۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۰۰:۳۶
۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۰۴:۲۲
سلام
من نمي دونم شما نوك رو از طريق Cpanel نصب کردین یا FTP? اما تا اونجا که من نوک دارم شما برای ایجاد ادمین باید به www.ghodcity.com/admin.php برید و در بخش تنظیمات کلی گزینه
نوع مدیریت : رو از بدون تغییر خارج کنید تا بتونید مدیریت ایجاد کنید.
من نمي دونم شما نوك رو از طريق Cpanel نصب کردین یا FTP? اما تا اونجا که من نوک دارم شما برای ایجاد ادمین باید به www.ghodcity.com/admin.php برید و در بخش تنظیمات کلی گزینه
نوع مدیریت : رو از بدون تغییر خارج کنید تا بتونید مدیریت ایجاد کنید.
۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۵:۱۲:۳۱
سلام
خوب خدار رو شكر كه حل شد.
پيتر جان ما بايد حتما بري به فايل admin.php و ادمين بسازي بعد در قسمت تنظيمات سايت آدرس سايت خودت رو بدي تا مشكل ايميل هم كه آدرسش اشتباس حل شه.
در ضمن نبي جان اين كه پيشوند تيبل ها رو vahid قرار دادن از رو زيركي نيست! پيشنهاد ميكنم هرگز nuke نباشه! چون اينطوري امنيت سايت مياد پايين.(نميدونم با هك نيوك آشنايي اري يا نه؟)
خوب خدار رو شكر كه حل شد.
پيتر جان ما بايد حتما بري به فايل admin.php و ادمين بسازي بعد در قسمت تنظيمات سايت آدرس سايت خودت رو بدي تا مشكل ايميل هم كه آدرسش اشتباس حل شه.
در ضمن نبي جان اين كه پيشوند تيبل ها رو vahid قرار دادن از رو زيركي نيست! پيشنهاد ميكنم هرگز nuke نباشه! چون اينطوري امنيت سايت مياد پايين.(نميدونم با هك نيوك آشنايي اري يا نه؟)
۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۰۱:۰۲
يعني پيشنهاد ميكني دوباره نصب كنم و پيشوند ديگه اي رو براي تيبلهام در نظر بگيرم ؟
۲۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۳۸:۲۶
بله!
لازم نيست از اول. كافيه كه با notepad nuke.sql رو باز كني و تيبل ها رو تغيير نام بدي.
لازم نيست از اول. كافيه كه با notepad nuke.sql رو باز كني و تيبل ها رو تغيير نام بدي.
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۱۶:۱۷:۱۲
kamran11958 نوشته است::
:
سلام
اره ميدونستم عزيز.
ولي آخه با توجه به داشتن اينستالر و تنظيم خودكار فايل كانفيگ نيازي به تغيير دستي اون توسط فارسي كننده نبود ... از اين لحاظ گفتم ...
ضمنا در مورد امنيت من زياد به اين چيزاي جزئي اعتقاد ندارم ...
واسه امنيت يه كار بكن و بس. فايل admin.php رو تغيير نام بده به يه چيزي كه عقل جن بهش نرسه .
همين!
نبي
۲۵-بهمن-۱۳۸۳, ۲۰:۳۶:۳۴
سلام
ببين من با همين ضعف پاسورد خيلي از سايتها رو بدست آوردم! :wink:
ببين من با همين ضعف پاسورد خيلي از سايتها رو بدست آوردم! :wink:
۲۶-بهمن-۱۳۸۳, ۰۹:۴۱:۲۵
نه آقا نبي همين پسوند فايل ديتا ها خيلي مهمه (كمتر از admin.php نيست) من خودم ديدم چقدر به سايت ايران ويج با مين روش حمله شده.
۲۶-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۱۷:۳۰
باشه قبول هر چي شما بگيد ...
ولي فكر نكنم فهميدن اينكه از چه پيشوندي استفاده شده زياد سخت باشه كافيه يه چيزي به sql تزريق كني كه خطا بده . خوب اسم تيبل هم بايد توي خطا بياره ..
البته مطمئن نيستم ....
ولي فكر نكنم فهميدن اينكه از چه پيشوندي استفاده شده زياد سخت باشه كافيه يه چيزي به sql تزريق كني كه خطا بده . خوب اسم تيبل هم بايد توي خطا بياره ..
البته مطمئن نيستم ....
۲۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۴:۵۴:۵۲
سلام
نه نبي جون نميشه هيچ راهي نداره :wink:
نه نبي جون نميشه هيچ راهي نداره :wink:
۱۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۰:۳۶:۲۸
سلام
كامران جان
بعد از جواب دادن به آخرين پست . تو ي تك كليك ديگه سايت تك كليك رو نتونستم باز كنم .
و با اين ارور مواجه شدم .
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
اميدوارم اين مشكل جدي نباشه . هر چي هست راجع به Mysql هستش
كامران جان
بعد از جواب دادن به آخرين پست . تو ي تك كليك ديگه سايت تك كليك رو نتونستم باز كنم .
و با اين ارور مواجه شدم .
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
اميدوارم اين مشكل جدي نباشه . هر چي هست راجع به Mysql هستش