويندوز شما دوباره آلوده ميشود
در مرحله بعد برنامه هايي مانند nero 6-winrar-winnc و...
و يا ميتوانيد از برنامه هايي كه فايلهاي هيدن را نمايش ميدهد استفاده كنيد.
طريقه كار ما به جز درايو C يا درايو ويندوز درايو ديگري را از ماي كامپيوتر باز نكنيد
برنامه هاي نام برده را باز كنيد فرقي نميكند كدام را باز كنيد بعد از داخل برنامه تك تك درايوها را باز كنيد و فايل ويروس را پاك كنيد اين كار را روي تمام درايوها انجام دهيد. حالا ميتوانيد وارد درايوهايتان شويد.
براي تشكر ايميل بفرستيد: hamidghasemynezhad@yahoo.com
شما ميتوانيد ويندوز نصب كنيد وداخل درايوهاي ديگر نشويد چون ويندوز شما دوباره آلوده ميشود
در مرحله بعد برنامه هايي مانند nero 6-winrar-winnc و...
و يا ميتوانيد از برنامه هايي كه فايلهاي هيدن را نمايش ميدهد استفاده كنيد.
طريقه كار ما به جز درايو C يا درايو ويندوز درايو ديگري را از ماي كامپيوتر باز نكنيد
برنامه هاي نام برده را باز كنيد فرقي نميكند كدام را باز كنيد بعد از داخل برنامه تك تك درايوها را باز كنيد و فايل ويروس را پاك كنيد اين كار را روي تمام درايوها انجام دهيد. حالا ميتوانيد وارد درايوهايتان شويد.
براي تشكر ايميل بفرستيد: hamidghasemynezhad@yahoo.com
۲۸-اسفند-۱۳۸۷, ۰۳:۰۵:۰۷
سلام.
چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی؟ اکسپلورر رو باز کن. از سمت چپ وارد درایو ها شو تا اتوران اجرا نشه.
تازه مگه ویروسی شدن فقط با اتوران روت درایو هاست ؟ شاید ویروس با برنامه ها بایند شده باشه و دوباره اجرا شه.
چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی؟ اکسپلورر رو باز کن. از سمت چپ وارد درایو ها شو تا اتوران اجرا نشه.
تازه مگه ویروسی شدن فقط با اتوران روت درایو هاست ؟ شاید ویروس با برنامه ها بایند شده باشه و دوباره اجرا شه.
۲۸-اسفند-۱۳۸۷, ۰۷:۲۰:۳۹
نقل قول: شاید ویروس با برنامه ها بایند شده باشه و دوباره اجرا شه.حق با ایشونه!
اگر فایل های اجرایی آلوده شده باشند حتماً باید آنتی ویروسی گیر بیاریم که فایل ها رو بدون خراب کردن تمیز کنه.
تکنیک شما هم برای ویروس هایی که اتوران ساز هستند و فایل های دیگه رو آولده نمی کنند خیلی خوبه.
ای کاش همه مردم این تکنیک ها رو بلد بودند تا بعد از تعویض ویندوز دوباره ویروسی نشن.
بجای اینکه تو مغازه هامون به فکر تیغ زدن مردم باشیم باید دنبال راهی باشیم که همه کاربران ایرانی این چیزا رو یاد بگیرن.
راستی از تو AddressBar هم درایو ها رو باز کنید اتوران اجرا نمیشه.