۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۵:۱۸:۰۱
۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۷:۵۵:۳۱
NabiKAZ نوشته است:kamran11958 نوشته است::
:
در ضمن نبي جان اين كه پيشوند تيبل ها رو vahid قرار دادن از رو زيركي نيست! پيشنهاد ميكنم هرگز nuke نباشه! چون اينطوري امنيت سايت مياد پايين.(نميدونم با هك نيوك آشنايي اري يا نه؟)
سلام
اره ميدونستم عزيز.
ولي آخه با توجه به داشتن اينستالر و تنظيم خودكار فايل كانفيگ نيازي به تغيير دستي اون توسط فارسي كننده نبود ... از اين لحاظ گفتم ...
ضمنا در مورد امنيت من زياد به اين چيزاي جزئي اعتقاد ندارم ...
واسه امنيت يه كار بكن و بس. فايل admin.php رو تغيير نام بده به يه چيزي كه عقل جن بهش نرسه .
همين!
نبي
سلام عزيز من همون بنده خدايي هستم كه سايت شما رو تابستون پارسال يه جور ديفيس كردم كه بالا نيومد حالا هم سايت جديدتون رو تبريك مي گم ولي چرا انقدر دير درستش كردين ؟
بعدشم بابا چرا نمي خواي درس بگيري از اين كامران ياد بگير كه مي دونه چي به چي هستش.
اميدوارم كه ما رو فراموش كني (همراه كارمون)
موفق باشي و پيروز.
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۷:۴۱:۰۸
ahmad-md نوشته است:کسی یه آموزش خوب به زبان انگلیسی برای نصب ناک سراغ داره؟اگه بخوايي فارسيش هست.
اگر دارید لینک بدید.
ممنون
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...ries&cid=1
۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۳:۴۸:۴۰
Boydread نوشته است:سلام عزيز من همون بنده خدايي هستم كه سايت شما رو تابستون پارسال يه جور ديفيس كردم كه بالا نيومد حالا هم سايت جديدتون رو تبريك مي گم ولي چرا انقدر دير درستش كردين ؟
بعدشم بابا چرا نمي خواي درس بگيري از اين كامران ياد بگير كه مي دونه چي به چي هستش.
اميدوارم كه ما رو فراموش كني (همراه كارمون)
موفق باشي و پيروز.
سلام
از چي درس بگيرم ؟! مگر من گفتم نوك مطمىنه ؟!
ضمنا ! اگر راست ميگي الان هكش كن :wink:
www.shahraknaft.net